Şimdi Ara

2017 Samsung TV (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
16
Favori
107.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakanda evlenicem ve eve bir tv lazim. ayirdigim butce 3500tl. önerileriniz nedir acaba ? Mu7000 düşünüyorum fakat Mu8000 i o civarda yakarsam onuda düşünüyorum. Baska öneri var ise alabilirim.

Mu7000 ile Mu7400 arasında ne farklar var acaba. arastirdim ama yeterli bilgi bulamadim.
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    RNNN hocam, rtins i takip etmek istiyorum, benim aldığım 49mu8000 in bu sitedeki karşılığı ne, yine 49mu8000 mi yoksa farklı kodla mı geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avöd A kullanıcısına yanıt
    aynısı hocam mu8000 altındaki modeller farklı kodlu
  • Lg 55EG910V Oled sadece 1080p olduğu için satıp yerine düşündüğüm LG 65SJ850V iyice araştırıp (rtings.com) dahill geçen hafta gittiğim İst.Cevahir Teknosa'dan
    ani karar değişikliğiyle Samsung 65MU9000 aldım...şu anda herhangi bir sıkıntıyla çok şükür karşılaşmadım.Xbox One S Hdr oyunlar Netflix 4k Hdr ve bende olan
    bazı 4k 10 bit Hdr filmlerle olan performansını beğendim...peki sizce LG 65SJ850V yi (nanocell ve Dolby Vision farkı var) elemem kötü mü yoksa iyi mi oldu arkadaşlar?
  • Uzun arastırmalarım sonucu 65 Qled kavisli ya da flat farketmez almaya karar verdim. Yarın sanırım alımı gerçekleştireceğim. Sony lg oledleri tarafsızca değerlendirdim, karanlıkta vs ilginç farklar bulamadım, samsungda renkler daha canlı, bir de oled yanma probleminden dolayı tercihimi qled den yana yaptım. 3-5 sene sonra tech gelişince değiştiririz artık :)
  • Merhaba arkadaşlar, 49MU7400 ile 50MU7000 arasında bariz bir fark var mı benim göremediğim? İkisi de 50 Hz panel ve diğer multimedya özellikleri ikisinde de var. 7400 için IPS panel olduğunu söylemişti mediamarkt görevlisi, fiyat farkı bu yüzden mi sadece ?

• 43mu7000 tv var elimde. Pcden hdmi ile gelen goruntuyu pvr olarak kaydetmemin bir yolu yontemi var midir

• PS4 ve Xbox one S icin 65 MU7000 'i 4750 TL ye almayi dusunuyorum, yorumlariniz nedir? mu7400 pahali kaciyor.
  • Lacrymatoire L kullanıcısına yanıt
    49mu8000

• quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

akadaslar 20 gun once buyuk bir indirimden samsungun kendi web sitesinden 4000 TL ye ue55mu7500 TV aldim

gayet memnunum ama bu TV ile ilgili bir forum var mi.. bazi konularda deneyim ve bilgi istiyorum

Samsung UE55MU7500 Hakkında.

Merhaba geç bir cevap olacak kusuruma bakmayın.. Yaklaşık 4,5 Aydır TV yi kullanıyorum.. Genel manada çok memnunum.
    Biraz heves biraz da farklı göründüğünden dolayı curved aldım.. Curve-Flat kısmını şöyle özetleyeyim memnun kaldığım ve pişman olduğum yönleriyle.
    Menunum çünkü: TV yi direkt önden izlerken şahane.. özellikle konsol oynarken TV ye yakın olduğunda güzel bir deneyim.. Oyun oynarken optimum mesafede normal ama yakın mesafede gözleri yorsa da ekranın çevrenizi sarmış hissi çok güzel deneyim.. (2 metre gibi) 4K belgesellerde falan farzedin balık bir yandan diğer yana geçiyor tam ekrandan çıkarken sanki size yaklaşmış hissi veriyor. Bunun dışında cihazın kasası güzel. Arkasında estetik bir sırt kapağı var ve yanlardan bakılınca görsel olarak başarılı.
    Pişmanım çünkü daha duvara hareketli güzel bir askı aparatı bulamadım.. ayrıca bu aparatı bulsam da duvara montajlar mıyım, bilemem.. çünkü bu ağırlıktaki televizyonu duvara çok ciddi dübellerle sağlamlaştırılmış şekilde montajlamanız lazım.. Duvar perde beton olsa neyse de yeni inşaatları biliyorsunuz genelde panel. Sorun şudur ki mesela yemek masası televizyonun sağında kalıyor ve Yemek yerken tv yi döndürmek gerekiyor.. Flat olsa görüntü görünürdü ama tahmini 120 derecelik açıda gündüz parlama yapıyor aynı zamanda yandaki kıvrımlardan dolayı izleme açısı daralıyor.

