Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
132
Favori
253.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Estağfurullah teşekkür ederim. biz denizciyiz havuzu hastalık hijyen nedeni ile pas geçtik bu sene. sağ olun
  • Arkadaşlar gelecek sezon tatilimi Bodrum da yapmak istiyorum fakat oteller aşağı yukar aynı kalite de karar veremedim sizce hangisi ?

Voyage Torba

Titanic deluxe Bodrum

Rixos Bodrum

Hilton Dalaman Sarıgerme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manavgat Side de Ekim başında havalar nasıl olur?
    30-8 Ekim arası Sidede konaklayacağım ancak 2 çocukluyum ve İstanbuldaki havayı görünce iptal mi etsem tatili diye düşünüyorum.
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    gayet sıcak olur denize girilir. gece uzun kollu giyersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Arkadaşlar gelecek sezon tatilimi Bodrum da yapmak istiyorum fakat oteller aşağı yukar aynı kalite de karar veremedim sizce hangisi ?

Voyage Torba

Titanic deluxe Bodrum

Rixos Bodrum

Hilton Dalaman Sarıgerme

Titanic deluxe Bodrum da konakladım. Otel yamaca kurulmuş sahil aşağıda kalıyor biraz ama yürüyen merdivenler var her tarafta. yemekleri çok iyi çocuklar için ayrı yemek servisi var. denizi güzel temiz. kaydırak var yeterli gelir diye düşünüyorum eğer aquapark tarzı bir yer aramıyorsanız. çalışanlar güler güzlü ilgili ancak o kadar para vermenize rağmen yine de ikinci sınıf müşteri olduğunuzu hissediyorsunuz. otel yaz dönemi çok gereksiz pahalı.
  • Merhabalar;

Bilindiği üzere 2017 Tatil Fırsatları ve F/P oteller adlı konu başlığı üyelerimizin nereye seyahat ettiklerini,seyahat esnasında çevre ya da tesis ya da tesisler hakkında edindiği izlenim,bilgi ve birikim,tecrübelerini paylaştığı bir konu başlığıdır.

Bilgilendirme
    Konudaki salt bilgi akışının etkilenmemesi adına,üyelerin karşılıklı tartışma içeren mesajları, ya da tartışmayı fitilleyebilicek tarzda mesajları sildim.
    Lütfen Konuya ( vakit ayırarak yazdığı ben gittim bir kaç ailede güzel tesisten faydalansın) mantığıyla hareket eden arkadaşlarımızın emeklerinide bu tarz mesajlar ile gölgelemeyelim.
    Anlayışınız için teşekkür eder.İyi forumlar dilerim.
  • TUİ MAGİC LİFE JAKARANDA'da konakladım otel Side'de denizi gayet güzel yemekleri ortalama üstü içkiler daha iyi olabilir di otel gayet büyük ve gösterişli ben memnun kaldım açıkcası.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Side mi ? objektif değil yorumunuz Magic Life Jakaranda'da kaldım süper denizi vardı ayrıca Alanya varken nasıl Side kötülenir tuhaf
  • 21-25 eylül tarihleri arasında Side Sueno beach otelde kaldım. Burada ki yorumlar orayı seçmemde etkili olmuştu.

Çok beklenti içine girmeyerek gittiğim otelde umduğumdan fazlasını buldum. Aktivite olsun otelin kalitesi olsun herşeyi çok güzeldi çok keyifli bir tatil geçirdim ailemle beraber.

Yemekleri fena değildi. Tek nötr kaldığım tarafıda yemekleriydi zaten. Otelde aç kalmıyorsunuz her tarafta rahatça yemek bulabiliyorsunuz. Ama tad olarak benim damak tadıma uymadı ama bu kötü anlamına gelmesin sadece benim damak tadıma uymadı lezzet olarak.

4 gece için standart oda 2 yetişkin 1 bebek 1620 tl ödedim. Jolly tur ile gittim. Sağolsunlar zemin katta ki geniş odalardan verdiler balkonları da çok ferahtı oda da çok genişti. Rahat ettik.

Denizi güzeldi fakat ben çocuğumdan dolayı sadece yarım saat girebildim. Dalgalardan korktuğu için bütün zamanımızı havuzda geçirdim.

Son olarak,bir daha ki tatilim de yeniden tercih edermiyim. Evet ederim otel gayet kaliteli ve temiz bir oteldi. Gitmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

• Alva donna belek te kalan oldumu. ekimin ortasında bir hafta gitmeyi düşünüyorum.sıcaklık konusunda biraz çekingelerim var.alanyanın daha sıcak olacagını tahmin ediyorum fakat hosuma giden bir yer bulamadım
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Ufak bir tavsiye. Zaten gününde bile alsanız oteli aynı fiyat

Gideceğiniz günden 1 gün önce açın instagramı otellerin sayfalarında veya taglarında dolaşıp karar verin. En azından o gün hava nasıl deniz nasıl görmüş olursunuz. Alanya kesinlikle daha sıcak olacaktır.

