Şimdi Ara

2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)
    Merhabalar;

Kendi doğal üretimimiz olan ve tüm dünyada yüksek antioksidan etkisiyle bilinen "Siyah Goji Berry" ve "Kırmızı Goji Berry" meyvesini satışa koyuyorum. 2016 yılında ilk hasatta yalnızca siyah olanı mevcuttu şimdi ise kırmızı meyveler de yetiştirildi. Geçtiğimiz ağustos ayında hasat edildi yani 2017 hasattır.

ÖZELLİKLER

• Siyah goji berry, yüksek besin değerli ve yüksek antioksidan etkilidir. Türkiye'de yetiştiriciliği çok az olup mucize bir besin olarak görülmektedir. Kırmızı meyveler de aynı faydalara sahiptir, siyah meyvelerden farkı içerdiği besin değeri miktarıdır.

• Ürün deneme amaçlı kendi bahçemizde üretilmekteydi. Bu yıl ise ekilen fidan sayısı arttırıldı ve kırmızı meyveler de yetiştirilmeye başlandı. Az miktarda ve yoğun emeklerle yetiştirilmiştir.

• Hiçbir ilaç, gübre vs kullanılmadan bölgesel iklim avantajıyla ve tamamen doğal olarak Elazığ'da yetiştirilmiştir. Araştırma yapıldığında ne kadar önemli bir sağlık kaynağı olduğu görülecektir. Aşağıda goji berry meyvesinin faydalarıyla ilgili linkleri de paylaştım oradan inceleyebilirsiniz.

• Yurt dışından ithal edilen meyvelerle kıyaslanmamalıdır. Onlar endüstriyel tarım ürünleri olarak üretilmektedir.

SATIŞ ŞEKLİ

• Kurutulmuş ve paketlenmiş (kırmızı ve siyah meyveler)

• Reçel (kırmızı ve siyah meyvelerle 500 gr kavanozlar)

GÖNDERİM ŞEKLİ

Ürün PTT kargo ile alıcı ödemeli olarak gönderilecektir. (Üretici dayım olduğu ve gönderimi köyden en kolay şekilde yaptığı için PTT ile gönderilmektedir)

FİYATLAR VE MİKTARLAR

• Kırmızı Goji Berry (Kurutulmuş) KG: 80 TL (Yaklaşık 2.5 KG mevcut, istenilen miktarda paketlenebilir)

• Siyah Goji Berry (Kurutulmuş) KG: 400 TL (Yaklaşık 2.5 KG mevcut, istenilen miktarda paketlenebilir)

• Siyah Goji Berry Reçeli Yarım Kiloluk Kavanoz: 50 TL

• Goji Berry Yaprağı Kurutulmuş 100 gr Paket: 20 TL

ÖDEME ŞEKLİ

Ziraat Bankası havale ya da kredi kartı ile ödemek isteyenler için satış siteleri üzerinden özel satış açılarak (sitenin aldığı % komisyon bedeli de eklenecektir) ödeme yapılabilir.

FAYDALARI

Etkilerini, kullanım amaçlarını ve ne kadar faydalı olduğunu aşağıdaki bağlantılardan da inceleyebilirsiniz.
    http://www.dunya.com/sektorler/erciyesin-eteklerinde-siyah-goji-beryy-haberi-329371http://bilgihanem.com/goji-berry-nedir-nasil-kullanilir/https://www.cnnturk.com/kaliteli-yasam/gurme/goji-berrynin-10-mucizevi-faydasi?page=1https://onedio.com/haber/goji-berry-nin-mucizevi-faydalari-726171http://gojiberryorganik.com/index.php?s=icerik&id=33

REFERANS

Geçtiğimiz yıl @merttuna34 adlı kullanıcı satın almıştı. Görüşlerini paylaşırsa sevinirim.

ÜRÜNLER VE YETİŞTİRİLDİĞİ YER FOTOĞRAFLARI
    2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)
    Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Keçiören Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Günceldir.
  • Fiyat nedir?
  • merttuna34 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba fiyat 120 TL'dir ilanda belirttiğim gibi. Bazı görünmeyen fotoğraflara ek olarak bahçemizden fotoğraflar da ekliyorum. Tam gramajına göre birkaç lira eksilebilir veya artabilir hocam.

2017 HASAT | Organik Siyah ve Kırmızı Goji Berry (Türkiye'de Nadir Üretim,Yüksek Antioksidan Etkili)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ok peki ödeme kargo işlemleri nasıl olacak? Almayı düşünüyorum
  • merttuna34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz gittigidiyor'dan size özel satış açabilirim daha güvenli ve rahat olsun derseniz. İsterseniz de hesap no üzerinden eft ile gönderebilirsiniz. Benim için fark etmez referanslarıma da bakabilirsiniz. Ana üretici dayım olduğu için ben ona yardımcı oluyorum sadece satış konusunda. Hatta memnun kalırsanız seneye üretimi olursa size veya çevrenizde gerçekten bu tür doğal ürünlere ilgi gösterenlere de ayırabilir çok da sevinir diye düşünüyorum siz nasıl isterseniz yani. Yarın görüşeyim tam gramajını ve fiyatını öğreneyim paylaşırım sizinle. Kargo için de belki yarın olmasa da ertesi gün olur tahminimce. Köyden Elazığ'a gidecek veya giden biri aracılığıyla verecek Özel mesajdan devam edebiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tamamdır siz bana hesap no yollayın yarın yapayım havaleyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Merhaba fiyat 120 TL'dir ilanda belirttiğim gibi. Bazı görünmeyen fotoğraflara ek olarak bahçemizden fotoğraflar da ekliyorum. Tam gramajına göre birkaç lira eksilebilir veya artabilir hocam.

2016 yılındaki ilanı güncelleyerek; eski yorumların da görüntülenebilmesi için yeni bir ilan açmadan burada devam etmek istedim. Dolayısıyla alıntıladığım mesaj karışıklığa sebep olmasın. Paket 250-300 gr lık bir paketti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.