Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
132
Favori
253.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam etslerde voyage her zaman oyle en fazla yuzde 35 olur gecen senede 30du sonra yuzde 27ye duser baya bi oyle kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Voyage Belek Mayis sonu Haziran basi 3100 tl fiyat verdi 5 gece icin. Maxx royal ayni tarih ve sure icin 6900 tl cikardi. İki katından fazla fark var. Bu sene Voyage Belekte hizmet kalitesinden endise etmeme neden oldu bu durum. Yoksa alacaktim.

maxx her zaman boyle farklı hocam voyage ın kalitesinden bir şey kaybedecegini zannetmiyorum gecen sene mayıs sonu haziran bası 6 gece 3600 gibi bişeydi bu arada
  • 17-23 temmuz için Güral Tekirova 4.836 TL çıkarken voyage belek 5.544 TL çıkıyor. Geçen yıl Güral Tekirova'dan çok memnun kalmıştık farklı otel olsun diyerek bu sene Voyage Belek istedik. Fiyatı çok fazla değil mi? İki oteli kıyaslar isek Güral Premier Tekirova'dan daha iyi bir otel midir Voyage Belek?
  • Fiyatlar uçmuş; Haziran ayında 7 gece konaklayıp toplamda 2620 ( Sigorta ve transfer dahil) ödediği Crystal DE luxe aynı tarihler için 3420 TL olmuş. Uçuruma gellll
  • Jiva nin denizi nasıl giden var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETS 2017 erken rezervasyon fiyatlarını açıkladı .Geçen sene sezon fiyatlarının neredeyse üstünde.

http://www.etstur.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

hocam etslerde voyage her zaman oyle en fazla yuzde 35 olur gecen senede 30du sonra yuzde 27ye duser baya bi oyle kalır

geçen sene bu indirimin üstüne birde 7 gece kal 6 gece öde vardı voyage belekte o sekılde almıştık cok cok memnun kalmıştık ama bu senekı fıyatlar oldukça yüksek gıdılmez net!! 1 hafta yaa 7 gece 8 gun gidip bir yerde yemek yiyip denize giricez havuza giricez neyse işte 6000 tl lerden bahsedıo voyage bıze
    yok maalesef o kadar zengin değilim..
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Jiva bildiğim kadarıyla Çalış plajında hocam. Çalış plajı biraz taşlıktır.

• Voyage otelleri ETS'nin kendisine ait. Dolayısıyla daha fazla indirim yaparlar diye bekliyor insan. % 30 tatmin edici bir oran değil maalesef.

• şubat başı 5 arkadaş kayaga gidicez Uludağ olur kartalkaya olur. kisi basi 500 550 ye skipass dahil bi otel arıyoruz var mi önerisi olan? Whitefest varmış o tarihlerde ondada 4 gece kalmsk lazim en az o sıkıntı yoksa uygun fiyat açısından.

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Voyage yerli gelmesin diyor resmen. Günlük iki kişi 750 liradan fazlası abartı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

bende bu sebeple pek sıcak bakmıyorum taşlık olayı bana göre değil.

yine o bölgelerde hangi oteller var acaba ama deniz kum olması önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goqmen

quote:

bende bu sebeple pek sıcak bakmıyorum taşlık olayı bana göre değil.

yine o bölgelerde hangi oteller var acaba ama deniz kum olması önemli.

Ölüdeniz'de Meri Otel var hocam. Oraya bakabilirsiniz.

• 13-17 ağustos arası 4 gece önerebileceğiniz bir balayı oteli var mıdır? Bütçem 2500 tl civarı.

• Ufak bir not..
    Her sene kasim aralik ocakta ayni muhabbet donuyor bu forumda..
    Erken rezervasyon fiyatlari yuksek,bekleyelim,kesin indirirler..

Aradan 2 ay geciyor erken rez fiyatlarini uzerine % 20 daha ekliyolar en az..3-4 senedir tatil forumunu takip ediyorum hep ayni muhabbet..
    Sonra yaz ortasinda millet erken donemde 3 e almadigi oteli 5 e aliyor..
  • ayrica ilk oteller aciklanmaya basladiginda jiva yi vs not almistim..
    15 gun once geceligi 190 lira olan tarihte su an 215 tl cikiyor..
    bubgun dolar oldu 3.30..
    yarin oburgun yine zam gelirse sasirmayin..
    bu bahsettiginiz % 10-15 daha inmesi gerekli diyen arkadaslar hakli,fakat zaten inmisti fiyatlar; doviz ve ekonomi boyle olunca habire fiyat guncelliyolar..
    80 bin tl lik golf bile 20 gunde 85 olduysa tatile de zam gelir ekmege de suya da..
  • quote:

