Şimdi Ara

UserBenchmark Sonuçlarım Neden Düşük Çıkıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Aynı donanım ve aynı konfigürasyonlara sahip diğer kullanıcıların test sonuçlarında aşağıdaki resimde belirtilen kısım %85 falan çıkıyor. Bende bir problem olduğunu söylüyor UserBenchmark. Belirttiğim kısım şuan %35 çıkıyor. Dün de %8 çıktı. Sizce sebebi ne olabilir ? Bios ayarlarını sıfırlayıp yine denedim. Sonuç aynı. Ayrıca oyunlarda anlık takılma fps düşüşleri yaşıyorum. Sistemim stabil çalışmıyor sanki. Acaba işlemcim problemli olabilir mi ? Tüm donanımlarımın sıcaklık değerleri normal. Windowsum temiz, yeni kurulum yapmıştım. Ne yapmam gerekiyor ?
    UserBenchmark Sonuçlarım Neden Düşük Çıkıyor?

• Cevap yok mu arkadaşlar
  • Test Sonuçlarına Takılmayın Eğer Kullanımda Bir Problem Yaşamıyorsanız. Bende Valley Testinde Çok Garip Sonuçlar Alabiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o site saçma bence.
  • Merak ettim ben de yapacam. Sen biraz GPU'dan ve SSD'den kaybetmişsin gibi duruyor, senin işlemcine sahip 100 PC'den 40'ının daha iyi oyun performansı varmış. Gördüğün skorlar sadece işlemciyle ilgili değil her parça ile bağlantılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • background cpu %19 olarak gözüküyor. yani arkaplanınızda cpu başka bir işlem yaparken bu testi yapmışsınız. dolayısıyla tam performansını ölçememiş. bu testlerde yüksek puan almak istiyorsanız arkaplandaki tüm çalışan programları kapamanız gerekiyor. bu da en iyi windows'u temiz yükleme yapıp sürücüleri kurduktan sonra mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.