Bildirim
2017 Yeni SEAT İBİZA (ANA KONU) (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araba değilde başlık sürekli güncelleniyor yinede yeni motor seçenekleri satışları arttıracaktır, ibiza ve fabia nın güncellenmesi ile vag grubu satışları çokdaha artacaktır bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Araba değilde başlık sürekli güncelleniyor yinede yeni motor seçenekleri satışları arttıracaktır, ibiza ve fabia nın güncellenmesi ile vag grubu satışları çokdaha artacaktır bence
1.2 tsi neden yok merak ettim dogrusu
Aynı motor kullanan 3 marka arasında farklı seçenekler sunarak birbirine rakip olmaması sağlanmış ,benim fikrim böyle.
Tip aynı merak ettiğim;
Benim ideal motorum 1.4 atmosferik devam mı? Tamam mı? -
Rahatsız la bu Seat markası. Arabanın motor gamını değiştirip, renkli dokunmatik ekran koymuşlar sadece. Bunu da Yeni İbiza diye çığırtkanlık yaparak tanıttılar. Yok böyle bir şey diyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
Rahatsız la bu Seat markası. Arabanın motor gamını değiştirip, renkli dokunmatik ekran koymuşlar sadece. Bunu da Yeni İbiza diye çığırtkanlık yaparak tanıttılar. Yok böyle bir şey diyorum :)
Ben sana soyledim
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
Rahatsız la bu Seat markası. Arabanın motor gamını değiştirip, renkli dokunmatik ekran koymuşlar sadece. Bunu da Yeni İbiza diye çığırtkanlık yaparak tanıttılar. Yok böyle bir şey diyorum :)
Ben sana soyledim
Vallahi söylemiştin :)
Direksiyona kumanda gelmiş hayret :/ -
kürtaj. -
Bknz 2014 ibiza
Bknz 2015 ibiza :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2016 da tamamen kasa değiştirecek mi değiştirmeyecek mi ? Bir değişik oldum şimdi . Sağı solu belli değil bu seat ında. -
Makyaj bile denmez buna içine ekran koyup 1.0 motor takmışlar o kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: sekohuso33
Arkadaşlar 2016 da tamamen kasa değiştirecek mi değiştirmeyecek mi ? Bir değişik oldum şimdi . Sağı solu belli değil bu seat ında.
2016'da komple kasa degistirecek
Asil amac euro 6 motorlara gecisti birde icine ufak bir makyaj yaptilar hepsi bu
-
Leş diyebilirim.
Tasarım zaten aynı içi bomboş aracın. Rakiplerine oranla çok geride kalıyor. Klima bile varmı acaba arabada diye sorası geliyor insan bazen.
quote:
Orijinalden alıntı: N'DexteR
Leş diyebilirim.
Tasarım zaten aynı içi bomboş aracın. Rakiplerine oranla çok geride kalıyor. Klima bile varmı acaba arabada diye sorası geliyor insan bazen.
Abartmasak neyi leşmiş ?
Araba boş falanda değil bu arada hangi paketini kullandın da boş olduğunu düşünüyorsun. -
Dış tasarım cezbetsede iç tasarım olarak hoşuma gitmiyordu. Bu güncellemeyle birlikte kesinlikle çok hoş olmuş. Alırsam otomatik düşünüyorum ama 1.0 motor ne kadar güven verir orada biraz tereddütlerim var. Birde fiyat bu yeni güncellemeyle birlikte daha da yukarı çıkarsa çok hoş olmaz. -
Rezalet iç mekan nispeten toparlanmış. Klima havalandırmaları yuvarlak olmasaymış çok daha iyi olurmuş.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Raphaël
Rezalet iç mekan nispeten toparlanmış. Klima havalandırmaları yuvarlak olmasaymış çok daha iyi olurmuş.
Cupra da o yuvarlaklar hos duruyor piano blacklerle falan . Ancak
Abi milletin 90 li yılların sonunda koydugu konsola ekranı bunlar 2015 yılında yenilik diye gösteriyor insan utanır ya .
2011 hadi 2013 yılındaki makyaja %100 koyulması gereken seydi bu . Ic tasarım cok kotu yine Cupra koltuklarla falan da kurtarıyor az cok , performans ile de pek aratmıyor ic tasarımı ama dedigim gibi yazık gunah . Polo satsın diye mı yapıyorlar bunu ? Bence kesinlikle evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X