şekil A; "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi" olma örneği.
    jiva beach (dolayısı ile çalış plajı) pajı ve özellikle denizin içindeki kum, tam anlamıyla kadifeye basıyor hissiyatı verecek kafar ince ve yumuşaktır. Siz çalış plajında taşı yada taşlık yerleri nerede gördünüz..? Jiva yada çalış plajına giden herkez; denizin kadife hissiyatında kumluk oldugunu teyit edecektir. Yazdıgınızın tamda aksine ben bu derece yumuşak kumluk denize çok nadiren denk gelmişimdir. Bilakis oradaki sorun, denizin taşlık olmayıp böyle ince kum olması nedeni ile ögleden sonra çıkan dalganında dipteki kumu kaldırması nedeni ile suyun biraz bulanık gözükmesidir. Gidenlerin yorumkarını okursanız zaten bunu görürsünüz (jiva için belkide tek olumsuz nottur denizin öğleden sonraları biraz dalgalı ve bulanık olması) Dolayısıyla gidip görmeden bilgi sahibi olmadan fikşr sahibi olupta forumda yanlış/hatalı bilgi ve yönlendirme yapmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

quote:

jiva beach (dolayısı ile çalış plajı) pajı ve özellikle denizin içindeki kum, tam anlamıyla kadifeye basıyor hissiyatı verecek kafar ince ve yumuşaktır. Siz çalış plajında taşı yada taşlık yerleri nerede gördünüz..? Jiva yada çalış plajına giden herkez; denizin kadife hissiyatında kumluk oldugunu teyit edecektir. Yazdıgınızın tamda aksine ben bu derece yumuşak kumluk denize çok nadiren denk gelmişimdir. Bilakis oradaki sorun, denizin taşlık olmayıp böyle ince kum olması nedeni ile ögleden sonra çıkan dalganında dipteki kumu kaldırması nedeni ile suyun biraz bulanık gözükmesidir. Gidenlerin yorumkarını okursanız zaten bunu görürsünüz (jiva için belkide tek olumsuz nottur denizin öğleden sonraları biraz dalgalı ve bulanık olması) Dolayısıyla gidip görmeden bilgi sahibi olmadan fikşr sahibi olupta forumda yanlış/hatalı bilgi ve yönlendirme yapmayalım.

Siz peki gitmediğimi nereden biliyorsunuz? 2005 yılında tüm Fethiye'yi dolaştım. Gittiğim en kötü plaj şüphesiz Çalış plajıydı.

Hadi ben gitmedim diyelim.. Onca yorum yapılmış ve çakıl olduğundan bahsedilmiş.. Bu vatandaşlarda mı gitmeden yorum yapmış??
    https://eksisozluk.com/calis-plaji--351025?p=1

Jiva Beach belki de kendi bölgesine temizlik yapmış, çakıl taşından arındırmış olabilir.

"Gidip görmeden, bilgi sahibi" olmadan diyerek, asıl siz bilmeden insanların nereye gittiğini, görüp görmediğini bilmeden sallamayın.

• Fiyatların bu kadar şişik olması hiç şüphesiz dolar ve euronun son günlerde tavan yapıp Türk parasının değer kaybetmesiyle ilgili .Yabancıya Türkiye de tatil bedava sayılır ..Olan kendi insanımıza oluyor ..Dolar düşmeden fiyatları aşağıya çekmezler diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

quote:

Siz peki gitmediğimi nereden biliyorsunuz? 2005 yılında tüm Fethiye'yi dolaştım. Gittiğim en kötü plaj şüphesiz Çalış plajıydı.

Hadi ben gitmedim diyelim.. Onca yorum yapılmış ve çakıl olduğundan bahsedilmiş.. Bu vatandaşlarda mı gitmeden yorum yapmış??
    https://eksisozluk.com/calis-plaji--351025?p=1

Jiva Beach belki de kendi bölgesine temizlik yapmış, çakıl taşından arındırmış olabilir.

"Gidip görmeden, bilgi sahibi" olmadan diyerek, asıl siz bilmeden insanların nereye gittiğini, görüp görmediğini bilmeden sallamayın.

madem 2005 de gidip gördünüz, o zaman bu yaz (2016 agustos) gidip kalan ve deneyimleyen biri olarak şöyle yazayım... Demekki sizin ugramadıgınız 9 senedir oralarda bazı şeyler degişmiş, bunu en güncel bilgi ile deneyimleyen biri olarak yazıyorum. Jiva; hadi kendi sahilindeki taşı temizledi, denizin içini nasıl temizleyecekler...? Aç t.adv sitesini yorumları bir oku. Gidip kalmasak sana bakıp taşlık sanacaz... Aksine buradaki denizin içindeki kumun kadifemsi yumuşaklığına çok nadir yerlerde denk gelirsin... Benim bildirimimde hata yok... daha 3 ay önce oradaydım. Oranın olumsuz tarafı taşlı oluşu falan değil, tam aksi çok ince kum oluşu ve ögleden sonraları çıkan dalga ile kumu kaldırması ve denizin biraz bulanık gözükmesidir. Evet çalış plajı 10 numara bir plaj degil bu dogru (ama berbatta denemez sizin yazdıgınız gibi, buda haksızlık olur), buradan çok daha iyi plajlar elbette var... lakin bunun sebebi taşlık oluşu kesinlikle degildir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.