Genel anlamda: Televizvon bence gayet başarılı.
    Üzerinde bağlı olan cihaz ve kullandığım uygulamalar:
    Klavye (logitech) K400 Plus
    Mouse (İnternette gezinirken şahane)
    Mouse olmadığında 1 TB HDD 2,5" Toshiba (film ve müzik içerikleri hemen hemen her dosya formatını sorunsuz destekliyor) genelde sürekli takılı kalıyor.
    Xbox
    Playstation
    Uydu
    Turkcell TV plus
    Sony Sinema sistemi Hepsi akıllı kumanda ile tek kumandalı olarak kontrol ediliyor
    evdeki tüm tablet, telefon ve PC ler ile görüntü transferi
    IPTV
    Netflix
    Puhu TV
    Youtube

Şimdiye dek tek yaşadığım sorun çok hızlı çıkar tak yaptığım için bir kez internetteyken klavye mouse kilitlendi. Bunun dışında en ufak bir sorun söz konusu değil. Ayrıca TV plus, Sinema sistemi gibi diğer bağlantıların da akıllı kumanda ile sorunsuz kullanılması. Kumandayı bulamadığınızda cep telefonunuzdaki uygulamayla rahatlıkla kullanılması açıkçası büyük rahatlık.

4K performansı olarak TRT 4K ve bazı IP TV ve diğer belgesel kanallarından ve hevesle indirdiğim 40 GB lık bir kaç filmden gayet memnunum ama sanırım daha 4K için hazır değiliz.

• Sitede güncelleme görünüyor.?

• Merhabalar..
    Arkadaşlar Samsung 65mu9000 almayı planlıyorum. 1-2 ay önce 7.900 ler seviyesinde vardı, şimdi 8.000-8.400 TL arasında değişiyor.
    Bu fiyatlara önereceğiniz 60-65 inç farklı bir şey olur mu?
    Ya da bu modelin fiyatı şu zamanlarda düşer diye bir öneriniz olur mu?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 3 Nisan 2018; 14:4:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirism

Merhabalar..
    Arkadaşlar Samsung 65mu9000 almayı planlıyorum. 1-2 ay önce 7.900 ler seviyesinde vardı, şimdi 8.000-8.400 TL arasında değişiyor.
    Bu fiyatlara önereceğiniz 60-65 inç farklı bir şey olur mu?
    Ya da bu modelin fiyatı şu zamanlarda düşer diye bir öneriniz olur mu?

Teşekkürler

Ben de bu modeli düşünüyorum.Bilgisi olan var mı nasıl bir Tv bu acaba ? 65 inç başka önerisi olan var mı ?
  • Iyi günler Bende 2 hafta önce 55mu7400 aldım usb üzerinden problem olmadan 1080p 10gb veya 15 gb biyutundaki filmleri problemsiz izliyorum hatta denemek amaciyla 4k olarak 25gb ve 35gb iki tane fil inidirp denedim hiç bi problem yok gayet akıcı...

Edit: filmlerde hızlı geçen sahnelerde de ufakta olsa takılma oluyo. İnsan alışıyor ama bende baş ağrısı yaptı resmen bu durum.

Problemim uydu üzerinden izledigim kanalların bazıları bulgidiniz takılıyor gözü yoruyor. Özellikle ntvspor kapanıp yerine açılan dmax kanalı çok takılıyor. Diğer odada 42 inç 5 yıllık full hd lcd var onda hiçbir problem yok fakat 55mu7400 bilginiz takıla takıla ilerliyor bazı karelerde.. Ne yapmam gerekir acaba bununlar ilgili ayar felan yapmama gerek var mıdır? Yoksa servis mi gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsualSuspecTR -- 7 Nisan 2018; 18:47:53 >
  • Arkadaşlar yeni Samsung 49j5200 TV aldık yalnız kanal değiştirme esnasında görüntüde dalagalanma gibi birşeyler olur her zaman değil ara ara yapıyor TV daha 1 günlük normal mi

• Gittigidiyorda 50mu7000 2650 tl ye geliyor sizce nasıl bir seçim olur?

• Arkadaşlar 55mu8000 aldım.2-3 güne gelir.Servisi aramadan önce Suna dikkat et diyeceğimiz bir şey var mı ya da şunu yaptır diyebileceğiniz.urun sorunluysa tespit etmemde ne gibi tavsiyeleriniz olur .Bu arada ne dersiniz TV için üzer mi beni:) maç ve film kafasında yok;) tesekkurler

• gfb.samed
    pm atmışsın böyle cevap verebildim kizildereumut ben

ip tv denedim yukleniyo kanallar ama görüntü yok buda süresi gecmiş linklerde listelerden kaynaklanıyor para verip yaparsan memnun kalırsın ben beleş denedim sonuç alamadım online film izlenebilyor bircok siteden izleniyo uygun bir klavye bul yeter maus 10 liralık maus bıle calısıyo sıkıntı yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizildereumut -- 23 Mayıs 2018; 10:47:14 >
  • Merhabalar.
    55MU7000 led tv satmayı düşünüyorum.fiyat 3000 tl.10 Aylık bir cihaz.EN ufak bir çizik dahi yoktu.ürün samsung garantili bir üründür.14 ay garantisi vardır.faturalıdır.kutusu,ayağı,kabloları vb herşeyi durmaktadır.Fiyat sondur.daha büyük bir tv düşündüğüm için satmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.