Şimdi Ara

2017 Samsung TV (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MU7000 kullanıp Digitük Play'i doğrudan uygulama olarak kullanabiliyor muyuz?Sanki kullanılmıyor dendi gibi hatırlıyorum.Daha doğrusu uygulama olarak yok denmişte olabilir.Bende KU7000 var ve uygulaması var.Normalde sorunsuz izlerim diye düşünüyorum fakat uygulamadan izlenilenin üyeliği biraz daha pahalıya maloluyor.Alıp sonra işe yaramazsa diye emin olmak istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harungs1905 -- 17 Temmuz 2017; 8:34:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

bende mu9000 aldım hocam taksit artısı olduğu için yoksa sony alacaktım tv gelince detaylı tarafsız bi inceleme yaparsanız sevinirim :)

Sizinki ne zaman geliyor? Belki benden önce gelir zira benim tv de değişim muhabbeti var. Bana 65MU7000 önerdiler değişime, kabul etmedim. MU8000 istedim kafa kafaya, ayrıca MU9000 ve Q7F almak istesem ne kadar fark istediklerini sordum, Pazartesi olumlu-olumsuz gerekli bilgilerle döneceğiz dediler. Yani şunu demek istiyorum, biraz süre alır benim prosedürler işler var Sizin tv önce gelirse, sizde yorumunuzu iletin lütfen.

65MU9000 önerdiler 745 TL fark ile. Kabul ettim. Bakalım 1 haftaya gelecekmiş. Satış için ilan açacağım, eğer satılırsa 75" e yöneleceğim. Her halükarda kurulum yapılacağı için tv yi bir değerlendirme şansım olur ama satsam dahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 17 Temmuz 2017; 14:29:28 >

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    hocam 75 de tv yayınları ve 1080p medyalar çok kötü olmazmı sizce? ben 55te bile izlerken piksel sayıyorum ekranda sanki birde kurulum yapıldığında ister istemez 2.ele düşecek sırf meraktanmı yaptıracaksınız kurulumu :)
    65mu9000 ı satmayı mı dusunuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    2016 larda digiplay varmış ama 2017 lerde kaldırmışlar. digiturkplay müşteri hizmetleri var diyor samsung yok diyor.ne dedikleri belli değil. 2016 larda var ise sezonluk paket alıp sorunsuz izleyebilirsiniz.ayrıca paket alıpta izlerseniz bana da haber verin bende ona göre tv alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

65mu9000 ı satmayı mı dusunuyorsunuz

Evet, bir ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam 75 de tv yayınları ve 1080p medyalar çok kötü olmazmı sizce? ben 55te bile izlerken piksel sayıyorum ekranda sanki birde kurulum yapıldığında ister istemez 2.ele düşecek sırf meraktanmı yaptıracaksınız kurulumu :)

Salona 65" almadan da herkes öyle diyordu, çok memnun kalmıştım. 75" tende memnun kalırım eminim. Bu arada iyi bir upscale yapan bir tv de 1080p mkv ler dahi görsel şölen oluyor.

Kuruluma gelince, kurulumu yaptırmak zorundayım. Prosedür böyle. Değişim olduğu için servis ürünü eve getirecek ve kuracak, imza alıp gidecek.
  • 2160p değilde gerçek 4k çözünürlüğü tv lerde ne zaman göreceğiz.gercek 4k tv ler üretilmeyecekmi.2018 de cıkmaya baslar diye düşünüyorum
    Hocam televizyonları görünce fikrim Samsung tarafına kaydı, tercihimi 55MU8000 modelinden yana kullandım. Umarım pişman olmam.

• Arkadaşlar kararımı 55MU8000'den yana kullanıp televizyonu aldım. Bu hafta gelmesini bekliyorum. TV geldiği zaman nelere dikkat etmem, ne tür testler yapmam gerekiyor? Bu konuda yol gösterebilecek kimse var mı?

