Şimdi Ara

2017 Samsung TV (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam az önce aradılar benim tv de gelmek üzere servisi bugün yetiştirebilirsem akşam yapmaya çalışacağım incelemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperyaman

quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Hocam merhaba, bende vatandan 49KS8500 almayı düşünüyorum kapalı kutudur dimi? teşhir yada iade olmasından çekiniyorum biraz

Aynı tedirginliği yaşıyoruz :)

Aynen hocam :) vatanbilgisayarda satınlan 49KS8500 vazgeçtim İstanbul bilişimde satılan SAMSUNG 49KS9000/KS8090 modelini düşünüyorum sizce nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba, bende vatandan 49KS8500 almayı düşünüyorum kapalı kutudur dimi? teşhir yada iade olmasından çekiniyorum biraz

Aynen hocam :) vatanbilgisayarda satınlan 49KS8500 vazgeçtim İstanbul bilişimde satılan SAMSUNG 49KS9000/KS8090 modelini düşünüyorum sizce nasıl?

Keşke vatandan samsung garantili alsaydınız. Istanbulbılısım paralel ithalat satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

quote:

quote:

Keşke vatandan samsung garantili alsaydınız. Istanbulbılısım paralel ithalat satıyor

Ama vatandan alınan 49KS8500 çok şikayet var sanırım sattıkları ürünler hep iade olan ürünler

• samsung 55mu9000 veya 9500 model düşünenler 15 ay taksitle vade farksız fiyat değişmeden evkur dan alabilirler.antalya evkurdan bugün böyle bir bilgi aldım.4 6 taksitle kredi kartıyla almaktansa 15 taksitle almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

samsung 55mu9000 veya 9500 model düşünenler 15 ay taksitle vade farksız fiyat değişmeden evkur dan alabilirler.antalya evkurdan bugün böyle bir bilgi aldım.4 6 taksitle kredi kartıyla almaktansa 15 taksitle almak daha mantıklı

Mu9000 in 49" i var mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

samsung 55mu9000 veya 9500 model düşünenler 15 ay taksitle vade farksız fiyat değişmeden evkur dan alabilirler.antalya evkurdan bugün böyle bir bilgi aldım.4 6 taksitle kredi kartıyla almaktansa 15 taksitle almak daha mantıklı

Hocam 15 ay olunca vade farkı koymuyorlarmi mı ?

• Uzun araştırmalar, gitgellerden sonra 49" boyutlarında bu 3 model arasında kaldım.
    Vatanın fiyatı çok iyi gözükse de teşhir ürünü sıkıntısı yaşayanlar var.
    Diğer taraftan istanbulbilişim paralel ithalat. Ama alıp sorunsuz kullanmaya devam edenler de var.
    %80 PS4, %10 PC ve %10 TV amaçlı kullanılacaktır.
    Oda büyüklüğünden dolayı 49" maks. boyut alacağım. Hatta 4k 100hz+ olabiliyorsa 40-43" ler şahane olurdu.
    Yorum ve tavsiyelerinizi rica ederim :)

49 KS 8500 (Vatan)
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-49ks8500-49-123-cm-curved-suhd-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-alicisi.html

49 KS 9000 (İstanbulbilisim)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-49ks9000-ks8090-124-cm-49-4k-suhd-smart-uydu-fiyati,244889.html?gclid=EAIaIQobChMIg-zSj6SX1QIVS7ftCh2SvQCvEAYYASABEgJuPvD_BwE

49 MU 9000 (İstanbulbilisim)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-49mu9000-mu8009-124-cm-49--4k--ultra-hd-premium-fiyati,244892.html

• alperyaman kullanıcısına yanıt
    malesef teknoloji marketlere getirmediler. vade farksız 15 taksitle almak daha mantıklı
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    yok vade farkı koymuyorlar 10 ve 15 taksit fiyatı teknosa ile aynı fiyata fiyatta değişmiyor.10 15 taksit fiyatıda diğer yerler gibi 7bin lira.bana öyle söyledi.
    evkur bazı üst model tv lerde böyle yapıyor vade farksız 15 e bölüyor bende o şekilde 55mu9000 aldım yoksa sony alacaktım ama peşin fiyatına 15 taksit cazip geldi
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    bende mu9500 almakyı planlıyorum
  • Hocam şimdi baktm evkur sitesine bazı modellerde vade farkı yok ancak fiyatlar biraz yüksek.

örnek veriyorum 55mu9000 piyasada 6300 tl ye bulunabiliyor 6 taksitle.

Teknosada 7000 tl verince teknosa ismine fazla fark, evkurdan alınca 15-24 taksit için fark vermiş oluyorsunuz.
    hocam bulduğunuz yer neresi bilmiyorum ama 6300tl teknosa vatan tarzı sağlam yerlerden bulamazsınız
    teknosa gibi 7 bin aynı fiyata evkur dan vade farksız 15 taksitle alınıyor.
    aynen.ayrıca evkurdan alınan tv ler orjinal üretici firma garantilimi.lg veya samsung tv yi takmaya kendi servisimi geliyor
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    orjinal üretici firma garantili yoksa almazdım zaten hocam..samsung yetkili servisi geldi kuruluma.
    bende samsung almak istiyorum ama tivibu go ve digiplay özelliğini kaldırdıkları için arçelik 55 inc 9799 veya lg alıcam
  • yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 21 Temmuz 2017; 19:25:42 >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    hocam arçelik tv ye 5bin tl verilmez lg dede o rakamlara çıkınca uj850v altı alınmaz e o rakama çıktıktan sonrada ben samsung yada sony öneririm ama yinede siz bilirsiniz :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.