Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
24
Favori
106.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan çekemedimde forumdaki bi konudan aldım aynı bunun gibi tek farkı bende siyah ve nokta nokta toplam 6 tane var garanti bittigi için yaptırmadım. ışık sızması yok tek gölgelenme olayı var. her markada aynı durum oluyormu ilerliyen dönemlerde 2 sene sonra ortaya cıktı çünkü

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrcp -- 7 Ağustos 2017; 13:47:35 >
  • byrcp B kullanıcısına yanıt
    4 tane beyaz yuvarlaktanmı bahsediyorsunuz eğer onlarsa ben ilk kez gördüm hocam her tv de olacağını sanmıyorum benim eskittiklerimde olmadı mesela arkadaşlarladada hiç denk gelmedim eğer o yuvarlaklarsa
  • RNNN samsung un hangi modeli var sizde.
  • mehmett36 kullanıcısına yanıt
    mu9000 hocam mesaj yazarken cevapla yada alıntı yapın yoksa bildirim gelmiyor gözden kaçabiliyor mesajlar
  • tşk hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 7 Ağustos 2017; 19:16:50 >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    hayır bölgesel kararmalar oldu yarın çekip gösteririm.
  • 2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI

garanti bitti önce 1 tane sonra artarak devam eden karartılar... yeni modellerde aynı sorun olurmu çok merak ediyorum.

hocam elektronik şans işi normalde olmaması lazım ama şans.. birde bu görüntüyü tamamen siyah ekrandamı aldınız eğer öyleyse panel baya sıkıntılı tv nin modeli nedir ips panele benziyor
  • lg 42lb652v evet ips panel siyahlıgı ve parlaklıgı artırdım yoksa gerçekten igrenç bi görüntü veriyor. oturma odasında bu odama ayrı alıcam. ilk başta anlaşılmıyorki ışık sızması yokdu sonradan mahvoldu tv :D yaptırayım dedim 1k üstü fiyat cıktı yeni alırım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrcp -- 8 Ağustos 2017; 15:57:19 >
    hocam siyahları güzel göstersin diyorsanız lg ve philips modelleri direk eleyin ips panel oldukları için siyah performansı yine kötü olacak va panel samsung modellere yönelin
  • hayır normalde siyahlar degilde renklerin canlı olmasını istiyorum. gölgelenme oldugu için siyahlar bozuldu. 43uj630v'i alıcam bu hafta inşAllah. 43" ve yeni modellerden hangisini önerirsiniz samsung bütcem max 2500tl.
    renklerin canlı olmasını istiyorsanız lg yi eleyin samsung mu7000 modeline bakın
  • Bende Lg 49UJ630v ile Samsung UE50MU7000 arasında kaldım. Ne istiyorum onu da çözemedim. Tabiki renkler de canlı olsun siyahlar da siyah olsun

Var mı son bi tavsiyesi olan. Muhtemelen bu akşam siparişi geçicem artık, biraz acil.
    Son bir soru UE50MU7000 ile UE50KU7000 arasındaki fark nedir?
  • eeerdem kullanıcısına yanıt
    eğer beklentileriniz siyah ve canlı renklerse samsung alın hocam lg ips panel kontrast düşük siyah performansı görece kötü beklentilerinizi karşılamaz.
  • spor dizi film performansı çok iyiymiş bi kaç kullanan arkadaşa sordum. ips panel şuankide karartılar olmasa gayet güzel. mu7000 modeline bakıcam.
  • Arkadaşlar lg43uj630v ile lg43uj651 arasinda kaldim 232 tl fark var aralarinda sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

Sony 49xe7005 3050TL tercih edilebilir mi sizce?

rtings'de xe7005'in incelemesi olsa da söyleyebilsek... :)
  • Ben 49UJ630V tv aldım, bugün futbol maçı izlerken fark ettim ki vertical banding sorunu var. TV'yi iade edebiliyor muyum bilginiz var mı?
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    Kurulum yapıldığı için zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Kurulum yapıldığı için zor.

Vatan bilgisayar'la konuştum. LG Servis'in gelip rapor tutması lazımmış, ilgili raporu kendilerine gönderdiğim taktirde para iadesi yapabilirlermiş. LG'nin de rapor tutmadığı ve bu durumu hata olmadığı durumların yaşanmış olduğunu gördüm başka bir konuda. Bu durumda tüketici hakem heyetine başvurulduğu taktirde para iadesi alınıyormuş. Sorun yaşayacak arkadaşları bilgilendirmek istedim.

Arkadaşıma aynı dönemde 40KU7000 TV almıştık ve onun TV'sinin görüntüsü çok daha güzel geldi bana. Para iadesi sonrası Samsung almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.