Şimdi Ara

2017 Yeni Kia Rio fiyat listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

2017 B sinifi araclar icin fiyat uygun. Tabiki fiyatlar fazla ancak 1.4 dizel Concept Plus parasina Corsa'da 1.3 dizel Enjoy paket alirsiniz ki Yeni Rio'yu tercih ederim Corsa Enjoy yerine.

Corsa ile Rio kıyaslamak ne derece doğru . corsa rionun 5 katı daha fazla satılıyor haliyle 2. El yan sanayi parça özel servis v.b Rio corsanin eline su bile dokemez. Fiyatlandırma ve tercih konusuna bakarken Türkiye pazarin in realitelerini gozeterek kıyaslama yapmak lazım bence. Tabi yinede tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depakin241824 -- 4 Mart 2017; 19:18:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depakin241824

quote:

2017 B sinifi araclar icin fiyat uygun. Tabiki fiyatlar fazla ancak 1.4 dizel Concept Plus parasina Corsa'da 1.3 dizel Enjoy paket alirsiniz ki Yeni Rio'yu tercih ederim Corsa Enjoy yerine.

Corsa ile Rio kıyaslamak ne derece doğru . corsa rionun 5 katı daha fazla satılıyor haliyle 2. El yan sanayi parça özel servis v.b Rio corsanin eline su bile dokemez. Fiyatlandırma ve tercih konusuna bakarken Türkiye pazarin in realitelerini gozeterek kıyaslama yapmak lazım bence. Tabi yinede tercih meselesi.

2 sene garanti kapsaminda zaten yetkili servisten cikamayacaksiniz. Kaldi ki Corsa'nin Color Edition(en dolu olan) paketini getirmediler 2017'de. Enjoy da Concept Plus'in yaninda cok sonuk kaliyor. Diger yandan kendim de 2016 Corsa Color Edition kullanicisiyim.

Sunroof vs. gibi opsiyonlarla birlikte 2017 Color Edition paket nereden baksaniz 90 bini bulur liste fiyatlarinda.(Gelmedigi icin tahmini soyluyorum) Aradaki 10 binlik fark bahsi gecen parca, ozel servis vs icin birkac yil yeterli olur sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 bine 1.33 auris veriyorlar
    cok sacma bir fiyatlandirma politikasi olmus
    adamlar baslangic fiyatını c sinif baslangici ile aynı tutmuslar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: depakin241824

quote:

2 sene garanti kapsaminda zaten yetkili servisten cikamayacaksiniz. Kaldi ki Corsa'nin Color Edition(en dolu olan) paketini getirmediler 2017'de. Enjoy da Concept Plus'in yaninda cok sonuk kaliyor. Diger yandan kendim de 2016 Corsa Color Edition kullanicisiyim.

Sunroof vs. gibi opsiyonlarla birlikte 2017 Color Edition paket nereden baksaniz 90 bini bulur liste fiyatlarinda.(Gelmedigi icin tahmini soyluyorum) Aradaki 10 binlik fark bahsi gecen parca, ozel servis vs icin birkac yil yeterli olur sanirim.

90 bini bulaacaksa o corsa satılamayacağı için o fiyatlara muhtemelen getirmemislerdir. 2017 corsa color editionu getirsede O fiyata zaten ayda 10 tane ancak satar ya da uygun fiyattan satacak.Corsa kendi segmentinde hatiri sayılır bir araba, giriş ve orta pakete konumlandirarak uygun fiyatla ciddi satış rakamlarına ulaşıyor zaten corsa ile Opel turkiyede. Ayrıca bu araçların kanat takip uçacak hali yok araçların giriş ve orta paketlerinde bütün güvenlik ve konfor araçları neredeyse standart. Kia nin fiyatlandırma politikası uygun yada doğru olmadığı için rio kendi segmentinde ilk 7-8 de bile değil. Yoldan on insan çevir Kia nin Rio diye bir modeli oLduığından en az yarısının haberi olmayabilir. Zaten kianin Rio yu bu fiyatlarla cokta tanıtma ve satma niyeti yok anladığım kadarı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depakin241824 -- 4 Mart 2017; 19:44:57 >

• 82K ve manuel
  • Gecen sene degil de su aralar arac alacak olsam 1-2 ay Kia'da fiyatlarin oturmasini beklerim Rio'yu alir gecerim.