• Türkiye ye 55" altı güzel modelleri getirmedikleri için(Örn: xe9005) curved istemesem de 49KS8500 almaya karar verdim.
    PS4 ağırlıklı kullanacağım ve yorumlar genelde olumlu gibi.
    Vatanda fiyatı diğer yerlere göre uygun olmasının sebebi nedir acaba.
    Yurtdışında UN kod vatandaki ise UE kod. Farkı tam olarak ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-49ks8500-49-123-cm-curved-suhd-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-alicisi.html
  • alperyaman kullanıcısına yanıt
    yurtdışında ue olanın 8500 ü gözükmüyor 8000 9000 diye gidiyor
  • Merhaba. Istanbul bilişimden Samsung 65KS8000 model tv aldım. Sitede 65KS8000/KS7090 şeklinde yazıyor. Anladığıma göre KS7090 almanyada satılan model. Samsung.de sitesinde ks8000 diye bir model yok.ona karşılık KS7090 modelinib tüm özellikleri aynı diye anladım.
    2 Sorum olacak:

Gerçekten KS7090 KS8000 modelinin birebir aynısı mı?

Birde ben aldıktan sonra sitede artık stok görünmüyor. Sanırım son tv ben aldım. Ondan teşhir iade vs olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Bu konuda nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz?
  • ben istanbul bilişim den 49ks9000 ya da 49mu9000 dan birini almayı düşünüyorum. 49 ekranda türkiye de başka seçeneğim yok. 49q7f biraz pahalı.
    sormak istediğim. istanbul bilişim güvenli mi? sorun çıkarsa iade alıyor mu? iade süresi sonrasında tv bozulursa nasıl tamir ediliyor?
    bir de (aslında aklımda var da) 49ks9000 ve 49mu9000 den hangisini almalıyım? ks quantum ekran. mu quantum değil ama ona yakın görüntü veriyor.
    cevabınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

ben istanbul bilişim den 49ks9000 ya da 49mu9000 dan birini almayı düşünüyorum. 49 ekranda türkiye de başka seçeneğim yok. 49q7f biraz pahalı.
    sormak istediğim. istanbul bilişim güvenli mi? sorun çıkarsa iade alıyor mu? iade süresi sonrasında tv bozulursa nasıl tamir ediliyor?
    bir de (aslında aklımda var da) 49ks9000 ve 49mu9000 den hangisini almalıyım? ks quantum ekran. mu quantum değil ama ona yakın görüntü veriyor.
    cevabınızı bekliyorum.

Ben de oda büyüklüğünden dolayı 49" den büyük alamıyorum.
    Vatanın ks8500 fiyatı çok iyi olduğundan kavisli modelleri sevmesem de bu modele yönelmiştim.
    ks9000 ve mu9000 lerin 49" leri Türkiye de satılıyor mu?
    İstanbulbilişime çok güvenemiyorum. Zaten stoklarında yok gözüküyor.(ks9000)

• Hocam merhaba, bende vatandan 49KS8500 almayı düşünüyorum kapalı kutudur dimi? teşhir yada iade olmasından çekiniyorum biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Hocam merhaba, bende vatandan 49KS8500 almayı düşünüyorum kapalı kutudur dimi? teşhir yada iade olmasından çekiniyorum biraz

Aynı tedirginliği yaşıyoruz :)
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Biraz şansınıza kalmış ama benim şüphem teşhir satılıyor bende almıştım geri iade ettim cihazı .. alan arkadaşlardada sorun cıkanlar var..

• alperyaman kullanıcısına yanıt
    bu modeller resmi olarak satılmıyor. istanbul bilişim kendisi getirip satıyor (satıyorsa tabii,daha almadık).
    ks9000 yok deniyor ama , diğer bir sayfada 49ks9000/ks8090 ismiyle satılıyor. aynı modeldir herhalde.
    ben de istanbul bilişime güvenmiyorum ama mecburen güveneceğiz. başka bu modelleri satan yok. sorun çıkarsa 14 gün içinde iade durumu var .
  • 65MU9000 sevk edildi diye bilgi geçtiler İzmir teknik servise. Umarım bu hafta sonuna kadar kurulur. Resim vs. eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.