Şimdi Ara

2017 Opel Insignia Grand Sport tanıtıldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
29.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.0 litre turbo benzin (kesinliği yok)

1.4 litre turbo benzin (sadece 150 bg sanırım)

1.6 litre dizeller (110-136-160 bg versiyonlar)

Manuel 6 ileri ve otomatik 8 ileri şanzımanlar kullanılacak.

Güncel modele göre 150-200 kg'lık hafifleme olacak.

edit; düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 15 Eylül 2016; 19:00:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Dört dörtlük bir otomobil de gelse Passat'a alternatif falan olamaz. Kimsenin VW tekelinden kurtulmak istediği yok, insanlar isteyerek girdi o topa, tüketici değişim istemeden de hiç bir model VW'nin yerini dolduramaz. Ne kadar iyi olursa olsun.

B7 Passat kadar yetersiz bir D segmenti yoktu piyasada, ama B7 yine deli gibi sattı. Passat hep sattı hep de satacak. Passat'ın kötü olması veya rakiplerinin mükemmel olması bunu değiştirmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Araştırdığım kadarıyla motorlar şöyle;

1.0 litre turbo benzin (kesinliği yok)

1.4 litre turbo benzin (sadece 140 bg sanırım)

1.6 litre dizeller (110-136-160 bg versiyonlar)

Manuel 6 ileri ve otomatik 8 ileri şanzımanlar kullanılacak.

Güncel modele göre 150-200 kg'lık hafifleme olacak.

Astra K'daki 1.4 motor 150 HP. İnsignia'da bundan daha az bir güç beklemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passati gecmek icin ici ferah fiyati makul bir arac lazim. Mesela bakin superb yeni kasasiyla ikincilige yerlesti. Diger araclar birakin passati superbin satisina dahi yetisemiyor. Mondeoyu doldurayim desen duz vitesls 135 e geliyor. Talisman 145 bin. Insignianin fiyati uygun ici ferah degil. C5 ve 5008 karsilastirma icin aklima dahi sonradan geldi.

• Uyarınız için teşekkür. Düzelttim.

• yeni insignia sport tourer göründü.2017 Opel Insignia Grand Sport tanıtıldı
    2017 Opel Insignia Grand Sport tanıtıldı

• bu insignia bir başka bahara kaldı anlaşılan.. hani ekimdeki paris fuarında açıklanıyordu?
  • Opel; şu anki insignia'nın tipini değiştirmeden 200 kg hafifletsin ve yeni nesil motorlarını kullansın passatın anasını yine ağlatır.

Opel'in dizel motorlarının yanısıra, 200 beygirlik benzinli motoru ve sorunsuz otomatik şanzımanı yeter vw'yi ağlatmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 17 Ekim 2016; 17:04:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Opel; şu anki insignia'nın tipini değiştirmeden 200 kg hafifletsin ve yeni nesil motorlarını kullansın passatın anasını yine ağlatır.

Opel'in dizel motorlarının yanısıra, 200 beygirlik benzinli motoru ve sorunsuz otomatik şanzımanı yeter vw'yi ağlatmaya...

Çok haklısınız. VW'nin dsg problemi çözülmeden Passat vs alınmaz. İnsignia tam otomatik sağlam vitesi ile bence daha albenili
  • Şu araçları Passat ile Golf ile kıyaslamasak çok iyi olacak.

Hayır kıyas edilemeyeceğinden değil. Misal yeni Mondeo teknik anlamda üzerinde çok çalışılmış ve bu konuda Passat'ı cebinden çıkaran bir otomobil.

Ama sonra VW trolleri her konuda "Hani Passat'ı yalan edecekti satışlara bak Passat koymuş geçmiş asdfghjjk" yapıyor da konular yalan oluyor. Bayi toplantısına dönüyor yeni araç konuları.

• Aldığıma pişman oldum.

• 200kg hafiflemiş Insignia 1.6cdti 160hp+ 8 ileri otomatik .

