Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
132
Favori
253.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce World of wonders kremlin palace a gittim
    otel pis, kaba,iğrenç araplarla dolu
    aman diyim ben 2012 de gitmiştim ona aldandım
    paranızı çöpe atmayın
    paranızla rezil olmayın
  • titanic deluxe belek te aranızda kalan varmı acaba nasıl memnunmuydunuz acaba mini club nasıldı sivrisinek varmıydı ve yemeklerin lezzeti nasıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

titanic deluxe belek te aranızda kalan varmı acaba nasıl memnunmuydunuz acaba mini club nasıldı sivrisinek varmıydı ve yemeklerin lezzeti nasıldı

Titanic de ailem geçen yaz kaldı ve 1 hafta geçirdiler. Yemek konusunda çok memnun kaldıklarını biliyorum ve Sinekden kaynaklı hiçbir şikayetleri olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim
  • hulusi kullanıcısına yanıt
    tamamen sıze katılıyorum bırden fazla cocuklu aıleler ıcın tam f/p oteli

yemeklerıde cok lezzetlıydi deluxe odalarıda guzeldi

bahce mımarisi muazzam

havuzlar yeterlı geldi bana ama ana havuz yetersızdi havuz mimariside vasattı

begenmedıgımı elemanların hızmeti .. su kaydıragı ve ceysu su markası oldu

saydıgınız otelerde bende gittim palazzo harıc digerlerıyle yarısabılecek kapasıtede oldugunu dusunuyorum en azından barız fark olarak cok gerısınde kalmaz
  • Alanya Long Beach Resort Otel' i değerlendirebilirsiniz hocam. Benim değerlendirmem Otel yemek kalitesi o kadar iyi değil 10 üzerinden 6-7 verilebilir onun dışında diğer imkanları gayet iyi. 3 adet tatlı su 2 adet deniz suyu havuzu var, 2 adet aqua parkı var ve çok eğlenceli bence yine çocuklar için lunaparkı ve çocuk aqua parkı var bunun yanında animasyondur diskodur hepsi mevcut. Kapalı havuzu spası hamam,sauna buhar odası vs yine gayet iyi. ben bir eğitim vesilesiyle 5 gün geçirdim ve otelden dışarıya çıkmak istemedim. Yukarıda da dediğim gibi yemekleri de daha iyi olsa gayet başarılı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir3404

Alanya Long Beach Resort Otel' i değerlendirebilirsiniz hocam. Benim değerlendirmem Otel yemek kalitesi o kadar iyi değil 10 üzerinden 6-7 verilebilir onun dışında diğer imkanları gayet iyi. 3 adet tatlı su 2 adet deniz suyu havuzu var, 2 adet aqua parkı var ve çok eğlenceli bence yine çocuklar için lunaparkı ve çocuk aqua parkı var bunun yanında animasyondur diskodur hepsi mevcut. Kapalı havuzu spası hamam,sauna buhar odası vs yine gayet iyi. ben bir eğitim vesilesiyle 5 gün geçirdim ve otelden dışarıya çıkmak istemedim. Yukarıda da dediğim gibi yemekleri de daha iyi olsa gayet başarılı olur.

harmony olanını tavsiye ederim hocam aynı alan içinde yeni otel çok daha memnun kalırsınız

• Arkadaşlar, erken rezervasyonu ilan eden bir site var mı ?
  • ETS den baktım şuan jiva beach rezervasyona başlamış.

Eylül ayında 5 gece 6 gün, havuz girişli oda 2050 TL fiyat görüyorum. Alınabilir olduğuna karar verirsem şimdiden rezervasyon yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Ekim 2016; 16:37:41 >
  • Ben şu an bakamıyorum ancak jiva ets de o fiyattan açıldıysa 3 gun alırım.. Tum tatili riske edemem. 7-8 gun total bi ege turu dusunuyorum.

