< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 19 Mart 2017; 19:19:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 19 Mart 2017; 19:19:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seat değeri bilinmeyen bir marka.
|
Gelde anlat hocam insanlar takim tutar gibi marka fanatikligi yapıyor hadi premium markalardaki fanatikligi kısmen anliyabiliyorum en azından total olarak araçlar birçok konuda iyi ama insanlar in hondayi seati vw ni göklere sigdiramamasini anliyamiyorum. Mazdayla forda sempatim var fakat mazda3 ile ford focus torsiyon la geliyor diye eleştirdim orda bile 308 kullanan arkadaş torsiyon daha iyi dedi sırf kendi aracı torsiyonlu diye ayıp yahu
|
sevgili sayın forumcu arkadaşlar, doblocular, kangoocular buraya dolmuş arabayla dalga geçiyorlar, bilip bilmeden yorum yapıyorlar. aldanmayın, mutlaka aracı test edin alın. mükemmel araç. şehir içinde 6.5 lt yakıyor şuan ben de :)
|
Çünkü o arkadaşın Cuprası var, mazur görün.
![]() |
Arkadaslar onu bunu bilmem ibiza. bakin kullanici olarak soyluyorum.bakin tekrarliyorum kullanici olarak:
#yol tutus 5 uzerinden 4 #tasarim 5 uzerinden 5 #hacim b sinifina gore 5 uzerinden 4.5 #yol sesi 5 uzerinden 2(motor yalitimi cok iyi) #ic malzeme kalitesi 5 uzerinden 3(trim sesine megilli) #konfor 5 uzerinden 3(serte donuk) #performans 5 uzerinden 4(motora gore) #yakit 5:uzerinden 3.5(basarsan cok ayagini guzel kullanirsan kokluyor) #guvenlik 5 uzerinden 5 #donanim 5 uzerinden 4 Gelelim fiyata gecen senelerde fiyati mukemmeldi.artik hicbir arac uygun degil Video izleyerek yorum yapmiyorum. |
Ben de 2018 model style almıştım 2 ay oldu toplam 3000 km yaptım uzun yolda.
+Hiç bir yokuşta performans kaybı görmedim. +Hızlanma tatmin edici, spor modda tutamıyordum arabayı o kadar seri(0-100 9.2 saniye) +8,5 inch ekran ön konsolu zengin gösteriyor +Arka diz mesafesi yeterli +110km/s hız sabitleme ile ortalama 4,5 litre tüketimi var, dönüşte 95 km/s sabitledim 4,1e kadar düştü. +Motor sesi yalıtımı bakımından başarılı, rüzgar sesi 140-150den dan sonra başlıyor Eksileri olarak; -Yüksek hızlarda araç çok yakıyor 8 litreye kadar çıkıyor tüketim. -İç malzeme sert plastik olduğu için trim sesine meyilli -Bagaj hacmi b sınıfı bir araç için yeterli ancak en fazla 2 valiz sığıyor sonrası için koltuğu yatırmak gerek, torpidosu da küçük -Cam üstlerine askılık ve tutma kolu yok, koltuk arkasında cepleri yok Kısacası araç performans bakımından iyi ancak yüksek hızlarda yaktırıyor, ortalama sakin kullanımda ise benzinli bir araca göre iyi. İç donanımı yeterli ve multimedia+ses sistemi başarılı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.Ferik -- 6 Mayıs 2015; 19:41:23 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|