Tercih meselesi bu isler. Ben daha cok verdigim paraya karsilik ne kadar ozellik alabildigime bakiyorum. Getirmedikleri Color Edition ile Enjoy arasinda da hatiri sayilir farklar var.(arka camlar karartma, jantlar 16, icerde tablet vs.) Benzinli Color Edition var; ancak dizel yok. Buradan da bakacak olursak eger 2017 1.3 CDTI Corsalar da pahali donanimina gore.

Hasili soyle biraz daha duserse fiyatlar Rio'da cok alinasi olur acikcasi.

• Sen ulkeye giris fiyati kadar da vergi alirsan fiyatlarin boyle olmasi cok normal.satislari etkileyecek kadar Indirim sirketlerden gelmez, devletin otv oranlarini yeniden duzenlemesi gerekir tekrardan arac satislarinda artis istiyorlarsa. Yoksa otomobil sirketleri turkiye pazarinda satamiyoruz diye ulkeden cekilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • - 1.0 Turbo motor yok...

- Doğru düzgün otomatik şanzuman yok...

- Aktarma durumu gene içler acısı, en hızlısının 0-100 'ü 12 sn.. Bu aynı zamanda tüketim de katalogdan çok farklı olacak demektir..

- Fiyatları tüm rakiplerinden pahalı..

- Marka imajı kötü..

- 10 bin lira net fazlalık var minimum her modelde..

YEMEZ.... ÖLÜ DOĞMUŞ....
  • VW polo benzinli turbo otomatik araçtan daha pahalı Kia Rio dinazor model otomatik benzinli araç.. Her türlü mekanik yönden daha kötü birşey nasıl olurda daha iyisinden pahalı satışa sunulur? üstelik marka imajı da daha kötü olmasına rağmen..

Şaka desen kimse gülmez.. Gerçek desen kimse inanmaz..

Neyin kafasıyla belirlediler acaba fiyatları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

VW polo benzinli turbo otomatik araçtan daha pahalı Kia Rio dinazor model otomatik benzinli araç.. Her türlü mekanik yönden daha kötü birşey nasıl olurda daha iyisinden pahalı satışa sunulur? üstelik marka imajı da daha kötü olmasına rağmen..

Şaka desen kimse gülmez.. Gerçek desen kimse inanmaz..

Neyin kafasıyla belirlediler acaba fiyatları..

Polo comfortline 1.2 dsg 67200 TL..... Polo comfortline 1.4 dizel manuel 76700 TL..... Rio concept 1.4 otomatik 69200 TL..... Rio concept dizel manuel 76700 TL..... Şimdi tarafsız bir gözle lütfen söyle cidden rio pahalı diyor musun? Keza rio nun bu fiyati birkaç hafta içinde daha da inecek. Adamlar ne yapsın concept te comfortline dan 2 kat fazla donanım var. Bedavaya mi versinler diye bekliyorsunuz?

• Polo benzinli otomatik 'i biraz açalım..

Sonra kia yı açalım..

Polo benzinli : turbo motor var.. modern az yakan, verimli, sınıfına göre nispeten performanslı bir motor..

Aktarmaya gelince yine modern çift kavrama bir otomatik şanzuman var..

Bu sayede az yakıp seri bir araç olabiliyor..

Tüm bunlara ilaveten sınıfında en pahalı olabilecek marka kalitesi ve imajına da sahip...

Bu araca 67 bin tl etiket fiyatı koyuyorlar..

Gelelim kia ya..

Kaputun altında çağdışı, zamanı çoktan geçmiş, günümüzde katiyen kullanılmaması gereken atmosferik, çok yakan, rezil bir performansa sahip eski bir motor var..

