Şimdi Ara

2017 Samsung TV (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 49mu8000 almak üzereyim arkadaşlar, hepsiburada sitesinde 3800 tl civarında buldum, ps4 kullanma ihtimalim var.

Beyler tv konusunda bilgili değilim, bu tv yi mediamarkt gördüm inceledim, açıkçası hoşuma gitti belki çok bilgi sahibi olmadığım için eleştirecek yada övecek konular hakkında bilgim Yok :) belki böyle olmak işleri kolaylaştırıyor :)

49mu8000 hakkında düşünceler nedir ? Fiyat 3800...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

49mu8000 almak üzereyim arkadaşlar, hepsiburada sitesinde 3800 tl civarında buldum, ps4 kullanma ihtimalim var.

Beyler tv konusunda bilgili değilim, bu tv yi mediamarkt gördüm inceledim, açıkçası hoşuma gitti belki çok bilgi sahibi olmadığım için eleştirecek yada övecek konular hakkında bilgim Yok :) belki böyle olmak işleri kolaylaştırıyor :)

kardeşim güzel tv fiyat performans olarak düşünürsen ideal bir tv....amaaaaa eğer bu sitedekiler okur her çok bilenin sözünü dinler
    hele hele sony manyakları da katılırsa o tv olur çöp....burada bazı arkadaşlar var 50 yıl sonradan geçmişe yani günümüze gelmişler arkadaş hiçbir tv yi beğenmiyorlar haberin olsun
    dediğin gibi inan bilgi sahibi olmadan almak kullanmak her zaman daha iyidir en azında miden bulanmaz alırsın kullanırsın ......

• quote:

Orijinalden alıntı: hitgraphic

quote:

49mu8000 almak üzereyim arkadaşlar, hepsiburada sitesinde 3800 tl civarında buldum, ps4 kullanma ihtimalim var.

kardeşim güzel tv fiyat performans olarak düşünürsen ideal bir tv....amaaaaa eğer bu sitedekiler okur her çok bilenin sözünü dinler
    hele hele sony manyakları da katılırsa o tv olur çöp....burada bazı arkadaşlar var 50 yıl sonradan geçmişe yani günümüze gelmişler arkadaş hiçbir tv yi beğenmiyorlar haberin olsun
    dediğin gibi inan bilgi sahibi olmadan almak kullanmak her zaman daha iyidir en azında miden bulanmaz alırsın kullanırsın ......

Teşekkürler hocam, size katılıyorum galiba biraz bilmeden almak kafayı rahatlatıyor :)

Burada çok detaylı inceleyen ve yüksek beklentili arkadaşlar kafa karıştırıyor elbette hak veriyorum, onlarda en az sorunlu olanı arıyor :)

Ben sipariş veriyorum o zaman, hayırlısı olsun bakalım

• Merhabalar arkadaşlar yeni evleniyorum ve 1 aydan beri tv araştırması içindeydim. İki model arasında gidip geliyordum Samsung 55MU7400 ve Lg 55UJ651V modelleri. bütçem max. 3500 ti idi... Dün Mediamarkta 1 günlük 55UJ651V modeli 3599 tl 55MU7400 modelide 3958 tl ye düşmüşdü. Gönlüm samsungtan yanaydı ve bütçeyi biraz aşarak mu7400 aldım :)

@RNNN Hocam renk ayarlarını geçen sayfalarda belirmiş ama kurulumda hangi testleri nasıl yapayım. Aklımdaki tek acabam lg de renkler daha doğalken samsungta çok canlı idi ama biraz göz yoran bir canlılık. Umarım ayarlarla daha makul bir seviyeye gelir ve keşke lg alsaydım diye pişman olmam genel özellikleri ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatkaynak

Merhabalar arkadaşlar yeni evleniyorum ve 1 aydan beri tv araştırması içindeydim. İki model arasında gidip geliyordum Samsung 55MU7400 ve Lg 55UJ651V modelleri. bütçem max. 3500 ti idi... Dün Mediamarkta 1 günlük 55UJ651V modeli 3599 tl 55MU7400 modelide 3958 tl ye düşmüşdü. Gönlüm samsungtan yanaydı ve bütçeyi biraz aşarak mu7400 aldım :)

@RNNN Hocam renk ayarlarını geçen sayfalarda belirmiş ama kurulumda hangi testleri nasıl yapayım. Aklımdaki tek acabam lg de renkler daha doğalken samsungta çok canlı idi ama biraz göz yoran bir canlılık. Umarım ayarlarla daha makul bir seviyeye gelir ve keşke lg alsaydım diye pişman olmam genel özellikleri ile...

