Şimdi Ara

2017 Samsung TV (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55mu9000 tv de bi sıkıntım var tv açıklen problem yok ancak elektrik açık şekilde tv yi kapatınca içinden çok ince cızırtı geliyor. Tv açıkken bu ses yok bu neden oluyor olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recoki kullanıcısına yanıt
    Bende de var bu tv den. İlk başta dikkatimi çekti benim de. Anahtarlamalı güç devrelerinde böyle ses olabilir normal diye düşündüm ama yine de samsung un bunu daha iyi tasarlaması lazımdı diye de düşündüm, koskoca firma sonuçta. Sonra biraz daha dinleyince rahatsız etti. Elektriği komple kestim. Sonra tekrar açtım. Şimdi tv yi kapatınca birkaç saniye o ses çıkıyor sonra kesiliyor. One connect kablosu da arızalı çıktı o arada. İlk birkaç gün çalışıp sonra tamamen tv kapanmaya başladı. Servis gelip değiştirdi kabloyu, tv düzeldi. Bunun için de tekrar aramadım. Onunla da alakası olabilir mi bilmiyorum. Şu an farkında bile değilim. Dediğim gibi bu hiç sorun da olmayabilir, bir noktada sorun çıkarma potansiyeli de taşıyabilir, ana sebebe bağlı. Yine de uzman bir firmanın buna dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum, başka cihazlarda böyle ses çıkaran ve yıllarca sorunsuz çalışanları da gördüm.

• Çok teşekkür ederim

• Rica ederim. Tv yi daha çok kurcalama imkanı bulamadım ama önceden akıllı olmayan bir samsung tv vardı ve herhangi bir film yarım kalınca kaldığı yerden başlatıyordu istersen 1 ay sonra aç. Ayrıca bir klasörde birkaç film varsa hangisinin başlatılıp başlatılmadığı simgelerden belli oluyordu. Bunda ise daha çok özellik beklerken kaldığı yerden oynatma özelliği bir çalışıyor bir çalışmıyor ve neye göre çalışıyor anlamadım. Ayrıca diğer bahsettiğim özellik de yok. Bu konuda bir bilginiz var mı? Ya da kendi oynatıcı programından başka kullanabileceğimiz programlar filan var mıdır? Şahsen altyazı olayında aynı isim olma mecburiyetinin hala var oluşu şaşırtıyor. Ayrıca dosya düzenleyici özellikler olmasını bile bekliyordum şahsen(Dosya sil, taşı vb).
  • Daha önce lg marka led kullandım. Samsung tv hakkında fazla bilgim yok var olan bilgim ise iptv ve dsmart :) Samsung tv mağaza indirimi var denilince araştırmadan hemen aldım daha yeni yeni alışıyorum öğrendiğim bilgileri forumdan yazarım. İptv maç izlerken auto motion otomatikten çıkarınca top sekmeden puslanmadan hareket ediyor tek keşfimde bu :)

• mu9000 e yeni güncelleme geldi, 1144.1
  • Samsung 2017 modelleri için amerikada 7000 diye satılan TR'de 8000 modeli diye satılıyor deniyorlar konu hakkında bilgi verebilecek var mı? Tüm modeller böyle mi?
  • recoki kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung da ip tv yi hangi programla izliyorsunuz ya da uygulama ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi org -- 24 Ekim 2017; 19:21:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black one

quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chinawhite

MU serileri 10bit panelmiş.

http://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/4k-uhd-tvs/49--class-mu8000-4k-uhd-tv-un49mu8000fxza/
    10bit Support
    Yes

ama belirsizlikte olan 49MU8000 kaç hz öğrenemedik. 55 ve üstü 100 hz orası kesin ama 49 için birsürü kelime dönüyor sitelerde.

Aynı bilgi belirsizliğinden bende şikayetçiyim
    Geçen gün vatana gittim hem 49mu7400 hemde hemde 50mu7000 vardı, satıcı iki modelininde 100 hz olduğunu söyledi.
    Tabii bu iki modeli alacağına ku serisini al dedi.Özellikleri aynı dedi.

