Şimdi Ara

2017 Wifi Adaptoru Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar wifi adaptoru almak istiyorum ama etrafımdan edindigim tecrube ile vatana gidiyim bir adaptor alıyım eve geliyim diyemiyorum malesef bana soyle guncel yeni cıkmıs win 10 uyumlu ne kadar mesafe cektigi deil cektigi mesafede maksimum kalite saglayan bir adaptor arıyorum tavsiyeleriniz icin cok teşekkur ederim.

• genelde çipsete bakılır
    marka olarak alfa tavsiye ederim
    yeni ürünleri çıktı
    vatanda satılmıyor lakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

genelde çipsete bakılır
    marka olarak alfa tavsiye ederim
    yeni ürünleri çıktı
    vatanda satılmıyor lakin

tam olarak anlayamadım çipset kısmını biraz acabilirmisin yani örnek verebilirmisin ne olmalıdır çipseti Realtek 8187L dior mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanaruc -- 26 Nisan 2017; 2:46:22 >
  • Güncellikleri chipset adı verilen parça yapılarıyla ilgilidir. Anakart çeşidi gibi içindeki parça yapisi. Bu parça yapisi doğrultusunda driver ihtiyacin doğar. Ve gerekli driver güncellestirmelerini realtek chipsetli adaptörler verir. Yani w10 icin kullanabilecegin adaptör piyasada cok sayida var.

Sözün özü benim adaptorum aldigimda windows 10 yoktu piyasada. Adaptörümün İçindeki anakart tipli chipset adi verilen mekanizma realtek oldugu icin realtek firmasinin sitesinden, cikardigi adaptor driver guncellemesini yukledim demek isterdim ama otomatik yuklemis guncellemis kendisini. Yani sorun olmuyor endiselenme :)

Uzun oldu kisaca anlatmaya calistim. Tek derdin bu olsun.

Windows 10'mda kullandigim mukemmel aletimle tanistirayim seni.

Inca Iuwa 300n. Veyahut Inca Iuwa 326n

Acik havada cok iyi. Test gerceklestirdim. Balkon pencere kenari vs koyup tüm cevreyi görebilirsin.. Komsudur alt kattaki dükkandif vs görebilirsin.

Fakat Asus N14 kullandım. Oda bunun kadar olmasa da neredeyse bunun kadar güzel :)

Tercihini yap. Tarafini sec.

Edit: 150 metre'den %46 sinyal %80 90 baglanti kalitesi almayi basardim. Yani bu testten basariyla cikti.

Baglanti hizi 72mbps idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 26 Nisan 2017; 7:55:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç aydır wn822n kullanıyorum memnunum. W10 da çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlar icin tesekkurler peki alfa markalı adaptoru daha once kullanan var mı?
  • irfanaruc İ kullanıcısına yanıt
    Biz tesekkür ederiz. Kullanmadım fakat Alfa wireless adaptörleri yutup da inceleme videoları var. Amma ve lakin alfa'yı Tr'de bulamazsin. Resmi, Kurumsal firmalarda bulamazsin. Sebebi insan sagligina zararli olacak sekilde yasal sinirin cok cok yukarisinda olmasi. Insan beynini 42, 43 dakikada patlatabilecek olması. Tabii ki latife yapıyorum. Kanser etmesi o kadar kısa vadede gerçekleşmez. 10 sene sonra açığa cıkar.

Sözün özü TR icin 100mw degere sahip olmali maksimum. Bundan fazlasi bozar. İnsanı da bozar İştahı da

Alfayı haykır olan arkadaşlar kullanmak ister çoğunlukla

Kullanim amacin, beklentin nedir? Evin icinde bulunan kendi modemin icin mi. Yoksa komsu modemi veyahut karsi apartmandaki modem vs nasil bir iletisim bagi vardir arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BloomEsk

Biz tesekkür ederiz. Kullanmadım fakat Alfa wireless adaptörleri yutup da inceleme videoları var. Amma ve lakin alfa'yı Tr'de bulamazsin. Resmi, Kurumsal firmalarda bulamazsin. Sebebi insan sagligina zararli olacak sekilde yasal sinirin cok cok yukarisinda olmasi. Insan beynini 42, 43 dakikada patlatabilecek olması. Tabii ki latife yapıyorum. Kanser etmesi o kadar kısa vadede gerçekleşmez. 10 sene sonra açığa cıkar.

Sözün özü TR icin 100mw degere sahip olmali maksimum. Bundan fazlasi bozar. İnsanı da bozar İştahı da

Alfayı haykır olan arkadaşlar kullanmak ister çoğunlukla

Kullanim amacin, beklentin nedir? Evin icinde bulunan kendi modemin icin mi. Yoksa komsu modemi veyahut karsi apartmandaki modem vs nasil bir iletisim bagi vardir arada ?

4 kisi kaldıgımız evdeki modem icin mumkun oldugunca kayıpsız bir baglantı icin ek olarak kablolu baglantı kullanıyorum ping degeri yuksek, indirme degerleri daha dusuk adaptor kullananlardan(cat6 ve diger 3 kisi wifi adaptor ve ya laptop ile baglanıyor) ve modemde herhangi bir kısıtlama soz konusu deil wifi ve ya kablo icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanaruc -- 27 Nisan 2017; 12:34:33 >

• Ben de komşudan çekiyorum aramızda 30 40 mt falan var w8200nd kullandım çekimi iyi ama yazılımı berbat sürekli drivier hatası yüzünnden yeniden başlatmak zorunda kalıyodk en sonunda usb augıtı tanınmadı dedi kırdım attım.Asus N14 almak düşünüyom ama yorumlar hiç içaçıcı değil tavsiyeniz var mı

• KASENS N9600 kullanıyorum.Mahallenin tüm wifi lerini görüyorum :)
  • Kopma var mı hız nasıl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.