Dostum bende 10 günlük evliyim, telaştan koşturmadan oturma odasını aldım fakat salonu bugüne bıraktım...

Benimde bütçem 3500-4000 arasındaydı, Samsung 49mu8000 hepsiburada'dan 3800 tl aldım. Mediamarkt bakmıştım orada 4400 bende internetten bugün siparişini verdim. Bu televizyonu al diye demiyorum, aradaki fiyat farkını göstermek adına söylüyorum...

Aldığın beğendiğin televizyonu bence internetten alman daha hesaplı olur, tabi tercih senin kardeşim...

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Sizede hayırlı uğurlu olsun :) dün sizin cihazda vardı ama benim izleme mesafem 2,70 3,00 metre civarı oldugu icin ve 49mu8000 de 50 hz olduğu için düşünmedim o modeli 55mu8000 e aklım gitti malum oda iyice bütceyi aşacaktı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatkaynak

Sizede hayırlı uğurlu olsun :) dün sizin cihazda vardı ama benim izleme mesafem 2,70 3,00 metre civarı oldugu icin ve 49mu8000 de 50 hz olduğu için düşünmedim o modeli 55mu8000 e aklım gitti malum oda iyice bütceyi aşacaktı :(

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur :) Ah o 55MU8000 ah :( Benimde aklım çok kaldı fakat fiyatı bütçeyi fazla geçince zorlamak istemedim, nette bile en düşük 5000 civarı...

49mu8000 nette 3800 e bulunca aldım hemen, ne kadar çok bakarsan araştırırsan aklın başkalarında kalıyor. Biraz daha vereyim büyük olsun, biraz daha vereyim şu özelliği iyi olsun derken alacağın televizyondan soğuyorsun :)

O yüzden bütçene denk düşüne beğendiğin gibi fazla kurcalamadan alacaksın, biraz araştırmakta yarar var ama tadında :)

Önünde daha düğün var Allah yardımcın olsun :)

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Amin hocam çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
  • Ağustos güncellemesi sonra digiturk uygulaması gelmiş ama puhutv daha yok.

• quote:

quote:

Sevgili hemşerim

(Ben de trabzonluyum)

Işık testini yapma şansınız oldu mu

Kusura bakmayın sizi de yoruyorum

• prizmax P kullanıcısına yanıt
    kardeş şehir dışındayım aksilik olmazsa perşembe akşamı eve geçicem ozaman yapar haber veririm sana
  • quote:

kardeş şehir dışındayım aksilik olmazsa perşembe akşamı eve geçicem ozaman yapar haber veririm sana

Çok saol

İyi yolculuklar

• quote:

Hemşerim merhaba

Bakabilme şansın oldu mu?

kardeş denedim ben bi ışık sızması görmedim resimde ekledim
    bak bakalım ? benim göremediğim birşey varmı..

• quote:

Çok saol dostum

Zahmet verdim

Ben de aldım flat 65 qled çarşamba gün

Ayarları kendin mi yaptın

Evet ise paylaşabilir misin lütfen

• quote:

Hocam ekranda yazılar varken camera objektifi ışıklı yazılara odaklanıyor ve kenarlardaki ışıkları sıfır olarak gösteriyor. Resimlerde bırakın isik sızmasını oled ekranlı TV hissi veriyor insana

• 50mu7000 ve 49mu7000 arasında ne fark var? Tek fark 1 inç midir?
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim yazısızda çektim her türlü çektim sıfır ışık sızması var birkaç yıl önce yine samsung almıştım ışık sızmasından geri iade ettim
    ama bu qled lerde yok yıllarcada sony kullandım
    kardeş kendim birkaç ayar yaptım akşam bakar ayrıntılı yazarım sana
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    türkiyede 49mu7000 modeli yok hocam 50mu7000 diye satılanda aslında mu7000 değil.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.