Şimdi Ara

2017 temmuza bir mesaj bırak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
25
Favori
10.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye buraya itu ucak kazandim yazma umuduyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok istediğim hayalini kurduğum bir çok şeyi gerçekleştiremedim iyi bir liseye gitmeyi o kadar çok istedin kaliteli çocuklarla okumayı ama ne kadar çok istediysen o kadar çok çalışmadın be Yılmaz şimdi öyle yapmayacaksın 2017 Temmuz da açacağım bu postu ve Tıp ya Pilotajı tutturmuş olacaksın tamam mı ? sırf yapamazsın diyen fizik hocana kardeşine annene babana okul arkadaşlarına inat biliyorum yapacaksın be oğlum Allah seni bu yolda yalnız bırakmaz çalış ama eğer bu postu açıp keşke daha çok çalışsaydım diyorsan hayatın boyunca senden bi salça olmaz be oğlum ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motoplus -- 2 Ekim 2016; 12:44:42 >
  • Sakin ol. Cok calistin cevaplarindan eminsin. Artik hak ettin guzel seyleri. Umarim kafayi yememissindir.
    (Biri bunu temmuzda hortlatsin)

• O zor ve sıkıntılı dönemden sonra umarım istediğin yeri kazanmışsındır iyi şekilde yazarsın buraya İnşallah.
  • umarım tıp kazanmışımdır zaman ne çabuk geçmiş ya ? :D
  • Kardeş ben seni 11 diye biliyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık eskisi gibi karı kız faaliyetlerine tekrardan adım at LYS Biyolojiden çıkar çıkmaz Alkolün dibine vurmuş ve 6 aylık Hard spor maratonuna başlamak için son hazırlıklarını yap ve en önemlisi Ona sakın geri dönme
    Ve unutmuşken doğduğun okulu kazanmış ol

• Yapamazsın diyenleri susturduk mu, risk alıyorsun diyenlere gününü gösterdik mi ?
  • İTÜ yü bir yıl gecikmeli de olsa kazanmışsındır inşallah yoksa sıkıntı büyük
  • SDÜ TIP İNŞ
  • Umarım istediğin şeyleri başarmışsındır üzülme kaderinde bu var şimdize zevk almaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right-

Kardeş ben seni 11 diye biliyordum

2017 için olduğunu yeni farkettim.
    Neyse ben de 2018'de hortlatırım konuyu.

• Naber lan yaprağm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeddah -- 30 Eylül 2016; 21:05:04 >
  • ODTÜ deyim Karı Kız Gençlerbirliği Maçları
  • Umarım ITÜ makineyi kazanmıssındır eger kazandıysa n afferim sana şimdi bilgisayar almış bf1 oynuyorsundur.

• Ben bu mesaja baktığımda ankaradaki tiplardan birini kazanmış olursun inşallah umarım iyi bir akademisyen olma yolunda ilerlemiş ve alt kattaki komşu çocuğunun sana ego yapmasını engellemiş olursun Selam sana 1 yıl sonraki ben

• Başardın be başardın işte başaracaktın başarmalıydın başardın şimdi dilediğin kadar ağla mutluluktan bunu hak ediyosun...
  • Umarım sınıfı geçeriz

• Bilkenti kazanmazsan gözüme gözükme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.