Şimdi Ara

2017 Opel Insignia Grand Sport tanıtıldı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
29.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotolarda güzel görünüyor beğendim birde canlı görmek lazım passatdan dahada güzel olsa daha konforlu ve ucuz olsa bizim millet gider yine insignia değil passat alır bu nasıl büyüdür hala anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: şopen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence fotoğraftaki araba Mondeo Liftback. Jantlar ve göğüs kısmına ayrıca arka dizayna ve ön farlarada dikkat ederseniz anlarsınız.

İnsignia ya gelirsek hafifletilip dingil mesafesinin arttırılması doğru taktik ama yine sütçü beygiri olmaz umarım..

olmaz ne demek hocam kesin olur.
    bugün bir otomobil dahisi 1550 kg tam otomatik insignia ile bilmem kaç kg olarak hafif passatı (çift kavrama) kıyaslamıştı 0,1 saniye 0-100 ü geri diye sütçü beygiri yazmıştı. buda sütçü beygiridir tabi.

duuu bakiyim o dahi yoksa senmiydin
    hani şu passat yatırım aracıdır diyen
    suberb de kırovari tasarım möğeleri vardır diyen
    passat 4,5 litre yakıyor diyen.

Özür dilerim bir yanlışlık var...Ben yanlış biliyomuşum yani Otm. olan 11.4 manuel olanı 10.9 sn. imiş. Şu durumda insignia konusundaki rezalet daha bi arttı

Yeni insignia 1.6 CDTİ 136 nin teknik verileri (ağustos sonrası katalog) ;

1.6 CDTİ 136 HP 320 NM Manuel ; 10.9 Sn.

1.6 CDTİ 136 HP 320 NM Otm. ; 11.4 Sn.

Rezalet daha bi ortaya çıktı şimdi..

1.6 TDİ 120 HP 250 NM Manuel ; 10.8 Sn.

1.6 TDİ 120 HP 250 NM Otm. ; 10.8 Sn.

Fazladan 16 HP + 70 NM TORK nereye gidiyo acaba ? açıkla bakalım

Haa bu arada şu da var İnsignia +1-1.5 lt daha fazla tüketiyor b8 passatdan.

hocam battıkça batıyorsun o ikinci veri st yani sportourer
    ne içiyorsun bilmiyorum ki
    yazık bayağıda sevinmiştin.

Manuel insignia nın 0-100 ü kaç ?

kendin bak hocam antrenman olur baksana daha katalog okuyamıyorsun.
    şaka bir yana 15 yaşından sonra ben bu 0-100e bakıp kataloğa bakıp araba kıyaslamayı bırakmıştım sayende tekrar bir bakayım dedim ama bakmaqz olaydım. hevesini kursağında bıraktık olmadı şimdi özür dilerim.
    ama bakıpta boşuna gözünü yorma insignianın passata yetişmesi falan hepsi hikayedir.
    bir aracı vw yapmışsa o en iyisidir.

Ya kıvırma şimdi

120hp 250nm passat 136 hp 320nm insigniadan hızlı diyince '' AMA BİRİ DESEGEEEEE'' Diye ağlamayı biliyosun , ikiside manuel olduğunda YİNE passat hızlı

Konuşma daha fazla Opel , VW nin yanında sütçü beygiridir.. Bu 1.4 T 140 HP ASTRA için de geçerli 1.6 T 170 İNSİGNİA için de geçerli 1.6 136 ASTRA VE İNSİGNİA için de geçerli.. Alayı sütçü beygiri. 125 TSİ GOLF 1.4 140 ASTRA yı nasıl delik deşik ediyor onuda anlatmamı istermisin Neyse o da başka zamana bugünlük yeter bukadar

Bu nasıl üslup, bu nasıl muhabbet? Ortaokul çocuklarının futbolcu savunması gibi... yaşınız kaç Allah aşkına...

Ya zamanında yaptığımız ortalık kızıştırma muhabbetleri işte Çok ciddiye almaya gerek yok. 1.6 CDTİ güzel bir motor tek sorunu araçların ağırlık durumu ve yanlış şanzımanla kombine edilmesiydi. Yeni İnsignia ile birlikte bu problemi çözdüklerinde 1.6 Cdti 160 ın yanında passat filan kalmaz zaten

Sizden nadir duyduğum güzel ve ılımlı yorumlardan biri. Tebrik ve teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 bine satarlarsa alırım. Şenerrrr koş yeni araba tanıtılmış.

• Aracın sürtünme katsayısı 0.26 cd bu arada. Sınıfının en iyisi şu an için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oldukça güzel olmuş.
  • resmi olarak tanitildi mi? yoksa yine casus fotolar mi?
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=eXpk9XueYso

Videodaki adam 1.94 bu arada :) Arkası basık dar diyenlere duyrulur :)
  • son zamanlarda gördüğüm en iyi arka tasarım.
  • Kelebekler falan ucusmaya basladi. Galiba asik oldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence fotoğraftaki araba Mondeo Liftback. Jantlar ve göğüs kısmına ayrıca arka dizayna ve ön farlarada dikkat ederseniz anlarsınız.

