Şimdi Ara

2017 Samsung TV (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 65ju7500 var acaba satıp 65mu9500 alsam fark edermi?
  • Beyler mu8000 için biri sevabına türksat kanal listesi paylaşabilirse çok makbule geçer uydu ayarlarıyla oynadım b.k ettim resmen !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 Samsung TV

2017 Samsung TV

1. Arkadaslar selam 43MU7000 alarak araniza katildim.TV kuruldugunda olu piksel testi yaptim sorun cikmadi.Forumda isik huzmesi olabildigini duydum onuda yotubedan bir video oynattm ve fotografladim. Sizce sorun var mi?

2.Bu konuda bir arkadas daha bahsetmis tv turkce ancak akilla kumanda komutlari ingilizce sanirim bu degismiyor.

3. Bu tv ile alakali kullanim / ayar oneriniz varsa yonlendirirseniz sevirinim.

Ben genel olarak tv den memnun kaldim.Sadece sabah cok gun isigi vurdugunda yansima can sikabiliyor.

• Samsung 43Mu7000 satın almıştım bugün teslim edildi ,yarın servis kurulumu yapacak. Servis ışık sızması, ölü piksel testlerini yapıyor mu? Bunlara ayrı olarak dikkat etmem gereken birşey var mı bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

• Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Bana gelen servis yapmadı.Kendim yaptım yukarıda fotoları mevcut.Servise panel İPS mi diye sorabilir misinz? Bu arada ne kadara aldınız?
  • wuc kullanıcısına yanıt
    Gelirlerse inşallah hocam sorayım sabahtan beri bekliyorum halen daha gelecekler. Ben n11 in kupon ve bonus puan kampanyasıyla 1975tl ye satın aldım.

• Televizyon kuruldu arkadaşlar fakat sanki arada geçişlerde görüntüde titreme oluyor bu normal mi? İlk kez 4k tv kullanıyoruz fhd 32" tv den geçiş yaptık bununda etkisi olabilir mi yoksa yapmam gereken ayar vs. birşey var mı?

Kanal geçişleri mi? Kendi dahili uydu alıcısnı mı ? kullanıyorsunuz.
  • wuc kullanıcısına yanıt
    Evet dahili alıcısını kullanıyoruz hocam kanal geçişleri değil normal görüntü akışında arada böyle geçişlerde titreme/kasılma oluyor gibi sanırım 50hz olması kaynaklı bu.

İlginc benim tvde boyle bir sorun yok bence servise bir sorun

Titreme ve bulaniklik azaltma rakamini 10 yapin.

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam auto motionu kapatınca düzelmişti. Şimdi onu açıp sizin dediğinizi yaptım geçişlerde problem yok. Yalnız bendeki ayar sadece titreme ile ilgiliydi gölgelenme ile ilgili birşey yoktu. Başka önereceğiniz yapmam gereken görüntü ayarı var mı acaba?

Otomatik karartma acik olabilir.

• Arkadaslar iyi günler 48ju6570 tw sahibiyim son bir haftadır kanal değiştirme tuşuna bastıgımda iki kanal atlıyor ornek 5 teyim birkere basıyorum 7. Kanala geciyor bunu neden yapabilir yardımcı olurmusunuz

• akadaslar 20 gun once buyuk bir indirimden samsungun kendi web sitesinden 4000 TL ye ue55mu7500 TV aldim

gayet memnunum ama bu TV ile ilgili bir forum var mi.. bazi konularda deneyim ve bilgi istiyorum

• Ozelikle curved mi almak istedin.

• Ekim ayı sonunda Teknosa'dan Samsung 55QF7 aldım. İki günde evime kuruldu ve şu güne kadar ne piksel sorunu, ne ışık sızması ,nede baska en ufak sorun yaşamadan kullanıyorum. Üstelik hediyesi olan S7 telefon ile uyumlu ve sorunsuz bir şekilde görüntü ve ses aktardım. Digiturk, Tivibu ile kalite kaybı yaşamadan kullaniyorum. Ayrica harici harddisk den kayıtlı filimlerimi en ufak teknik sorun yasamadan seyrettim.Smart tv özelliklerinde Netflix,Puhu Tv ve Youtube da sıkıntısız kullandım. Nerdeyse yerine almayı düşündüğüm başka markanın model( O led degil ama nerdeyse aynı maliyette başka bir tv ) forum başlığında yazılan sıkıntı ve karmaşa dolu mesajlarını okudukça yanlış bir karar vermediğimi daha iyi anlıyorum. TV yayınlarında ve harddisk filmlerinde renk,görüntü ve hareket kalitesini gözönünde bulundurursam zaten bir tlf almam gerektiği için aldigim S7 bedeli dışında yaklaşık 6,250 TL ye maliyeti ile f/p olarak şu ana kadar hiç pişman etmedi.

Bahsetmeden de geçmek istemem, one connect kutusu ve ona bağlı diger alıcıları ve receiverlari tek kumanda ile kontrol edebilmek ve kablo kalabalığından kurtulmak ise ayrı bir keyif.Bu fiyata başka markalarda ki plastik ve yillardir ayni kalitede verilen kumandaları gördükten sonra ayrı bir kalitede tek bir kumandayla bunu yapabilmekte rahatlık.

Oyun merakım olmadığı için o konuda deneyimim olmadı.

• omurde O kullanıcısına yanıt
    Bende üst.bilişimden 6 ay önce 49Q7F modelini aldım.dediklerinize harfiyen katılıyorum.10 numara tv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 22 Kasım 2017; 23:27:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Arkadaşlar bende 65ju7500 var acaba satıp 65mu9500 alsam fark edermi?

curved olanını bilmem ama ju7000 çok güzel bir seriydi. şimdiki birçok tv den daha iyi görüntüsü vardı. mu9000 den geri kalacağını sanmam. değiştirmen çok fayda etmez bana göre. ama tabii ki senin bileceğin iş.
    ayrıca ju7000 de(7500 de de vardır) 3D var. mu9000 de 3d bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Arkadaşlar bende 65ju7500 var acaba satıp 65mu9500 alsam fark edermi?

curved olanını bilmem ama ju7000 çok güzel bir seriydi. şimdiki birçok tv den daha iyi görüntüsü vardı. mu9000 den geri kalacağını sanmam. değiştirmen çok fayda etmez bana göre. ama tabii ki senin bileceğin iş.
    ayrıca ju7000 de(7500 de de vardır) 3D var. mu9000 de 3d bulunmuyor.

Tesekkürler ilginiz için. Bende şimdilik askıya aldım zaten bakalım seneye güzel bir tv çıkarsa ozaman bakarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.