• Bir Jiva muhabettidir gidiyor
  • Tatil zamanı geçti artık
  • Arkadaslar merhaba. 2017 icin tatil planlarim var ya iki tatil birden yapicam ayri ayri yada tek tatil yapacagim.

Bu sene ceystal admirala gittik aile oteliydi. Otelden memnun kalsamda ben arkadasimin niyeti zamparalik oldugu icin istedigini alamadi. Bu sene tatil yaparken aile oteli katagoresi disinda olan bi otele gitmeyi dusunuyoruz.

Sunuda eklemek istiyorum. Biz bu sene tatili tatil.com dan rezerve ettik. Hersey dahil 3000 lira para verdik ucak biletleri transfer dahil. Ayrica otel konsepti herseydahildi. Otel icinde hersey ucretsizdi gene o tarz bi yer istiyorum.

Sideyi dusunmuyorum. Side harici mumkunse mugla taraflari olsun tavsiyelere acigim.

• Yaz basinda balayi icin Sueno Deluxeteydik. Yaz sonu da Golfte konakladik. Bence de eger konsepti degistirmezlerse Golf tercih edilebilir. Hizmet kalitesi gayet iyi. Ozellikle kaliteli icki icmek isteyen varsa hic dusunmesinler. Yemekler genelde guzel. Acik bufenin tatli reyonunu pek begenmedim ancak su ana kadar yedigim en iyi cheesecakei pastanesinde yedim. Bu sene butceme gore 3+3 yapmayi istiyorum. 3 gece sueno 3 gece voyage belek. Bu otellerde 3 gece yeterli oluyor tatile doymak icin. Gecen haftasonu da Suhan360daydik Kusadasinda. Sorusu olanlar sorabilirler.

• Evet geldik kasım ayına artık şirketler erken rezarvasyonu yavas yavaş açıklamaya başlarlar galiba
  • Crystaller açıklamış sanırım. Geçen seneye göre nasıl fiyatlar bilen birisi yorumlayabilir mi?
    3 kişi ve 1 kardeşimle (13 yaşında) temmuz ayında 4-5 gecelik bir tatil düşünüyoruz limit 2.500 civarı tavsiye edebileceğiniz bir yer varmıdır?

http://www.mngturizm.com/HotelDetail.aspx?HotelCode=CRYSTALWATERWORLD&DepartureDate=21.07.2017&Night=4&Room1_Adult=3&Room1_Child=1&Room1_Age1=13&Room1_Age2=-1&Room1_Age3=-1&Room1_Age4=-1&Room1_Age5=-1&Room1_Age6=-1

• aseven97 A kullanıcısına yanıt
    Bu sene crystal tat Bach 23eylülde 4 gece hemde son anda aldığım Deniz manzaralı oda 1420 liraydı.Simdi 1600 üzerinde hemde nerdeyse 1 sene önce alınacak oda fiyatı.Pahalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: aseven97

Crystaller açıklamış sanırım. Geçen seneye göre nasıl fiyatlar bilen birisi yorumlayabilir mi?
    3 kişi ve 1 kardeşimle (13 yaşında) temmuz ayında 4-5 gecelik bir tatil düşünüyoruz limit 2.500 civarı tavsiye edebileceğiniz bir yer varmıdır?

http://www.mngturizm.com/HotelDetail.aspx?HotelCode=CRYSTALWATERWORLD&DepartureDate=21.07.2017&Night=4&Room1_Adult=3&Room1_Child=1&Room1_Age1=13&Room1_Age2=-1&Room1_Age3=-1&Room1_Age4=-1&Room1_Age5=-1&Room1_Age6=-1

geçen sene mayıs ayında temmuz ayının sonu ağustos ilk haftası fiyatlarına bakmıştım. 2178 tl not almışım. bu sene baktım 2290 yazıyor.

• Kemer beldibi grand ring hotel iyi bir seçim olacaktır hem 5 yıldız hem uygun fiyatla mika tur dan gittim geçen yıl memnun kaldım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.