Şimdi Ara

2017 Samsung TV (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk hafta yoktu galiba. Yada ben anlayamadım. 1 2 aydır var böle. Farkeder mi ki yeni yada aldığımda olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 10 Şubat 2018; 16:43:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    farketmez merak ettim sadece :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Acaba kullandıkça mı çıkıyor. Zamanla. Isındıkça ledlerin kullanımı arttıkça eskidikçe.

Ben şimdi samsung müşteri hizmetlerini arıyım dimi. Spotçudan aldım ama onlar adam yolladı garantiyi onayladı falan

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    bende ondan şüphelendim ama dediğiniz kadar kısa süredede olmaz ondan olacak olsa bile..tv yi onlar kurup belgeleri doldurduysalar samsung garantilidir arayın gelip alsınlar büyük ihtimal ya değişim olur yada paneli değişirler diye düşünüyorum dediğiniz kadar barizse görmedende tam yorum yapamıyorum
  • Merak edenlere,ülkemizde satılan mu7000 panelleri

2017 Samsung TV

• radko kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi dikkate almayın
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin 2015 Samsung TV sahibiyim 55 ekran ju7000 Ürünün son bir yıldır ışık parlaması yapıyor bir kere servise gitti hiçbir şey yok dendi geri geldi sonra bir daha gitti letler değişti eve geldik iki gün sonra yine ekranım Pırpır ediyor şu anda garantim bitti bir ay geçti yine Samsung Servis geldi ürün ücretsiz tamir edeceğini söyledi ama bundan sonra ücret alacaklarını söyledi ne yapmam gerek direktüketici mah e mi gideyım. Ürün değişimi para iadesi yapmadı samsung. Elimde ürünün sorununa ait çok sayıda video var kendi çektiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxel85

Arkadaşlar lütfen yardım edin 2015 Samsung TV sahibiyim 55 ekran ju7000 Ürünün son bir yıldır ışık parlaması yapıyor bir kere servise gitti hiçbir şey yok dendi geri geldi sonra bir daha gitti letler değişti eve geldik iki gün sonra yine ekranım Pırpır ediyor şu anda garantim bitti bir ay geçti yine Samsung Servis geldi ürün ücretsiz tamir edeceğini söyledi ama bundan sonra ücret alacaklarını söyledi ne yapmam gerek direktüketici mah e mi gideyım. Ürün değişimi para iadesi yapmadı samsung. Elimde ürünün sorununa ait çok sayıda video var kendi çektiğim

En iyisi hakem heyetine gidin. Garanti Süresi içinde yaşadıklarınızı ileri sürün. Bizde de Philips var, aynı sürece girmeyi düşünüyoruz biraz daha kötüleşirse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sumutlu S kullanıcısına yanıt
    Gece indirimlerini takip etmenizi öneririm. İndirim ile 3700.tl'ye almıştım.
    Merhabalar hocam,
    40'' orta kalite fiyatıda uygun olabilecek tv tavsiye eder misiniz?
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    max bütçe nedir hocam birde genelde ne izlenecek oda çok gün ışığı alıyormu
    Ps4 oynamak için ve film izlemek için kullanacağım genelde. Çok ışık almıyor oda. Çok para vermek istemiyorum.

bulabilirseniz 40mu7000 modelini öneririm o fiyat aralığında başka va panel gelmiyor aklıma ips panel düşük kontrastıyla filmdede oyundada tatmin etmez sizi
    Bende düşünüyordum bu bizim mühendiz nereye kayboldu?

• yine ceza almakmı istiyorsun bu sayfada senden yeterince var insanları rahat bırak

LG 43UJ651V nasıldır hocam mu7000 e göre?
    uzak durun hocam rgbw dizilim ips panel verilen paraya yazık

Mühendiz ne günlerimiz vardı sürekli TV için atisiyorduk. Senin yüzünden kaç tane yedek hesap açmıştım marsli 61.merkurlu61.plutonlu61.venuslu61.uranuslu61 hepsini yakalayıp iptal ettiler. Ama tarzını biraz yumuşattın eskiden hiç çekilmiyordun çok aksi idin haa. Hele insanları aşağılama küçük görmek gibi huyun vardı. özlettin kendini ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 14 Şubat 2018; 23:53:39 >
    Hocam 43mu7000 de aynı mıdır 40mu7000 özellikleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 15 Şubat 2018; 17:18:9 >
    43 çelişkili va mı ips mi diye 40 olanı kesin va
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.