Şimdi Ara

2017 Samsung TV (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tam olarak detaylı bilgi göremedim bayada 43mu7000 incelemesi yaptım ve bu tv den almayı düşünüyorum çok fazla tv ile aramız yok film ve maç ağırlıklı olacak bi tv düşünüyoruzile vatandan 2500 tl olarak anlaştık duruma göre yarın alacağım bu fiyata 43MU7000 önerir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65MU9000 kuruldu. Tv yi genel olarak beğendim. Menüsü çok akıcı ve hızlı, herşeye ulaşmak kolay. Samsung tv lerin ayak kısmı pek hoşuma gitmiyor, bunu da sevmedim. Kasa olarak önceki kullandığım JU7000 den çok daha ileride.

Tv ye gelince siyah gösterme başarısı gayet iyi ancak local dimming performansı iyi değil, bu da çok rahatsız edici olmasa da belli bir seviyede bulutlanma olmasına neden oluyor. XE9005 bu konuda daha iyi kesinlikle. Işık sızması tespit edemedim. Parlaklık ve renkler çok başarılı, parlaklık seviyesini Sony den daha iyi buldum. Görüntüyü de ince ayarlar ile kendime göre oldukça iyi bir seviyeye getirdim.

Genel olarak kalbur üstü bir tv olmuş MU9000 . 75" yönelmeyi düşünüyorum, o yüzden satma niyetim var hala ama vazgeçersem kullanacağım, ortalamanın üzerinde zira.
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    arcelik quantum dot tv yi merak ediyorum inceleme ona göre karar vercem

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam motion ayarlarını auto damı bıraktınız yoksa kişisel mi ayar yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

Hocam motion ayarlarını auto damı bıraktınız yoksa kişisel mi ayar yaptınız

Kişisel e getirip iki seçeneğide 2 yapıyorum.

İkiside 2 olunca tam akıcı olmuyor titreme 10 bulanıklık 3 te akıcılık çok iyi ama bu seferde tv yayınında ekrandaki görüntüde bozulmalar oluyor bi türlü tutturamadım hem futbol ve hızlı sahneler için hemde tv yayınlarında bozmayacak ayarı

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

İkiside 2 olunca tam akıcı olmuyor titreme 10 bulanıklık 3 te akıcılık çok iyi ama bu seferde tv yayınında ekrandaki görüntüde bozulmalar oluyor bi türlü tutturamadım hem futbol ve hızlı sahneler için hemde tv yayınlarında bozmayacak ayarı

Bana o akıcılık inanılmaz yapay geliyor, ben 2 yi geçtim normalde kapatıyorum hocam o ayarı kullandığım tüm TV'lerde.

Hocam bende hiç beğenmiyorum tv yayınları ve filmlerde çok kötü oluyor sanki birisi cep telefonu ile çekmiş gibi :) ama spor yayınlarında ve f1 izlerken çok iyi oluyor pürüzsüz akıyor görüntü bi ortasını bulamadım auto da bırakıncada bazı sahnelerde bozuyor görüntü sizin ayarlarla maç yayını izledinizmi hiç ?

• Samsung UHD lerde canimi sikan bir durum var. uhd tv lerde kumandadan sesli komutu var ama tukce destegi yok. Guney kore ve turkiye nin gecmise dayanan iki dost ulke oldugunu hatirlatip, bir guncelleme ile turkce komut destegi isteyen bir mail atalim. Ya bu linke ingilizce durumu anlatalim.

http://www.samsungcnt.com/eng/custInq/main.do?click=true

Ya da Mail atmak zor gelir derseniz, Turkiye de tum Guney Kore urunleriyle ilgilenen bir merkez var. Kotra. Iletisim bilgileri bu linkte.

http://www.kotra-istanbul.com.tr/frontMain.do?method=getMainLst

Ister arayalim. Ister mail atalim. Durumu bi sekilde Samsung Guney Koreye bildirmeleri icin bastiralim. Kotra Samsung a maili Korece atma konusundada yardimci olabilir diye zannediyorum. Zira Turkiyedeki Samsung ile defalarca gorusmeme ragmen bizim yapacagimiz birsey yok dediler. Bu isi Kotra uzerinden ya da direkt Samsunga mail atarak halledelim.
    Lutfen uzerimizdeki ataleti atip Samsunga Turk musterisini hstirlatalim.