• Bence 1.6 motorlara 4 çeker opsiyonuda konulmalı

• a_r_k A kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş 130 u gönüllü verdin de 10 bine mi canın sıkılıyor? neye göre 130 bin? sebep ne?
  • Yıllardır yazıyoruz yok passat killer yok golf killer o olacak bu olacak diyenlere ama anlatamiyoruz. Opelin renonun veya fordun satışta rekorlar kırmak gibi bir derdi yok ama vw dünya lideri olmak için ciddi bir savaş veriyor (hatta bu yolda etik olmayan yollarada sapabiliyor) gözünü karartmis yani. Diğerleri su anda belli lokasyonlarda veya belli spesifikasyonlarda öne geçebilirler ancak kümülatif toplamda ne passatla ne de golfle rekabet etmek yakın zamanda pek mümkün değil. Bu yazdığım şeylerden passat veya golf mükemmel araçlardır onlardan iyisi yapılamaz anlamını çıkaracak arkadaşlar olacaktır onlar için tekrar söyleyeyim ben daha iyisi yapılamaz demiyorum daha çok satan yapılamaz diyorum.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Bu kadar.

Passat ile kıyaslamayın şu araçları, satış konularında troller tam tam dansı yapıyor sonra.

Hayır senelik Passat müşterisi Insignia 'ya geçse aynen, o kadar Insignia üretecek fabrika yok Opel'de

VW' cilerin çok sevdiği bi terim var "DSG çok satıyor, satışlara oranlarsak sorunsuz sayılır" diye. Ben de diyorum o zaman "Opel az üretiyor, üretime kıyaslarsak daha çok satıyor sayılır"

• O değilde bu konuyu her gördüğümde ilk sayfalarını tekrar tekrar okuyorum Duratec in 0_100 de 1 saniye 0_200 de 10 boy deyişi, şener beyin tarihi ayar verisi falan on numara,

• Ford kugaya 1,5 tdci ps getiriyor. Mondeoya da eklesin bunu illa ki bazı passat müşterilerini çeker. Konforu önemseyen mondeo alır aga ben anlamam.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Piyasa algisi ve rakipleriyle oranlayarak soyluyorum. Nitekim artik beklemekten sikilip superb aldim. 115 bine prestij paket. 140 insigniaya hayatta vermezdim. Zaten 140 150 verecek olsam c180 veya 320i alirim. Insignianin rakiplerinden artisi sportif gorunusu ve performansi olacaktir. Bu iki durumda da ne audi a4un yeni kasasina ne 3.20 performansina yetismesi mumkun degil. O fiyatlara cikinca da bu iki modelden birini alirim sahsen.
    Bir de kalite konusu var 2012 astra j sahibiydim aractan 2 yilda trim sesleri gelmeye basladi. Oyle Kapidan vs degil bildigin on konsoldan geliyordu gaza basinca titreme vs sanki 05 model toros. Ayrica gunesliklerin elde kalan ayna kapaklarindan ve servisin kiytirik gunesligi garantiden degismeyip tanesine 250 lira istemesinden de bahsetmek lazim. Etrafimdaki Gm grubu cruze astra ve insignia araclarin hepsinde guneslik kismi kirildi ama marka bunu kabul edip degismiyor bile.
    Gerci bu son yasanan gurses rezaletiyle opel turkiye sahsen bitti benim gozumde. Birinin genel merkeze yasananlari anlatmasi lazim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_r_k -- 17 Ekim 2016; 23:24:50 >

• Arkadaşlar yeni mondeo kullandınız mı bilmiyorum ama otomatik olanını kullandım çok verimsiz, pek gidiyormuş gibi değil.

Dizel deseniz 2.0 motor o paralara da biraz donanımsız ama premium markalar var.

Mevcut insignia 136 bg kullandım çok hoşuma gitti ama yine de dsg performansı yok ( dsg'nin zararlarinın farkındayım )

Konunun özü, passat muadillerine göre çok satıyor çünkü 70 bin tl'den başlayan fiyatlarla gel gel yapabiliyor.

Bir sürü trim ve motor-şanzıman seçeneği var, dahası Alman malı

Opel'in bizim ülkede yapması gereken; her ne kadar Gm malı olsa da Alman olduğu algısını kullanıp , geniş motor yelpazesi ve vites seçenekleriyle uygun fiyattan başlayan rakamlarla insignia'yı piyasaya sunulması

İşte o zaman Passat'la başa baş gider.

Bunları yapmazsa da bayır aşşağı :)

Ha yeni insignia'yı civic'i beklediğim gibi merakla bekliyorum. Gerçi ne halt etmeye bekliyorsam sanki para var.. neyse

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.