Şimdi Ara

2017 Samsung TV (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani İstanbul bilişimin en sıkıntılı tarafı bu.samsung garantisi yok.tek muhattap kendileri.bir sıkıntı çıkarsa ne kadar güvenilir bilemem yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet5252 M kullanıcısına yanıt
    Mağazada incelemiştim mu8000 gayet güzel. Bence uh850 den daha iyidir görüntüsü. Kasası da güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul bilişim de para varken bu ürünleri satmadı. şimdi para azken satmaya başladı.
    böyler şans olur mu?
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    49q7 modeline baya niyetim var ama garanti olayı sıkıntı olur mu tam güvenemiyorum. Bir Dünya para ver sonra garantiyle uğraş.

• Diveman kullanıcısına yanıt
    sorun çıkarsa 14 günde kolay iade deniyor.
    2017 Samsung TV
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    lgden görüntü ve netlik olarak üstün iyi olacağı kesin gibi birde 60 hz olması skntı 4000 lira vercez 60 hz tv almakta gelmiyor içimden kimileride her video formatını oynatmıyor diyor kafamı kurcalıyor bunlar başka bi altenatif varmı sizce ?

• Arkadaşlar anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi. 65 inc tv almak istiyorum bütçem max. 7-8 bin civarında 4 tane tv arasında kaldım bunlardan hangisini neden almalıyım

Samsung 65ku7500

Samsung 65MU7500

Samsung 65MU7400

Lg 65UH850V
  • ZeoMast3r Z kullanıcısına yanıt
    ben 65mu7400 ü tavsiye ederim. çünkü mu ve ku7500 kurved ,lg ise ips ekran(bu modeli tam bilmesem de lg yüzde 90 ips kullanığı için).
    7400 serisi marketlerde gördüğüm kadarıyla fena değil. çok iyi olmasa da çok kötü de değil. tam orta yollu bir tv.
  • İstanbul bilişimden aldığımız ithalatçı garantili ürünün kurulumunu kendimiz mi yapıyoruz acaba.Servis garantisi olmadığı için Samsung Servisi kurulum yapmaz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

İstanbul bilişimden aldığımız ithalatçı garantili ürünün kurulumunu kendimiz mi yapıyoruz acaba.Servis garantisi olmadığı için Samsung Servisi kurulum yapmaz sanırım.

Merhaba,
    Bende bugün sorup ögrendim İstanbul bilişimi arayıp tekrar kurulum için servis istiyorsunuz :)
    Benim istediğim modelde bu firmada var ama firma hizmetinden dolayı açıkca çok kişi şikayetçi ekşi sözlükte 20 sayfa konu olmuş o yüzden beklicem. Benim gibi kaliteli tv izlemek istiyenleri düşünen ve para kazanmak isteyen mutlaka birileri çıkar. yada olmadı Samsung Türkiye'yi Avrupa bölgeye baglı olduğu için şikayet edelim.Geçen senede bir çok kaliteli f/p ürünlerini getirmediler getirmiyorlar aradığın zaman bilgili birisini bulup konuşmak çok düşük bir ihtimal.Alış veriş merkezlerinden birisinde Samsung satış dükkanı var panel 100Hz mi diye sorduğunda acayip acayip bakıyorlar.

• rediceman kullanıcısına yanıt
    Valla dostum ben de senle aynı durumdayım.geçen sen Samsung 49 inçte 49ks8500 dışında kaliteli bir ürün getirmedi.Curved olduğu için bende bu modele pek sıcak bakmadım.2017 içinde durum 2016 dan pek farklı görünmüyor.49 inç de işe yarar mu8000 var oda 50 hz.ben 49mu9000 veya 49q7f modeli yakın zamanda gelmezse gözümü karartıp İstanbul bilişimden alıcam ama dediğiniz gibi ekşi sözlükte ve şikayet var sitelerinde o kadar çok şikayet varki bilmiyorum yani.o kadar parayı bile bile vermek nasıl olur artık.kurulumda servis herhangi bir sıkıntı tesbit ettiğinde o zaman muhattap istanbul bilişim yani.işte öyle bir durum olursa İstanbul bilişimle asıl muhabbet o zaman başlayacakAlırsın almassın,değiştirirsin değiştirmesin,servise verirsin aylarca beklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 2 Temmuz 2017; 22:33:27 >

• Samsung teknolojide sınırları bayağı zorlamış

Tv'yi kaldırıp bırakıyorsun parlaklığı artıyor

Sağlam komedi vallaha

• agrimo A kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda daha saçma bir video izlemedim ki bu Q7 serisi yani üst seri.
  • Bu video da neyi anlatmak istemişler hiçbirşey anlamadım

• Arkadaşlar ps4 pro için en iyi tv şuan Samsung 49Mu8000 modeli değilmi ? Bu geçen seneki Ks8000 modeline denk galiba ? Birde en ucuz kaç parayı gördü bu tv arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: akengin69

Ben hayatımda daha saçma bir video izlemedim ki bu Q7 serisi yani üst seri.

Hocam tv uzun yoldan kargoyla gelmis samsung en ust seviye ve nit dusuk cikmis adamlar 2ci tv yi siparis vermisler ayni sey olmus samsung muhendisleri vs cagirmislar olcmusler yine oarlaklik dusuk sonra bakmislarki tv uzun yoldan gelirken icindeki led oynamis falan nasil bir kaliteyse? Onlarda kutuya ters koyup yeniden kutuyu sallamislar parlaklik artmis ama uniformity dusmus . bunu anlatiyorlar sacma deil

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Videoyu izledim saçma derken Samsung'un ürün kalitesine laf ediyordum.Yani bir tv yi yukarı kaldırıp sonra da aşağı bırakıyorsun ve tv nin daha parlak.Hayatımda daha saçma bir şey duymadım ama işin aslı doğru.Valla bu sene Samsung tv alınmaz.2016 serisi samsung tvler çok daha mantıklı hem de daha uygun fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar ps4 pro için en iyi tv şuan Samsung 49Mu8000 modeli değilmi ? Bu geçen seneki Ks8000 modeline denk galiba ? Birde en ucuz kaç parayı gördü bu tv arkadaşlar ?

ks modelinin, denk olmayı bırak, yanına bile yaklaşamaz mu8000.
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Peki Ks modeline hangisi denk hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Peki Ks modeline hangisi denk hocam ?

ks serisi , şimdiki mu9000 ile QLED arası bir yerde. aslında qled, ks nin devamı ama qled biraz daha geliştirilmiş seri. hdr vb. arttırılmış.
    bence ks serisi şu an için qled e göre daha tercih edilebilir seridir. eski seri olduğu için fiyatları çok uygun. 1000 nit 1500 oldu, bir iki özellik eklendi diye 3000 4000 fazla verilmez.
    mu9000 de idare eder. o da tercih edilebilir. ks serisini andıran bir tv dir.
    yine de beklemekte yarar var. 2017 model tv ler yeni piyasaya girdiği için sorunları ortaya çıkmadı daha. kullanıcılar biraz kullansın .sorunlar varsa belli olur.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.