Şimdi Ara

2017 Samsung TV (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta LG 49UH770V yi internetten aldım.Ekranda dikey gölgelenmeler mevcuttu ve iade ettim.Bir üst modeli olan 850V ye vatanda baktım aynı hastalık ondada var.Oval düşünseydim ks 8500 e bakardım ama flat olsun diyorum ve Samsung 49mu800 serisini düşünüyorum.Bu herz konusunda herşey bişey yazmış.Kesin net öğrenen varmı.Birde lg de yaşadığım sıkıntıyı bundada yaşarmıyım.Lütfen görüşlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justings

Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta LG 49UH770V yi internetten aldım.Ekranda dikey gölgelenmeler mevcuttu ve iade ettim.Bir üst modeli olan 850V ye vatanda baktım aynı hastalık ondada var.Oval düşünseydim ks 8500 e bakardım ama flat olsun diyorum ve Samsung 49mu800 serisini düşünüyorum.Bu herz konusunda herşey bişey yazmış.Kesin net öğrenen varmı.Birde lg de yaşadığım sıkıntıyı bundada yaşarmıyım.Lütfen görüşlerinizi bekliyorum

Yurtdışı sitelerde 49mu8000 iki modeli görünüyor, biri va panel 60 hz 8 bit, diğeri de va panel 120 hz 10 bit. Türkiye'ye gelen hangisi henüz belli değil. Ben bir ihtimal kalitelisini getirmişlerdir belki, çünkü 5400 tl ye satıyorlar, böyle yüksek fiyata satıp da bir de 8 bit 60 hz olanı verip kazıklamazlar herhalde diye iyimser düşünüyorum. Çünkü 5000 tl üstüne 55 inch tv alınırken bu fiyata düşük özellikli 49 lık tv yi satarlarsa çok ayıp ederler. Mağazada 40mu8000 i test edip 100 hz 10 bit olup olmadığını nasıl anlarız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 49mu8000 türkiye ye gelen hangisi bellidir aslında.ya gidip sormak lazım yada alan birisinden ögrenmek lazım.ama benim favorim 55mu9000 veya 9500..9500 olanı gelirmi bilmiyorum ama sitelerde satılıyor.birde gecen sene air mause yok diye almadım bu sene air mause varmı.bu senede yoksa yine samsung almıcam.seneye beklicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

49mu8000 türkiye ye gelen hangisi bellidir aslında.ya gidip sormak lazım yada alan birisinden ögrenmek lazım.ama benim favorim 55mu9000 veya 9500..9500 olanı gelirmi bilmiyorum ama sitelerde satılıyor.birde gecen sene air mause yok diye almadım bu sene air mause varmı.bu senede yoksa yine samsung almıcam.seneye beklicem.

Bu seneki modellerde air mouse var deniliyordu. Bende merak ettim inceleme videoları izledim ama air mouse özelliğini göremedim. Kumandalar da geçen seneki kumandanın aynısı.

• Slm arkadaşlar samsung 43mu7000 ni test den veya kullanan varmı?

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Değerli cevabınız için teşekkür ederim.

Peki arkadaşım, LG mi tercih etmeli, yoksa 1e1 değişimle yine KS9500 mü almalı sizce?

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

49Mu8000 modelinin 100 hz mi 50 hz mi olduğu halâ netlik kazanmadı,100 hz ise fiyat olarak en alınabilir tv gözüküyor.Rtings incelemesinde Ue kodu için 49inç hariç 100hz yazmışlar.Displayspecifications'da Ue 60hz yazıyor ama Türkiye'ye gelen ürünün dış tasarımı Un49Mu8000 onun içinde 100hz yazıyor ama tekno marketlerde model kodu Ue yazıyor.Bu konu biran önce netleşir umarım :-)

Vatan Bilgisayar'da 49Mu8000 için 10 bit panel yazmış.

yav ne demek yazılmadı :) yazdık ya 49mu8000 50 hz bir tv. mağazada bakıldı tespit edildi.

bakıyorum herkesde aynı soru 50 hz mi 100 hz mi? gidin mağazaya kontrol ettin arkadaşlar, yok ben bunu gözle anlayamıyorum diyosanız, gözünüzle farkedemediğiniz bir özelliğe neden fazla para veriyorsunuz? :)

ilgili konuda menüden 100 hz mi 50 hz mi nasıl anlaşılacağı zaten anlatıldı ama belli ki araştırmadan önce sormak kolay geliyo :)

• Kemal-1907 K kullanıcısına yanıt
    Bende bu tv den düşünüyorum dün 50 inch olanını gördüm ku serisi ile yan yana bence hiç bi fark yok ku ile mu arasında sadece mu %5 daha parlak geldi bana

• Mu8000 serisinin 55 olanı almak daha mantıklı gibi duruyor, gg de 5200 civarında,5000 altına düşmesi için pusuya yattım

• Arkadaşlar selam.Teknosa mağazasında 1 AYLIK Teşir SAMSUNG 49KS8500 Vardı.Bütün jelatinleri hepsi üstünde duruyor hiç açılmamış.4000 tl satış fiyatı vardı.Bir ara niyetlendim ama yine durdum.Sizce alınırmı.Aynı paraya internette SAMSUNG 49MU8000 Buldum.Sizce ne yapmalıyım.Görüşlerinizi yazarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkk

Bende bu tv den düşünüyorum dün 50 inch olanını gördüm ku serisi ile yan yana bence hiç bi fark yok ku ile mu arasında sadece mu %5 daha parlak geldi bana

teşekkür ederim demek oluyorki eski modeli seri değiştirip tekrar piyasaya sunmuşlar en azından 100 hrz yapsalarmış.
    fiyat inmesini bekliyecez o zaman saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Mu8000 serisinin 55 olanı almak daha mantıklı gibi duruyor, gg de 5200 civarında,5000 altına düşmesi için pusuya yattım

Kendi kendime cevap vereyim :) şu an 4999 buldum biraz daha pusuya yatayım mı karasızım

• quote:

quote:

Mu8000 serisinin 55 olanı almak daha mantıklı gibi duruyor, gg de 5200 civarında,5000 altına düşmesi için pusuya yattım

Kendi kendime cevap vereyim :) şu an 4999 buldum biraz daha pusuya yatayım mı karasızım

Bende 49 unu alacakken 55 ini birazdan gg den sipariş geçeceğim.Az önce vatanda 55 ini inceledim 6000 tl idi. Gerçekten çok beğendim.Hayırlısı olur inşallah deyip düğmeye basıyorum :)) 😂😂😂

• quote:

quote:

quote:

Bende 49 unu alacakken 55 ini birazdan gg den sipariş geçeceğim.Az önce vatanda 55 ini inceledim 6000 tl idi. Gerçekten çok beğendim.Hayırlısı olur inşallah deyip düğmeye basıyorum :)) 😂😂😂

Hocam hepsiburada 5000 tl.200 tl fazla vermeyin :) . Hocam tecrübelerinizi merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 12 Haziran 2017; 15:4:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hepsiburada 5000 tl.200 tl fazla vermeyin :) . Hocam tecrübelerinizi merakla bekliyorum

Gg da 4999 tl kargo ücretsiz.Hepsi burada da kargo yanlış bilmiyorsam alıcıya aitti...

• justings J kullanıcısına yanıt
    Bence hiç durma al. Anladığım kadarıyla bu 49ks8500 herkesin dilinde, alternatifini söyleyebilen yok. Teşhir meşhir bakma al bence.
  • Kemal-1907 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim aynen öyle olmuş kasa olarak bile aynı sadece ayak değişmiş metalik yapmışlar ayağı.ku serisi hdr plus diye geçiyodu mu larda hdr pro olarak geçiyo ama pek bi fark olduğunu sanmıyorum zaten rtings siteside aynı puanları vermiş.bende fiyatın inmesini bekliyorum piyasada doğru düzgün başka tv yok zaten bu boyutta.

• 55MU9000 ile 55MU8000 arasında yenileme hızında 100 fark (2700-2600)ayakları farklı başkada bir fark göremedim fiyat olarak aralarında 1500 tl var benim göremediğim başka ne olabilir yenileme hızındaki 100 fark görüntüyü çok mu etkiler
    kavisli almak istemediğim için bu ikisi arasında kaldım
  • Samsung 49MU8000 , 49KS8500 derken Bugün gittigidiyordan 55MU8000 Modelini 4999 tl ye satın aldım.Yarın kısmetse istanbul içi olduğu için kurulum yapılacak.Almadan önce bugün vatanda tekrar inceledim.Orda 6000 tl idi.Normalde diğer 2 modele bakıyordum.Bu modeli görünce tamam dedim ve karar verdim.Hayırlısı olur inşallah.Kurulumdan sonra görüşlerimi aktaracağım....

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.