Bildirim
2017 SONY ANDROİD TV (200. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
S.a herhangi bir kanalın sinyal / kalite bilgisini nereden bakıyoruz ? (televizyon 55XE9005) -
Ayarlar / Kanal Ayarı / Bilgi Bağlığı -- bunu kapatttınmı? -
Değerli Forum arkadaşım yardım öneriniz için Teşekkürler. Ama malesef menülerde sizin ifade ettiğiniz gibi bir ayar seçeneği yok.
-
Sizin menüler birtaz farklıymış, ayarlar bağlığının altında neler var? -
Alt menülerde de o ayar yok. Ben zaten cihazın kendi uydu alıcısını kullanmıyorum harici cihaz bağladım. Çünkü görüntü kalitesi farkediyor. TV nin kendi uydu alıcısındaki kanallarda; Örneğin TRT 4K görüntü kalitesi orta seviye ama DM 920 de gerçekten üst seviye ve kanal geçişleri çok hızlı. DM 920 de Şifreli kanalların bazısında Oscam de gecikme veya donma olduğu zaman TV deki info menüsü çıkıyor ve 3 - 5 saniye sonra kapanıyor. -
65xe9305 tv min paneli kırıldı ne yapabilirim beyler??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: Özdentv
65xe9305 tv min paneli kırıldı ne yapabilirim beyler??
nazar değmiş
xe93 xe90 göre daha az satılmıştır muhtemelen
sanırım en zor bu modele panel bulunabilir
muhtemelen tedarik sorun diyeceklerdir
sony turkiyenin elinde yedek olması ihtimal dışı bence
bir kullanıcı arkadaşımız bunda iki tip farklı panel olduğundan bahsetmişti
umarım iyi olan panelden size tedarik ederler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kesinlikle panel alın şuan 10 binden aşşağı xe93 gibi bir tv bulup alamazsınız -
Teşekkür ederim bilmiyorum ne yapacağım.2019 tv bile 60 zone bu 72 ydi.çok memnundum ama ne yapalım.tekrar teşekkürler Allah kimsenin başına getirmesin
Kime nereye başvurabilirim panel için?15 aylık tv ydi rahmetli
bulunduğunuz ilde sony servisi yokmu hocam -
Yok maalesef üstadım
hocam diğer illerden panel bulup bulunduğuz ildeki başka markanın servisine rica edip montaj yaptıracaksınız o zaman başka çare yok
Becerebilirler inş bir de her 65 inç lik panel uymaz dimi?
becerirler hocam çok zor bişey değil başka panelin uyacağını sanmam çünkü bir çok şeyin birbirine uyumlu olması gerekli -
Anladım hocam teşekkür ederim inş hayırlısıyla hallederim çok üzüldüm
inşallah hocam çok güzel bir tv çünkü xe93 sony in para için değil ara ara nam için yaptığı tv lerden üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen üst model diye satılan tv ler hala onun performansında değil -
Doğru aynen.bu arada panel buldum 7 bin tl fiyat verdiler
biraz pazarlık yapın ama fiyat normal tv nin zaten %80 i panel parası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X