Bildirim
Değerler normalmi bakarmısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hava soğutman nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: antired
hava soğutman nedir ?
http://www.vatanbilgisa...66-islemci-sogutucu.html
bu hocam hava acaba anakart oc yaparken yanlış bişeymi yaptıbuda şu an webde geziyorum açık bişey yok
-
ayarların bu şekildemi linki atamamışsın galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antired -- 9 Mart 2017; 20:51:36 > -
http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tyr-sd1264b-intel-lga775-1150-1151-1155-1156-1366-islemci-sogutucu.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberquote:
Orijinalden alıntı: antired
ayarların bu şekildemi linki atamamışsın galiba
evet aynı %5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKMAZ60 -- 9 Mart 2017; 20:58:52 >
-
stok frekansa çekin öyle bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antired -- 9 Mart 2017; 21:0:31 > -
normalden yüksek evet macun ve montajınızı tekrar gözden geçirin tavsiyem o soğutucuyla 4.5 i geçmemeniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antired -- 9 Mart 2017; 21:4:24 > -
-
-
tamam bu şekilde kalsın 4.5 turbo boost otomatik açılıyor zaten böyle kullanmanı tavsiye ederim daha yüksek hızlar için soğutucunu değiştirmen lazım -
turbo boost dediğin sanırım msı ın programı değilmi,4.5 i ben ayarlayamazmıyım program yapmadan biostan denedim beceremedimde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKMAZ60 -- 9 Mart 2017; 21:33:52 > -
bu arada HWMonitor kullanmanıda tavsiye ederim -
hayır işlemcide var anakart otomatik yapıyor böyle kalsın ayarlamanıza gerek yok bu şekilde kalabilir -
MSI ın programı ilk açılışta 5-10 sn kasıyor işlemcinin hızı bi 800 e düşüyor bi 4400 e çıkıyor,işlemci soğutucusuna 2.bir fan takan faydası olurmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKMAZ60 -- 9 Mart 2017; 21:39:38 > -
aşırı bir faydası olmaz ayrıca program vasıtasıyla overclock önermem tamam biosa göre basit ama direk biostan halledin -
Kaldırdım programı :) biostan beceremiyorum malasef :) -
özelden yazarsanız yardımcı olurum hocam :) -
-
-
Benzer içerikler
- ekran kartı çok ısınıyor
- termal macun önerisi
- termal macun yerine ne kullanılır
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal
- laptop soğutucu öneri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X