Şimdi Ara

2017 Samsung TV (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence hafif de olsa banding görülüyor, gri homojen değil.Tabiki maç izlerken bakmak lazım.
  • arkadaslar bende de samsung var .kabllolu yayına gecıs yapacam kablo nete .onlar bıze neta hd8900 kutu vereceklermıs .tv nın yanındakı verdıklerı dokunmatık kumnaadayı kutuya esleyebılırmıyım .
  • hitgraphic kullanıcısına yanıt
    Bende gözümü karartıp İstanbul bilişimden 49q7f modelini aldım.2 aydır kullanmaktayım.
    gerek ses,gerek görüntü,gerek dahili uydu alıcısı ve tizen işletim sistemi 10 numara.Keşke biraz daha
    bütçeyi aşıp 55 olanını alsa idim.5 senelik Sony tvimden sonra ilaç gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diveman kullanıcısına yanıt
    usb 3.0 kullanmıyor usb den 4k boyutu yüksek bir video denedinizmi nasıl takılma donma varmı
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam pek filmle işim olmadığı için usb den video veya film performansını test etmedim.Ancak wi-fi üzerinden
    4k videolar kusursuz.Bir arkadaşımız sanırım 8 serisini almış.belki onun usb performansını test etme şansı olmuştur.
    Selamlar
  • 55mu9000 modelinde 100 mbit max bitrate'li 4k m2ts dosyası denedim.Sandisk usb 3.0 extreme flash bellekten oynattım. Herhangi bir takılma olmadan izlenebiliyor..
  • Diveman kullanıcısına yanıt
    kardeş bir buçuk yıl en son sony 65xd85 kullandım abi android işkence inan işkence şimdi samsung bana gerçekten akıllı tv gibi geliyor
    renkler görüntü harika iyiki sony takıntısı yapmadım memnunum tv den
  • ben yıllardır internetten bluray film indirir izlerim ki bunu 2011 samsung smart tv var onda bile alt yazılı izliyorum
    ama q8c de altyazılı film izleyemedim biraz önce müşteri hizmetlerini aradım söyledim filmleri altyazılı izleyemediğimi
    karşımdaki dediki '''bu modelde altyazı desteği yok''' inanılır gibi değil şok oldum ??????
    18.000 bin tl lik tv de altyazı desteği yokmuş?????
  • Arkadaşlar bu ürünü 3500 civarında aldım

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue55mu7000uxtk-ultra-hd-55-inc-140-cm-smart-led-tv-300173053

Önceki yorumları okuyamadım çok fazla yorum var fikirlerinizi paylaşırsanız benimle sevinirim linkteki ürüne de göz atarsanız sevinirim hani 55MU7000 modelleri internette 4000₺ civarında bu sitede çok çok uygun bir sorun yoktur umarım :)
  • hitgraphic kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeş.Bende zaten sırf androidin hantalllığı,dahili uydu alıcısının yavaşlığı,ilk açılış süresinin uzunluğu,uzaktan kumandanın işlevselsizliği gibi nedenlerden dolayı Samsung aldım.Örneğin uydudan kanal düzenleme,kanal arama samsungda çok kolay.kumanda 2 oda ileriden bile tv bin kanalını değiştirebiliyor.yani kumanda nerede olursa olsun görüyor tv yi.sadece lg deki imleç özellikli kumanda bu tv dede olsa süper olurmuş.klavye olmadan birşyler yazmak biraz işkence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 65MU9000 mi yoksa 65XE9005 mi tavsiye edersiniz samsung 55es8000 kullanıyorum memnunum.Biraz yenilenme zamanı geldi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

merhaba arkadaşlar 65MU9000 mi yoksa 65XE9005 mi tavsiye edersiniz samsung 55es8000 kullanıyorum memnunum.Biraz yenilenme zamanı geldi artık.

65mu9000 tavsiye ederim. ama 4k tv kanalı olmadan bu boyutta tv tam randıman vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

merhaba arkadaşlar 65MU9000 mi yoksa 65XE9005 mi tavsiye edersiniz samsung 55es8000 kullanıyorum memnunum.Biraz yenilenme zamanı geldi artık.

65mu9000 tavsiye ederim. ama 4k tv kanalı olmadan bu boyutta tv tam randıman vermez.

hocam kanaldan ziyade ps4 pro icinde dusunuyorum 4 k almayi.Belki digiturk 4 k maclarida izleriz almisken akici goruntu netligi tatminkar bir tv istiyorum.Sony i oldum olasi sevemedim.Cok kalite olabilir ama kasalari hic şık olmuyor sonucta buda salonun aksesuari.Tavsiye icin tesekkur.65 "tv icin baska öneriniz varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Q7F 65". Düşünüyordum fakat salon büyük 75" mi alsam diye kararsızım.Tek sıkıntı açılı izlerseniz renkler soluyor bu kadar büyük ekranlar da her açıdan izlenebilmeli bence.bu durumda oled almak nerden bakarsanız bakın renkler aynı görünüyor.gelde karar ver....?

• Yeni aldığım 55Mu7400 serisi tv de haraketli ekranlarda normal görüntülerde ara ara anlık takılma, maç izlerken daha fazla sayıda görüntülerde takılma oluşuyor... bu olayı auto motion plus ayarları ile de kurcaladım ama değişen bişey olmadı.. Ama bu anlık TAkılma esnasında görüntü 1 - 2 kare ilerlemiş olduğu için takılma kesilince görüntü de saçmalık oluyor anlık.

bu sorunun anten yada yayından kaynaklı olmadığını düşünüyorum. yazılımda güncel.
    MU serilerinde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu yapılabilecek bir ayar var mıdır yoksa servis ve iade süreci mi başlatmalıyım
  • SAMSUNG 55MU8000 55" 8 Serisi Smart Premium UHD TV bu televizyonu düşünüyorum bunu araştırdın mı hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo_51

SAMSUNG 55MU8000 55" 8 Serisi Smart Premium UHD TV bu televizyonu düşünüyorum bunu araştırdın mı hiç ?

mu 9000 fiyat olarak aynı ve daha iyi diye biliyorum ama
  • mozkan7 M kullanıcısına yanıt
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/78980-79050/samsung-55mu8000_samsung-55mu9000/

2 sini karşılaştırdım. heralde mu8000 nin mu9000 den farkı çerçevesiz oluşu onun dışında her şey aynı. mu9000 bu nedenle fiyat olarak daha uygun gibi duruyor.
  • Böyle bir video buldum

https://m.youtube.com/watch?v=lmfruK9KkTU

• Bu videoda rtings in yerden yere vurduğu Samsung QLED, yine rtings in yere göre sığdıramadığı OLED den dah iyi görüntü veriyor

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.