Buna ilave ettikleri şanzuman ise akıllara zarar cinsten, yorumlamak bile gereksiz..

Sonuç olarak çok yakıyor, az kaçıyor..

Marka imajına da gelirsek; sınıfının en alt imajına sahip birkaç markasından birisi..

Bir arabanın en önemli ilk 2 bölümü motoru ve şanzumanı olduğunu düşünürsek;

Sınıfının en pahalı olması beklenen araçtan; aynı motor şanzuman ikilisine sahip olsa bile 4-5 bin tl ucuz olması beklenir ki; değil... üstüne üstlük daha pahalı...

Ozaman bu durumda şu fiyatların en az 10,000 tl aşağıda olması gerekirdi.. bu fiyatlarla işi zor.. ilk çıkan arabayı alıcam heveslisi tipler haricinde kim neden satın alsın?

• asoz kullanıcısına yanıt
    uzun uzun benzinli Otomatiği yazmıssin. Rio Aradaki motor/şanzıman farkını donanımla kapatıyor. Bu tercih meselesi. Bu arada dizel manuel fiyati da verdim onu es Geçmişsin. Ona ne diyeceksin merak ettim?

• Sene 2017..

Düz vites araba kullanıcam?

Öle bi araba benim için yok üzgünüm ...

M5 mi ki bu; düz vites alayım zevk için?

Arabadan anlamayan adamın işidir motor şanzımana bakmadan donanımla araba seçmek..

Arabadan anlayan adam da zaten yukarıdaki yorumumun üstüne bişey diyemez.. anlamayan adama da bişey anlatamam

• asoz kullanıcısına yanıt
    haklısın arabadan anlamak demek polo almak demek. Saygılar.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    türkiyede sebze fiyatları ucuz çünkü biz koyunuz ,sebze olmasa makarna var yoksa ölürdük AKP iktidar olamazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

zaten satamıyorlardı, şimdi hiç satamazlar

adamların her segmentte lider olacağız diye bir iddiaları yok. Yıllık belli bir hedefleri var o doğrultu da satış yapıyorlar. Ayrıca şu 1 günlük fiyat bile rakiplerinden uygun. Bedavaya mi versinler araçları?

lider zaten olamazlar, bu fiyatlarla o hedefleri bile tutturmazlar. Eski kasanın satış adetleri ortada, yeni kasadada değişen bir şey olmayacak.

ayrıca 70bin tl'ye B segmenti kia gerçekten bedavaymış

zaten liderlik hedefleri yok. Lider olacağız diye bir açıklamaları da yok. Sadece yıllık hedefleri var. Yukarıda rakiplerinin fiyatlarını paylaştım. Biraz vakit ayırıp daha ayrıntılı sende bakabilirsin. B segmenti içinde fiyat balon olmasına rağmen diğer araçlara göre uygun. Bunu kabul edemeyecek ne var ortada anlayamadım?

zaten lider olacaklar gibi bir şey yazmadım, bir daha okursan sende anlarsın

bende diyorum ki bu fiyat bu araca fazla ve satamayacak, bunu anlayamayacak ne var anlamadım?

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    bir önce ki mesajında lider zaten olamazlar demişsin. Ben mi yanlış okuyorum?

• Sıcak fırsata taşınmalı

• Korelilerin fiyatlari cok uçuk, eskiden albenisi varfi fiyatları yuzunden. Simdi 100 yillik rakiplerine gore fiyatlari cok yuksek. Sahsen ötv indirimi olmasaydi asla sifir araba almazdim. Eskiye binerdim.

• shockwave23 kullanıcısına yanıt
    eskiden dediğin ne kadar eski? 2012 de i20 aldığım fiyata corsa alıyordum. 2013 te rio aldığım fiyata polo alıyordum. Korelilerin avantajı donanım yönünden. En çok donanımı en uygun fiyattan verenler hyundai/kia ikilisi. Bu durum dünde aynıydı bugünde aynı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.