Bi dunya para verip tv nin en onemli ozelliginden mahrum kalmayalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarossa18 -- 22 Temmuz 2017; 9:40:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 5000 tl verıp 2107 model lcd tv alıyorsun ve hala ıcındekı dahılı uydu alıcısı 100 tl bıle etmıyen kalıtesız bırsey

Olucak ıs degıl aklım almıyor
  • Evet arkadaşlar uzun süren tv arayışından sonra İstanbul Bilişimden Samsung 49Q7 QLED modelini aldım.Samsung bu ürünü getirmediği için mecburen ithalatçı garantili aldım.Tv cuma günü kuruldu.Açılmamış orginal kutu ile geldi.Panel ve görüntü çok güzel.Dahili uydu alıcısını d smart modül ile kullanıyorum,kanal geçişleri biraz yavaş olsada rahatsız edici bir durum yok.Siyah performansı olede yakın diyebilirim.ışık sızması ve bulutlanma sıfır.ses gayet yeterli.20 Watt wofer ve 20 Watt normal hoparlör ile toplamda 40 Watt ses müthiş.49 inç takıntım olmasa idi Sony 55xe9005 modelini alacaktım.Bu modeli aldım ama aklım hala eski tvimde Sony olduğu için Sony de kaldı.ama dediğim gibi 55 inç olması,işletim sisteminin android olması,açılışta ve kanal geçişlerindeki yavaşlık gibi nedenlerle Samsung tercih ettim.Umarım herhangibir sorun çıkarmaz da İstanbul Bilişimle karşı karşıya gelmeyiz.

• Bugün John Wick 2 izledim, oldukça siyah ağırlıklı bir filmdi. Çok beğendim tv nin performansını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 23 Temmuz 2017; 1:46:39 >
    Ayak yapısını bende beğenmedim yeni serilerin.iki adet yuvarlak profil demir çubuğu birbirine kaynak yapıp ayak yapmışlar sanki.sırf bu yüzden tv yi duvara veya tv ünitesi alıp ona asmayı düşünüyorum.

• allah allah ...
    sonun da parayı denkleştirip istanbul bilişim den 49mu9000 almaya karar verdim. 4400 olan fiyat bir anda 5000 e çıktı. şansa bak.
  • Rtings sitesinde belirtilen MU7000 ile Türkiye de satılan MU7000 aynı değil sanırım.
    Üst çerçeve kısmı Türkiye de siyah fakat yurtdışı modelinde gri gözüküyor.
    Tam olarak farkı nedir bilen var mı?
    Bir de TV PS4 Pro ağırlıklı kullanılacaktır. KU7000 ile arasındaki fiyat farkına değer mi?
    Önerir misiniz?
    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu7000
  • İstanbul bilişimin bir mağazası var mı, gidip modelleri görebileceğimiz?

• Bu samsung mu7400 un olayını çözen yok mu pls panel olması dışında? Mediamarkt satıcılar 100 hz olduğunu iddaa ediyor. Tv mu8000den bile iyi geldi gözüme.

Bir de bu mu 7000 aslında hangi model oluyor üstadlar? Normalde mu7000'in 49 olanı yok. Aşağıdaki 2 model harici 49.5 olan tv yok 2017 tv lerde.
    http://www.displayspecifications.com/en/model/c28dba2

-
    http://www.displayspecifications.com/en/model/0646c69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 27 Temmuz 2017; 10:24:8 >

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde odamdan dolayı 49"'ten büyük alamama gibi bir problemim var. 49mu9000'e bakyıroum istanbul bilişimden ama göremiyorum. Önceki sayfalarda verilen linklerden baktığımda 49mu8009 modelinde bir tv çıkıyor. Displayspecifications'tan baktığımda(linki aşağıda) ue49mu8000'in diğer model adlarında (model alias) 49mu8009 var. Dolayısıysa 49mu8000 ve 8009 aynı tv oluyor. Atladığım bir nokta mı var acaba aydınlatırsanız sevinirim.

http://www.displayspecifications.com/en/model/ec8daed
  • ks9500 mü mu9000 veya 9000 veya 9500 mü tavsiye edersiniz.hangisi daha kaliteli görüntü verir.yeni modellerde hlg , hybird log gamma var
    hocam tv yayınında donmalar farkettinizmi motion ayarlarını hala 2 - 2 olarakmı kullanıyorsunuz ? dün maç izlerken tribün gösterilirken birde frikik kullanılırken tv de hafif donmalar oldu motionla alakalı sanırım..çünkü usb den 4k maç yada basketbol kayak tarzı videolar oynattığımda böyle problemler olmuyordu acaba yayınlamı alakalı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.