Şimdi Ara

2017 Yeni Kia Rio fiyat listesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

bir önce ki mesajında lider zaten olamazlar demişsin. Ben mi yanlış okuyorum?

diren türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

quote:

zaten satamıyorlardı, şimdi hiç satamazlar

adamların her segmentte lider olacağız diye bir iddiaları yok. Yıllık belli bir hedefleri var o doğrultu da satış yapıyorlar. Ayrıca şu 1 günlük fiyat bile rakiplerinden uygun. Bedavaya mi versinler araçları?

lider zaten olamazlar, bu fiyatlarla o hedefleri bile tutturmazlar. Eski kasanın satış adetleri ortada, yeni kasadada değişen bir şey olmayacak.

ayrıca 70bin tl'ye B segmenti kia gerçekten bedavaymış

lider zaten olamazlar yazıyor bak yukarda. Dünden bugüne yazdığını unutma. Ben zaten çok satar demiyorum. Lider olurlar da demiyorum. Plandikları doğrultuda satarlar diyorum. Hala neyi tartışıyoruz anlamış değilim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten satamıyorlardı, şimdi hiç satamazlar

adamların her segmentte lider olacağız diye bir iddiaları yok. Yıllık belli bir hedefleri var o doğrultu da satış yapıyorlar. Ayrıca şu 1 günlük fiyat bile rakiplerinden uygun. Bedavaya mi versinler araçları?

lider zaten olamazlar, bu fiyatlarla o hedefleri bile tutturmazlar. Eski kasanın satış adetleri ortada, yeni kasadada değişen bir şey olmayacak.

ayrıca 70bin tl'ye B segmenti kia gerçekten bedavaymış

lider zaten olamazlar yazıyor bak yukarda. Dünden bugüne yazdığını unutma. Ben zaten çok satar demiyorum. Lider olurlar da demiyorum. Plandikları doğrultuda satarlar diyorum. Hala neyi tartışıyoruz anlamış değilim?

en başından itibaren tüm mesajları okursan , anlarsın ne demek istediğimi unutulan bişi yok

bende fiyatı yüksek olduğu için eski kasası gibi satmayacak diyorum, hala neyi tartışıyoruz?

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    haklısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda kaça almalıyız rio 2017 - 2018 dizel manuel veya otomatik benzin temiz hasarsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.