Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.964
Cevap
132
Favori
253.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Barut cennet oteline gitmedim lakin 3 yan otelinde kaldığımda sahilden görmüştüm.Müthiş gözüküyordu.Hatta buraya gelelim diye eşimede söylemiştim.Yeni yapılmış otel.Puanı da çok yüksek.
  • Bu senenin fp oteli mardan palace olabilir.Fiyatlar uygun.Ağustosta 5 gece 3000 lira 11 eylül den sonra da 2200 liraya iniyor.
  • Hotele bir kadinla giris yaparsak evlilik cuzdani isteme durumu oluyo mu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

anladim tesekkurler hocam. bir de balayi icin acaba 5 yildiz diye sartlandirmamak lazim kendimizi? hersey dahil 4 yildiz olsa mesela? cok sordum farkindayim kusura bakmayin.

Estagfrullah.

Otel kültürüm pek yok pek fazla bi otel bilmem. Tatillerimi 2011-2012 de antalya kenerde dayimin yaninda 2013-2014-2015 de bodrumdaki devremulkumde gecirdim hep. O yuzden otellerle ilgili pek bilgi sahibi degilim.

Sadece gittigim bildigim oteli tavsiye edebilirim. Ayrica benim aldigim devremulkte cok nezih aile yeri. İsterseniz oraya ilgilide bilgi verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earl Sweatshirt

Hotele bir kadinla giris yaparsak evlilik cuzdani isteme durumu oluyo mu hala?

Hayır olmuyor

• Tatil.com u bekleyelim derim, geçen yıl için diğer sitelerden daha iyi idi Kuşadası fiyatları.
  • Tatil.com u beklemek en mantiklisi fiyatlar ucuyor nasil erken rezervasyonsa

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    ben bugun bir şubelerini aradim.kasim sonuna dogru arayin dedi.beklemedeyim

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim hocam. burayi sıkı takipteyim hala.devremulk simdilik dusunmedim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

ben bugun bir şubelerini aradim.kasim sonuna dogru arayin dedi.beklemedeyim

6 gun icinde aciklanacak arkadasim kendi sitesinde reklami vardi

• MNG TURİZME TELOFON AÇTIGINIZDA KENDİ SİTESİNDEKİ FİYATLAR ÜZERİNDEN YAKLAŞIK YÜZDE 6 İLA 7 ARASINDA DAHA İNDİRİM YAPIYOR...
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    BEN eşimle beraber 2016 mayıs ayında Belekte Spice Hotel & SPA da havuz ve deniz manzaralı odada 5gün = Crystal Tat Beach Golf Resort hotelde yine deniz manzaralı odada 5 gün kaldım.İki otelden de memnum kaldım.Tavsiye ederim.iki otelinde belirtmiş olduğunuz tarihlerdeki fiyatlarıda bence iyi.Geçen mayıs ayı fiyatlarıyla aynı.
  • Merhaba,

Ağustos yada temmuz gibi bodruma tatil yapmak istiyoruz. sizce önerebilecekğiniz otel varmıdır?
    Bodrum gümbet taraflarında düşünüyoruz ama

yardımcı olursanız çok sevinirim
  • İncelediklerimden Akka Antedon Hotel'i tercih ettim. Anı tur otelleri çoğu eleştiri almış oteller. Mesela geçen burada bahsettiğim Amara Marine otel yorumlarında Anı Tur'a resmen döşemiş millet. Tabi fiyatları da bu eleştirilerden olsa gerek daha ekonomik. Daha fiyat vermeyen otelleri ve tatil.com'u da bekleyeceğim olmassa Akka Antedon tercihim olacak.
  • Merhaba

Sömestr için 2 yetişkin 2 çocuk(6 yaş, 2 yaş), 4 gece kalabileceğimiz kapalı havuz ve kaydıraklı güzel kış oteli tavsiyesi olan var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikkkk

İncelediklerimden Akka Antedon Hotel'i tercih ettim. Anı tur otelleri çoğu eleştiri almış oteller. Mesela geçen burada bahsettiğim Amara Marine otel yorumlarında Anı Tur'a resmen döşemiş millet. Tabi fiyatları da bu eleştirilerden olsa gerek daha ekonomik. Daha fiyat vermeyen otelleri ve tatil.com'u da bekleyeceğim olmassa Akka Antedon tercihim olacak.

Selam;
    son 3 yılda 2 otelinde 5 kere kaldım. bu senede antedon yolu görünüyor gibi.

• Şimdiye kadar fiyatları belli olanlardan bütceme göre ayırdıklarım bir liste yapıp eleyeceğim .
  • Granada Luxury Belek nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miy7321

Merhaba

Sömestr için 2 yetişkin 2 çocuk(6 yaş, 2 yaş), 4 gece kalabileceğimiz kapalı havuz ve kaydıraklı güzel kış oteli tavsiyesi olan var mı.

yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Liberty lara beach hotel : ağustos sonu eylül başı 6 gece 7 gündüz

Ödüllü aile oteli diye seçtim. Rezervasyondan önce de sordum iki kez. Sadece erkek konaklama oluyor mu diye, ısrarla hayır dediler ama 4er 5erli sap grupları vardı :) Gerçi zararları yok kimseye ama belirteyim dedim.

Oda temizliği fena değil. 7/10

Yemekler de fena değildi. Adana, et, köfte, tavuk vs seklinde ızgaraları güzeldi. Tatlıları çok iyiydi.

Atıştırmalık, snack vs biraz zayıf geldi. Aç kalmıyorsunuz ama daha fazla çeşit lazım gibi.

Servis tek kelimeyle 10 üzerinden yıldızlı tam not. Her masada bir garson vardı desem abartmış olmam sanırım. Ne istesek anında masaya geliyordu.Daha biz masaya yaklaşırken mama sandalyemizi getiriyolardi. Önceki otel limak limrayla kıyaslarsam daglar kadar fark var derim. Orda nerdeyse havuz için bile siraya girecektik.

Plaj kum güzel.havuzlarda fena değildi.

Genel olarak memnun kaldım.

Not: Bebekle falan gittiğimiz için pek bi aktivite yapmadık. Otelde çılgın eğlencelerden ziyada kafa dinlemeye gelen insanlarla doluydu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.