Şimdi Ara

Evga 750 GQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar bu perif girişi nedir internettede bulamadım sorun şu ki pc yi kuralı 15 gün oldu ama güç kaynağı takılalı 10 gün felan oldu yeni güç kaynağını taktıktan sonra bu 10 günlük sürede pc 3 kez açılmadı açılıyor windows ekranı gelmeden kendini geri kapatıyor.Kabloları çıkarıyorum geri takıyorum bazen açılıyor bazende açılmıyor bugün tekrar oldu 3-4 kez açtım kapandı power düğmesini kapattım açtım açıldı acaba yanlış taktığım bir şeymi var bu perif 1 ne ise bulamadım onun ne olduğunu.İşlemciye ilk kurulumda termal macunu fazla sürmüş olabilirim bundan olabilirmi acaba ama eski güç kaynağımdada 6-7 gün sistemi kullandım sorun böyle birşey olmadı.Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Evga 750 GQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKMAZ60 -- 23 Mart 2017; 23:33:19 >

• Çevresel anlamına gelır kelıme anlamı

molex baglantı yerıdır

extra fan vs baglamak ıcındır

usenmeyın kıtapcıgına acıp baksaydınız gorebılırdınız

Genel kıtapcı baska model http://www.evga.com/support/manuals/files/120-PG-0750.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 23 Mart 2017; 23:42:53 >
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Dünyadaki en büyük 10 yalan arasında girer şu: "tüm şartları okudum ve kabul ediyorum".
    Kullanma kılavuzlarına kanserin çaresini bulup yazalım 10 sene kimsenin haberi olmaz.
  • 4 pinli molex desteği işte. :=)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Dünyadaki en büyük 10 yalan arasında girer şu: "tüm şartları okudum ve kabul ediyorum".
    Kullanma kılavuzlarına kanserin çaresini bulup yazalım 10 sene kimsenin haberi olmaz.

CMYLMZ:Bi aç bi kapa düzelir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.