Merhaba arkadaşlar Vatan bilgisayardan 10 gün felan önce aldığım sistemin ramini satıp(GSkill (2x8) 16GB 3200MHz CL16) ramini değiştircem rgb ram istiyorum 4*8 yada 2*16, anakartın sayfasından uyumlu ramlere baktığımda aynı kodları bulamıyorum aşağıda attığım ramler var fakat anakartın verdiği listedekiler ile kodlar tam tutmuyor yorumlara baktığımda ise kimi intel uyumlu kimi amd uyumlu demiş kafam karışıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ana kartın ram uyumluluk sayfası
Anakart ile kasa arasındaki beceriksizliğim
Selam arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim bugün Asus prime B660 plus D4 anakartım geldi kasa Thermaltake S200 TG ARGB üç adet argb fan var kasa kontrolcüsü ile bir türlü bağlayamadım kasa kontrocüsünden gelen kabloyu ana kartta bulunan üç girişinde denedim fakat çalışmadı en son bu Led 1-2-3 yazan pinleri ana karta taktığımda çalıştı bu seferde ana karta takacağım pc data kablosu için yer kalmadı neyi yanlış yapıyorum anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Uyumlu RGB Ram tavsiyesi
İntel 12400 f ,Asus Prime B660-PLUS D4 B660 5333MHz DDR4 LGA1700 ATX Anakart için 16 gb yada 32 gb ram tavsiyesi istiyorum anakartın sitesinden corsair ramlere bakıyorum bir türlü çıkamadım işin içinden
bunu buldum ama daha uygun varmıdır acaba tavsiyesi olan
Vatan dan dün aldığım sisteme Anakart önerisi
Dün Vatan bilgisayardan bu sistemi aldım
• İşlemci: Intel Core i5-12400F
• Anakart: MSI PRO H610M-E
• Ekran kartı: MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12 gb
• RAM: GSkill (2x8) 16GB 3200MHz CL16
• Depolama: Crucial P3 1TB NVMe M.2 SSD
• Kasa: ThermalTake S200 TG
• PSU: Thermaltake 650W 80 Plus
Anakartı malasef değiştiremedim sistem toplamak içinde daha önceden aldığım Corsair CX Serisi CX650F(cuma günü geldi) ve
Samsung MZ-V7S1T0BW 970 EVO Plus NVMe® M.2 SSD, 1TB (kargoda henüz gelmedi) var bu ana kartta tek mm2 slot olduğu için malasef kullanamıyorum aynı bu sistem için bana iki tane mm2 ssd takıp kullanabileceğim bir anakart önerirmisiniz teşekkürler
Crucial P3 1TB PCIe Gen3
Merhaba arkadaşlar ssd yi biraz araştırdım dram olmadığı vs söylenmiş ama benim kafama takılan Gen 4 destekli anakartta kullanabilirmiyim bir cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim yoksa 110-120 tl fark ile Gen4 destekli Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000 MB/s bu ürünümü alayım teşekkürler
Evga 750 GQ
Değerler normalmi bakarmısınız
XIGMATEK TYR SD1264B
|
3 ekran kartı arasında kaldım
|
samsun evo 750 250 gb
|
Meslek: Memur
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.056
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 11.882 (Bu ay: 452)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 180 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol