Şimdi Ara

2017 Opel Insignia Grand Sport tanıtıldı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
29.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Passat Highline TDI DSG'ye 190 istiyorlar, indirimde yapmıyorlar. Insignia cosmo dizel otomatik te en az 150 den çıkacaktır.
  • motor + şanzuman seçenekleri belli mi arkadaşlar?
  • Bu sefer olmuş be uygun fiyatlı gelirse iyi satat diye düşünüyorum.
  • daha kaslı bir sey beklerdim
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Tuş karmaşası kavramı nedir ya. Astra j nin göğüsü kokpit gibi çok şık. Hatta Astra K dan bile şık. Neden tuş karmaşası olarak görülüyor hiç anlamıyorum.
  • Arkası gene koyun g.tü gibiyse bu iş olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Arkası gene koyun g.tü gibiyse bu iş olmaz.

arac tanitildi resimleri görmedin galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Arkası gene koyun g.tü gibiyse bu iş olmaz.

arac tanitildi resimleri görmedin galiba

Gördüm ve gene topaç gibi olacak diye endişeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Tuş karmaşası kavramı nedir ya. Astra j nin göğüsü kokpit gibi çok şık. Hatta Astra K dan bile şık. Neden tuş karmaşası olarak görülüyor hiç anlamıyorum.

2017 Opel Insignia Grand Sport tanıtıldı

hocam şu orta taraftaki dest,rpt,back, config vs gibi düğmelerin bence menü içerisine gömülmüş yani menüden falan ayarlanması daha güzel olurdu.

alttaki klima tuşları komple güzel yerinde ama bir üsttekiler bence fazla.

ancak hala efsanedir gözümde. hatta şu anda astra h kullanıcısı olarak biraz daha para biriktirip 136 lık hb astra j almayı planlıyorum

• Bence aracın göğüsü harika. Kokpit gibi iç mekan hoşuma gidiyor. Golf 6 ya biniyorum direksiyon teyp ve 2 klima tuşu. Göğüste meymenet yok.

Bu aracın direksiyonunu beğenmeyen de var. Bence direksiyon mükemmel olmasada gayet güzel. Ben beğenerek zevkle kullanıyorum.

Astra k yı bekledim beğenmediğim için Astra J aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 18 Aralık 2016; 13:59:13 >
  • Ben şuan son kasa insignia alan birisi olarak söylüyorum şuan ki aracın passatdan eksiği yokken bu passatı duman edecek.Eğer 150 lira çevresine dolu paket gelirse d segmentin abisi değişir.1.6 highline r bodykit passat 196 bin lira olmuş iken bu araba ...
  • quote:

Bence aracın göğüsü harika. Kokpit gibi iç mekan hoşuma gidiyor. Golf 6 ya biniyorum direksiyon teyp ve 2 klima tuşu. Göğüste meymenet yok.

Bu aracın direksiyonunu beğenmeyen de var. Bence direksiyon mükemmel olmasada gayet güzel. Ben beğenerek zevkle kullanıyorum.

Astra k yı bekledim beğenmediğim için Astra J aldım.

golf 6 rezalet hocam. 7 kurtarıyor da 6 nın içi kötü.

bence direksiyon güzel özellikle sport pakette. altı kesik olan harika. birazcık büyük ama ben seviyorum
    Golf 6 çok sade ve gösterişten uzak. Ama kaliteli diyebilirim.

Bende sırf direksiyonu için sport paket aldım. Cosmonun direksiyonu çok çirkin geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 18 Aralık 2016; 18:44:34 >
  • quote:

Golf 6 çok sade ve gösterişten uzak. Ama kaliteli diyebilirim.

Bende sırf direksiyonu için sport paket aldım. Cosmonun direksiyonu çok çirkin geldi.

hocam kişiselleştirme yapılamıyor mu ki? mesela cosmo donanım istiyorsundur ama jantları 16 direksiyonu sport falan alma imkanı yok mu?
    Cant değiştirme olabiliyor fakat direksiyon değişimi bildiğim kadarı ile yok. Ayrıca yedek parça alınıp taktırılabilir elbette ama çok pahalıya gelir.
  • Yok yav. Pazat daha iyi.
  • Ön cam ısıtma opsiyonuda olacakmış

• 150 kilo hafif, 8 ileri aisin otomatik, 1.6 160 beygir dizel motor, harika suspansiyonlar ve direksiyon, yalitima zaten laf yok. Alinmaz mi bu araba be.
  • Türkiyede ne zaman satışa sunulacak hiç haber yok...

• Çok merakla bekliyoruz da 150_200 bin hatta 2.0 motorlar 225 binden başlarsa şaşmayın.elimizde ki opele binmeye devam

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.