Eline laptop alıp bayiye gidip tvye bağlanıp ekran hz değerinin fotosunu koyacak forumdaş aranıyor.Acil

mu7000 i bilmem ama 49mu7400 , ku7000 serisinden daha iyi. bana öyle göründü en azından. hatta daha ileri gideyim. mu7400 ,mu8000 den bile daha iyi geldi bana.

Banada görüntü olarak 49mu7400 ku serisi ve 50 mu7000 den iyi göründü. Tabii bunda tv nin cama ters konumlandırılması ve güneşi arkasına almasının etkisi olabilir.

yanlış olmasın ama 7400 serisi ips panel diye biliyorum! bende 50mu7000 almayı düşünüyorum o yüzden araştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: axişeytanınçırağı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chinawhite

MU serileri 10bit panelmiş.

http://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/4k-uhd-tvs/49--class-mu8000-4k-uhd-tv-un49mu8000fxza/
    10bit Support
    Yes

ama belirsizlikte olan 49MU8000 kaç hz öğrenemedik. 55 ve üstü 100 hz orası kesin ama 49 için birsürü kelime dönüyor sitelerde.

Aynı bilgi belirsizliğinden bende şikayetçiyim
    Geçen gün vatana gittim hem 49mu7400 hemde hemde 50mu7000 vardı, satıcı iki modelininde 100 hz olduğunu söyledi.
    Tabii bu iki modeli alacağına ku serisini al dedi.Özellikleri aynı dedi.

Eline laptop alıp bayiye gidip tvye bağlanıp ekran hz değerinin fotosunu koyacak forumdaş aranıyor.Acil

mu7000 i bilmem ama 49mu7400 , ku7000 serisinden daha iyi. bana öyle göründü en azından. hatta daha ileri gideyim. mu7400 ,mu8000 den bile daha iyi geldi bana.

Banada görüntü olarak 49mu7400 ku serisi ve 50 mu7000 den iyi göründü. Tabii bunda tv nin cama ters konumlandırılması ve güneşi arkasına almasının etkisi olabilir.

yanlış olmasın ama 7400 serisi ips panel diye biliyorum! bende 50mu7000 almayı düşünüyorum o yüzden araştırıyorum.

55mu7000 ile 7400 arasında nerdeyse 600 tl fark var ,nedeni nedir ?

• 55 mu 7400 4300 den 4000 e düşmüş vatanda
  • Mcafee security for tv.. bu uygulamayı kaldırıyorum, ısrarla tekrar kuruluyor mu9500 hepsinde varmı yoksa bir bende mi böyle

• cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    otomatik güncellemeye geldimi acaba bu yazılım? yoksa usb den mi yükleyeceğiz
  • mesutismail kullanıcısına yanıt
    otomatik güncellemede yükleme yapmayabilir. usb ye atıp yüklerseniz garanti olur.
  • org kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma cevabı geç yazdım ben siptv programını kullanıyorum 5 dolar i ücreti var sıkıntısız güzel program.
    birde samsung canlı destekten aldım linki bütün mu serileri için 1145.1 güncellemesi gelmiş usb den kurdum.
    http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201710/20171023134214846/T-KTMDEUC_1145.1.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoki -- 28 Ekim 2017; 18:28:45 >
  • Merhaba,

KU7000 serisi hala alınır mı yoksa MU serisi mi almalı bu saatten sonra? Ankara'da 43ku7000'i 2200 TL ye buldum ama 2017 MU7000 de yakın fiyatlarda. KU mu MU mu?

Teşekkürler
  • Samsung tv ler kolay bozulur zor yapılır.
    Philips tv ler zor bozulur kolay yapılır.

Paranızı çöpe atmayın.
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Vatanın internet sitesinde 2249 şuan fiyatı ama sabaha kadar geçerli bu fiyat alcaksan kaçırma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemert

Vatanın internet sitesinde 2249 şuan fiyatı ama sabaha kadar geçerli bu fiyat alcaksan kaçırma derim

Yarın öğlen mağazaya gitsek bu fiyat geçerli değil mi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemert

Yarın öğlen mağazaya gitsek bu fiyat geçerli değil mi yani.

Malesef mağazada 2.500 e falan satıyorlar sanırım

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.