Şimdi Ara

2017 Leon 1.4 EcoTSI ACT 150 HP DSG tercihi ve opsiyonlari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siparisi verdim ancak degistirebilirim.. satis temsilcisi de bana bu rengi onerdi, akdeniz mavi yerine. ancak inanin kendime begendiremedim, belki canli gorsem iyi olacak :)
  • Hayırlı olsun hocam. Ben de fr'a sahibim sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
  • Hayırlı olsun.

Ben 1.6T 200 BG AT6 Opc Line Astra varken ne Leonun ne de Golfün kapısından geçmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasaygili R kullanıcısına yanıt
    tabiki hocam önemli olan sizin beğenmeniz sonuçta bende apollo mavi istemiştim fakat ellerinde olmadığı için kırmızı almıştım fakat bu renk olsaydı düşünmeden bunu alırdım
    2017 Leon 1.4 EcoTSI ACT 150 HP DSG tercihi ve opsiyonlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 4 Ağustos 2017; 0:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

araç güzel şimdiden hayırlı olsun hocam o paraya sıfır alınacak en mantıklı araç şuan.
    civic önerenler olmuş euro ncap testinden 4 yıldız alıyor araba sene 2017

Civic'in puan kaybettiği yer çocuk koruması. Yetişkin korumasında 92 puanı var, gayet iyi yani. Keşke çocuk yolcu koruması da iyi olsaymış. Ama onun dışında civic, her türlü leon dan net şekilde daha iyi bir araç kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VaqoL V kullanıcısına yanıt
    Makyajli kasa sahibi misiniz?
    Yok hocam 2016 model benimki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasaygili

mazda3 u cok begeniyorum ama dizel alacak kadar uzun yol yapmiyorum, mazdanin benzinlisi de malum :)

Benzinlide malum olan nedir hocam :)

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam fakat şoyle bi durumda var, normal civic alsak atmosferik yürümüyor.
    rs alsak yakıt gereğinden fazla ve şanzıman yüzünden 182hp performansı alamıyorsunuz bide öyle durum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: rasaygili

mazda3 u cok begeniyorum ama dizel alacak kadar uzun yol yapmiyorum, mazdanin benzinlisi de malum :)

Benzinlide malum olan nedir hocam :)

atmosferik olmasini kastetmistim
  • 1.4 150'lik golf bakarım bu fiyata. Makyajlılar zaten highline pakette fena değil, gelenlerde de sunrooflu olanlar ısıtmalı falan geldi. Acc'den feragat dışında bir kayıp olmaz, vw baz ses sistemi epey yeterli. Geri kalan jant hariç var zaten. Zamanla da 18 janta geçilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    125 beygirlik atmosferik yavaş kalır doğru ama 182 beygirlik motoru çok iyi, sakin kullanımda da yakıtı makul. Ki fazla bile yaksa, bir araca 110 küsür bin para verdikten sonra 3-5 kuruşluk yakıt farkı olsa bile kafaya takmamak gerek bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

doğrudur hocam fakat şoyle bi durumda var, normal civic alsak atmosferik yürümüyor.
    rs alsak yakıt gereğinden fazla ve şanzıman yüzünden 182hp performansı alamıyorsunuz bide öyle durum var

Aynen oyle cvt oranli bir sekilde ayarlanmasina ragmen yine de cift kavramaya yaklasamiyor, oransiz halinden bahsetmek bile istemiyorum :)

Bir kac problem disinda civic cok guzel arac, ilk dusuncem onu almakti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

1.4 150'lik golf bakarım bu fiyata. Makyajlılar zaten highline pakette fena değil, gelenlerde de sunrooflu olanlar ısıtmalı falan geldi. Acc'den feragat dışında bir kayıp olmaz, vw baz ses sistemi epey yeterli. Geri kalan jant hariç var zaten. Zamanla da 18 janta geçilir.

yanlis bilmiyorsam 1.4 highline 150 golf 124 bin tl'den basliyor, opsiyonsuz :)
    İstersen 2 senede 8 km yap, aynı paraya dizel yakıt ekonomisini sunan daha modern daha donanımlı ve daha iyi bir araç varken az km yapmanın bir önemi yok ki. Kaldı ki 2015 model 8000 km de dizel aracın aynı km ve modelde benzinliden çok daha değerli. Gerçekler üzer

• Sadece 1 sene önceye gitsek araç benzer opsiyonlarda kaç bin bandındaydı?
  • Hayirli olsunda ulan bu fiyat nedir bu arabaya xD

• Arkadaşların önerdiği 1.6 turbo 200 beygirlik versiyon Astra bulana helal olsun. 1.4 Turbo Otomatik 150 beygir Dinamik donanım + sunroof + led matrix donanım Astra alabilirsiniz. Fiyatı 105 gibi birşey çıkacaktır. Bayiler düşürür merak etmeyin. Hatta Egem Opel / İzmir çok güzel indirimler yapıyor şu sıra yeni açıldığı için. Astra konusunda her türlü yardımcı olabilirim geçen hafta aldım aracı ben de. Ama Leon için indirim istemeyin adettendir bayide içtiğiniz çayın fiyatını bile eklerler.
    %3 ZUBİZU indirim var, düzgün pazarlıkla iyi indirim alınıyor. Tanıdık girerse devreye epey iyi indirim alır. 2 ay önce 114 liste fiyatı olan golfü 105'e aldım, şimdi liste fiyatı 118 oldu 110 civarı fiyat alanlar var.

hayırlısı olsun diyelim. Merak ettiğim birşey var; neden xcellence değil de fr yi tercih ettiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.