İnsignia ya gelirsek hafifletilip dingil mesafesinin arttırılması doğru taktik ama yine sütçü beygiri olmaz umarım..

olmaz ne demek hocam kesin olur.
    bugün bir otomobil dahisi 1550 kg tam otomatik insignia ile bilmem kaç kg olarak hafif passatı (çift kavrama) kıyaslamıştı 0,1 saniye 0-100 ü geri diye sütçü beygiri yazmıştı. buda sütçü beygiridir tabi.

duuu bakiyim o dahi yoksa senmiydin
    hani şu passat yatırım aracıdır diyen
    suberb de kırovari tasarım möğeleri vardır diyen
    passat 4,5 litre yakıyor diyen.

Özür dilerim bir yanlışlık var...Ben yanlış biliyomuşum yani Otm. olan 11.4 manuel olanı 10.9 sn. imiş. Şu durumda insignia konusundaki rezalet daha bi arttı

Yeni insignia 1.6 CDTİ 136 nin teknik verileri (ağustos sonrası katalog) ;

1.6 CDTİ 136 HP 320 NM Manuel ; 10.9 Sn.

1.6 CDTİ 136 HP 320 NM Otm. ; 11.4 Sn.

Rezalet daha bi ortaya çıktı şimdi..

1.6 TDİ 120 HP 250 NM Manuel ; 10.8 Sn.

1.6 TDİ 120 HP 250 NM Otm. ; 10.8 Sn.

Fazladan 16 HP + 70 NM TORK nereye gidiyo acaba ? açıkla bakalım

Haa bu arada şu da var İnsignia +1-1.5 lt daha fazla tüketiyor b8 passatdan.

hocam battıkça batıyorsun o ikinci veri st yani sportourer
    ne içiyorsun bilmiyorum ki
    yazık bayağıda sevinmiştin.

Manuel insignia nın 0-100 ü kaç ?

kendin bak hocam antrenman olur baksana daha katalog okuyamıyorsun.
    şaka bir yana 15 yaşından sonra ben bu 0-100e bakıp kataloğa bakıp araba kıyaslamayı bırakmıştım sayende tekrar bir bakayım dedim ama bakmaqz olaydım. hevesini kursağında bıraktık olmadı şimdi özür dilerim.
    ama bakıpta boşuna gözünü yorma insignianın passata yetişmesi falan hepsi hikayedir.
    bir aracı vw yapmışsa o en iyisidir.

Ya kıvırma şimdi

120hp 250nm passat 136 hp 320nm insigniadan hızlı diyince '' AMA BİRİ DESEGEEEEE'' Diye ağlamayı biliyosun , ikiside manuel olduğunda YİNE passat hızlı

Konuşma daha fazla Opel , VW nin yanında sütçü beygiridir.. Bu 1.4 T 140 HP ASTRA için de geçerli 1.6 T 170 İNSİGNİA için de geçerli 1.6 136 ASTRA VE İNSİGNİA için de geçerli.. Alayı sütçü beygiri. 125 TSİ GOLF 1.4 140 ASTRA yı nasıl delik deşik ediyor onuda anlatmamı istermisin Neyse o da başka zamana bugünlük yeter bukadar

Sen ne sallıyosun.1.4 turbo astra olan tanıdığım var,otobanda 1.4 tsi 122 lik passatın içinden geçiyor,hele sen bi 140-150 ye çık bakalım o sütçü dediğin opel yatırıyor süt sağıyor volkswagenden.

aynen bunu yaşadığım için katılıyorum sonuna kadar

• İç ve dış tasarım olarak gayet güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

50 bine satarlarsa alırım. Şenerrrr koş yeni araba tanıtılmış.

Hocam İnsignia alma sen, 1.3 Corolla'dan inip insigniaya geçmek için pilotluk eğitimi istiyorlar :)Belge sıkıntı olur.
  • earl2000 kullanıcısına yanıt
    hakikaten öyle olur

• Bu araba seneye 110-120 arası gelirse harika olur.

• Arkadaş gel de lüx araç alma. Alsak cahilin biri gelip malına zarar veriyor. Almasak şu araca imrenerek yaşıycaz. Ayrıca yine alsak ötv vergi sigorta o bu şu derken ekstra bi aileye bakıyomuş gibi masrafı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Kelebekler falan ucusmaya basladi. Galiba asik oldum.

Süper olmuş

• supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    Yok canım bedava dağıtacaklar mış Sümbül 70 kağıt olmuş, D sınıfı hayvan gibi arabaya, 120 bin isteyecek adam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çok güzelde 5 metre arabayı nasıl parkedeceğiz bu konuda fikri olan var mı Ayrıca bu kadar uzun geniş araca ne biçim aliminyum gitmiştir, ağırlığı nasıl düşürmeyi başardılar. Motor eskisinden farklı değil, Aisin şanzıman hafif onu biliyorum, e karbon fiber döşeyecek halleri yok şasiye, başka bir şeylerden aşırmış olmasınlar
  • bence çok güzel olmuş araç. ne çok sade, ne de çok şaaşalı iddalı. gayet güzel hem spor hem de oturaklı bir tasarım.

içerdeki tuş karmaşıklığı gitmiş sade güzel ferah bir kokpit gelmiş. motor seçenekleri zaten güzel. hafiflemesi de ayrı güzel.

opel çalışmış ve yapmış. ama bakalım f/p olabilecek mi? burası önemli olan.
  • 490 litre bagaj az değil mi? bagaj kısmı aslında büyük duruyor ama
    isim olarak da keşke vectra ya dönselerdi.
    İnsignia bana bu efsane kasayı unutturamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 12 Aralık 2016; 10:12:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.