Alva donma eski pgs world palastı sanırım. Giden tanıdığım var çokta kötü otel değil ,sezon ortasında sadece çok kalabalık ve hizmette aksaklık olan bir otel demişti.

fakat şu an 5 gece 2000 tl nin üstünü de hak etmeyen bir otel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    evet hocam doğru diyorsun fakat son gün yer kalmama durumu olur mu bilemiyorum.galiba bekleyeceğim son güne kadar.
    karıştırdınız sanırım hocam alva donna belekten bahsediyorum ben, sizin dediğiniz alva donna kemer. evet o otel pgs world palace tı ve pgs world palace iken de alva donna iken de çokta iyi bilirim bu oteli.Kemer bölgesini direkt olarak eledim zaten hem deniz sıcaklığı hemde hava sıcaklıgının 3-4 derece fark edeceğini düşünüyorum alanya ve belek bölgesiyle kıyaslandığında.
    alva donna belek için 8 gece için 3260 civarı fiyat çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 28 Eylül 2017; 9:55:13 >
  • bu arada birkac yerde 2018 icin bakiniyordum fiyat var mi diye.gitekrar gitmeyi dusundugu madrasan da % 30 luk bir fark var takibimde ki otellerde.
    sanirim 2016 da 4000 e aldigimiz erken rez oteli 2018 icin 5500 civarina gelecek..

ayrica ufak bir ricam var.
    2018 tatil firsatlari konusunu bence normal uye degil bir admin acsin

ben acinca yuzlerce ozel mesaja cevap veriyorum,bu cevap vermem sorun degil,yardimci olmamda sorun degil fakat konu icinde gelipte 2 kisinin habire hakarete varan yazismalari olunca insan ister istemez uyelere yardim etme hevesi kiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu arada birkac yerde 2018 icin bakiniyordum fiyat var mi diye.gitekrar gitmeyi dusundugu madrasan da % 30 luk bir fark var takibimde ki otellerde.
    sanirim 2016 da 4000 e aldigimiz erken rez oteli 2018 icin 5500 civarina gelecek..

ayrica ufak bir ricam var.
    2018 tatil firsatlari konusunu bence normal uye degil bir admin acsin

ben acinca yuzlerce ozel mesaja cevap veriyorum,bu cevap vermem sorun degil,yardimci olmamda sorun degil fakat konu icinde gelipte 2 kisinin habire hakarete varan yazismalari olunca insan ister istemez uyelere yardim etme hevesi kiriliyor.

Merhabalar;
    Konuyu açtım fakat şuan için kilitli pozisyonda bırakıyorum sizlerden ricam tesislerin 2018 yılı için erken rezervasyon kabul etmeye başladıkları an bana bilgi vermenizi rica edicem..
    Konu linki: 2018 F/P Tatil Fırsatları (ANA KONU) Tıklayınız.

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Bu konunun sonuna tavsiye edilen ve edilmeyen otellerden kısa bir özet geçilebilse yeni katılan ve bir dahaki sene için fikir almak isteyenlere kolaylık olurdu ama nasıl yapılabilir bilemeyeceğim, baştan sona okumak çok zaman alır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Bu konunun sonuna tavsiye edilen ve edilmeyen otellerden kısa bir özet geçilebilse yeni katılan ve bir dahaki sene için fikir almak isteyenlere kolaylık olurdu ama nasıl yapılabilir bilemeyeceğim, baştan sona okumak çok zaman alır .

Merhabalar düşünceniz için teşekkür ederim.Fakat burda kişi yada kişiler bir kaç hoteli eleştiremiyolar ya da gittikleri hotelin eleştirilmesinden hoşlanmıyorlar..Aslında düşünseler ortak gayeleri bir insanların ben gittim gördüm sende faydalan mantığı ama.. gel gelelim uzlaşamıyorlar bu konu bu şekilde devam edicek.Ama diğer açılan konuda bu tarz kişi ya da kişilere hakarete müsade edilmiyceğini bilmenizi isterim..Şöyle yapabiliriz.
    Konaklama tesisleri hakkında belirli kriterler oluşturabiliriz mesela..
    ilk sayfaya.. .
    Hotel konumu itibari ile merkezdemi
    Hotelin yemek durumları.
    konaklama fiyatları
    Denize ne kadar yakın
    havuz sayısı
    Memnuniyet cümleleri
    Keşke şuda olsa ya da şunu görmeseydim (YAŞAMASAYDIM)daha iyi olabilirdi gibi kalıp sorular sizlerle hazırlayabiliriz.
    Böylelik le x kşi hotelden memnun ise memnuniyetini belirtir.Z adlı kişi değilse oda yazar her iki yazıda forum kuralları dahilinde burada kalmış olur..

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Böyle basma kalıplarla otel yorumumu yapılır. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sen ayda 100 bin kazanan bir insansan senin otelden ve tatilden beklentilerin le asgari ücretli bir insanın zor bela gittiği otelin ve tatilin belentileri bir olur mu. O yüzden konu akışında gider millet gördüğünü anlatılır milletinde aklı fikri elbet var ve bir karar verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danadingo

Böyle basma kalıplarla otel yorumumu yapılır. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sen ayda 100 bin kazanan bir insansan senin otelden ve tatilden beklentilerin le asgari ücretli bir insanın zor bela gittiği otelin ve tatilin belentileri bir olur mu. O yüzden konu akışında gider millet gördüğünü anlatılır milletinde aklı fikri elbet var ve bir karar verir.

İyide otel yorumlarında sizin basma kalıp dediğiniz şeylerin dışında ne anlatabilir ki yorum yapan kişi.Direk belli kalıplara cevap verme yerine sıralaması farklı olsa bile aynı soruların cevapları yazılacaktır yine.
  • danadingo kullanıcısına yanıt
    Saçma olmuş ayda 100bin kazanan ülkemizde otelde tatilmi yapar ya güldürmeyin,asgari ücretle çalışan tanıdığım bile yunanistanda tatil yaptı bu yaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    http://luksyasamrehberi.com/turkiyenin-en-luks-ve-en-pahali-otelleri.html

2015 haberine göre geceliği 10400 lira 1 hafta kalsa 70 bin lira asgari ücretli değildir heralde gelenler
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.