Şimdi Ara

2017 Suzuki Jimny Fiyat Listesi Açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: triptister

Arazida kullanmayacaklar yorum yapmasa iyi forumd aslında ...

Hay ağzını öpeyim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arazide modern tasarımla olsa ne olur? Arazi kabiliyeti mi artacak aracın, modern bir iç dış tasarım yapsalar? Bu aracın amacı belli, arazide iyi bir performans göstermek. Şehir içinde gezin diye üretilmiyor.

• Arazi performansı gayet iyi.
    Küçük diyenler vitara baksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirin bi arac

• Bu aracı ciddi bir şekilde incelemeye aldım. İlk etapta bende buradaki yorumları yapanlar gibi düşünürken, inceledikçe çok farklı bir araç olduğunu anladım. Arazi performansının izlediğim videolarla çok çok iyi olduğunu gördüm.

Tek araç olarak kullanmayacağım için, pratik, otomobil statüsünde, az vergili ve kibar boyutları ile tam aradığım araç.

Donanım ve konfor öncelik değil, çünkü özel sipariş ettiğim w205 Mercedes'im den çok memnunum.

Satma yada piyasası benim için sorun değil. Aldımmı bu aracı sadece hafta sonları kır bayır gezi için almak amacım. Sıfır km alırsam da artık gittiği yere kadar gider. Japon üretimi oluşu, tam şasi (merdiven tipi) oluşu, günümüzde bu dayanımı sağlayacak özellikleri barındırması benim için yeterli. Tamam fiyatı biraz yüksek, ama arazi için enfes bir araç.

• tatlı bir görüntüsü var ama fiyatı yüksek (veya ben fakirim )
  • İçi 2000 model diyenlerLada Niva nın içi 40 yıldır aynı halen cayır cayır satıyor.Saglam problemsiz kara düzen Arazi aracı bunlar ne bekliyorsunuz? Pahalı diyenler var.Sifir 4 çeker kaya gibi Suzuki güncel kur ve ÖTV rakamlarıyla kaç para olacaktı?Yazın Ege taraflarında tatil ve turistik bölgelerde çok görülüyor zaten kızlar şirin şirin geziyorAmacına hitap eden gidip alıyor zaten.Burada şehir içi sabah 8 trafiği ve akşam 6 trafiği ile ömrü geçenler çöp diyorSiz b sınıfı dizel önden çeker el arabalarına devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 11 Mart 2017; 10:52:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Arazide modern tasarımla olsa ne olur? Arazi kabiliyeti mi artacak aracın, modern bir iç dış tasarım yapsalar? Bu aracın amacı belli, arazide iyi bir performans göstermek. Şehir içinde gezin diye üretilmiyor.

Aslında 1.3 motoru küçük ebatları ile tam ideal bir şehir arabası da olabilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crank06 -- 11 Mart 2017; 10:58:0 >
  • 1960 model arabalarda bile daha estetik iç mekan var.
  • Ikinci araba olur haftasonu dag bayir gidilir bununla.

• o güçle arazide iş yapıyor mu cidden, ladalar kaç hp
  • Genel olarak yüksek fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Tamam araba klasik, tipi falan değiştirmeye gerek yokta iç mekan varken su fiyata sanırım alan olmaz 2017 yilindayken artık.Ayrica 1.3 motorlu minicik bir jip için fiyat çok yüksek.Arazi kabiliyeti falan çok iyi ama bu fiyata alınmaz.

Ciddi arazi araçlarının iç mekanını hortum tutup yıkayabilirsin hocam. Sert plastik falan normaldir.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Mesela Jeep Wrangler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

o güçle arazide iş yapıyor mu cidden, ladalar kaç hp

En önemli olay şanzımandır.Arazide aşırı yüksek torka ve güce ihtiyac yok.Yüksek hız yada agır yük çekmiyor bu araçlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.