Şimdi Ara

2017vs 2015(sıralama) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yaw her yorumunda tmcilerin gözünden bakıyon hangi mfci trden sonra sosyal yapar ilk 20knın 10ksı mattan başlıyodur denemelere
  • Sizden bir hatıra bende kalsın istedim azizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karlmaxi

Sizden bir hatıra bende kalsın istedim azizim

Kalbimde bir iz bıraktınız zaten çok müteşekkirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Aradaki fark şu, sınava girenlerin %90'ı sınava Türkçeden başlarken belki yüzde 10 u matematikten başlar. Ki Tmcilerin ezici çoğunluğu ve sözelciler Tr den sonra Sosyale geçer en son mat çözer.

2015'te herkes Türkçeden başladığı için, kafa yapan sorular karşısında insanlar afalladı. Denemeden 35-40 dakikada çözen adamlar saate bi baktı 75-80 dakika geçmiş ve adam daha Türkçenin 32.sorusunda. En hızlı olanların 60-65 dakikada zor bitirdiği, hiçbirinden de emin olamadığı bir Türkçe. Paragraf sorularının vermiş olduğu sıkıntı yüzünden ısınan beyin + sürenin giderek azalmış olmasından ve Türkçede hiç kaybedilmediği kadar zaman kaybedilmiş olmasından kaynaklanan büyük stres. Sonuç olarak bu beklenmeyen aksaklıkların matematiğe, Sosyale ve fene olumsuz yansıması. Doğal olarak 2015 in yığılma açısından zengin olmasına yol açan şeyler bunlardır.

2017'de ise insanlar Türkçede bırak 2015'i, 2016 kadar bile zorlanmadılar. Türkçeden sonra Sosyale geçenler Sosyali de hızlı geçebildiler, ancak Türkçeden sonra matematiğe geçenler özellikle problem ve geometri soruları nedeniyle biraz tökezlediler, zaman kaybettiler. İşte bu da sıralamaların 2016'dan daha iyi gelmesine yol açtı. 2015 gibi gelmesi için ya sadece Türkçenin çok zor olması ya da bu seneki Matematiğin yanına Sosyalin de çok zor olması gerekirdi, o yüzden 2015 imkansız. 2014 için açıkcası pek umudum yok, 2014'ün Türkçesi ve sosyali daha zaman alıcıydı. Ama umarım 14 gibi gelir.

Birader sen 80 net yapmadın mı ? Sen niye kolay diye geziyosun ortalarda . Kolaysa yapsaydın 120

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    arkadaşımın teki 2015'te mat fen türkçe sosyal çözmüş ve türkçeyide 45-50 dk arası çözmüştü 33-7 yani 31.25 neti vardı iyi değildi ama zamanı iyi kullanmıştı bence abartmayı seviyosunuz :D 2015'te en kötü 1 saat duymuştum zaten.Palme denemeleride zordur bilirseniz onlarda ve çok uzun türkçe denemelerinde de en fazla süren denemem 47 dk oldu ama matematik çok ayrı bir mesele 2017 nin matematiği türkçeyi çok rahat nötrledi ama sen baya ısrarcısın kardeşim 2016 gibi gelcek sen öyle bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byakuyakuchiki -- 26 Mart 2017; 22:45:48 >
    hocam ne alaka allah askina , 15in bi tik asagisi gelecek

sayısalcılar ya mattan başlar ya türkçeden( istisnaları saymazsak)
    ben mattan başladım ve hayatımda hiç bu kadar ter döktüğümü hatırlamıyorum. Bak, ygsden önce ki son denememde 90dk mat çözmüştüm ama sosyalde gene 20 netim vardı. Bu sınavda hiçbir şey yapamadım. Matı bitirmeden fene atladım sonra geoya atladım sonra trye atladım sonra mata atladım nevrim döndü maymun gibi oldum.

He ben 110 civarı yaparım diye umut ediyordum sene içinde 90-120 arası gezdim en düşük netim geldi gördüğün gibi. 1.5 sosyal netim var çok komik değil mi ?

2016da da sınava girdim gene 90 netim vardı. 18i sosyaldi ve sınavda sürem 30dk artmıştı tüm soruları okumuştum. Bunda sosyalin 36 sorusu ve matta 5 problem sorusunu okuyamadım bile. Ben matıma çok güveniyordum ama sınavda bi panik yapınca gördüğün gibi 5 boş 1-2 yanlış geldi. Hedefim 40tı matta.

2016'nın fenine türkçesine matına ve sosyaline 0 çalışmayla girdim. Sadece yazın ygs mat çalışmıştım. 22 tr 18 sos 31 mat 22 fen geldi. Bak 0 çalışma diyorum gerçekten 0 dım hatta lysde 30 mat 15 geo yapmama rağmen 100kdan 120kya düştüm çünkü -1fizik 5-6 kimya 4-5 bio netim vardı.

2015i evde çözdüğümde sadece geosunda 2 soruda zorlandım. He şimdi diyebilirsiniz sen zaten o soruları önceden 50 kere gördün ama alakası yok yani her soru birbirinin çevrilmiş hali sonuçta. 10 kitap ygs mat tarasan elbet 2017nin soruları gibi sorularda bulursun. Trsi hakkında yorum yapamam çünkü tr uzmanlık alanım değil direk çözüp geçtim 12-13 yanlış gelmişti. Sosyal hakkında da yorum yapamam. Fen zaten her sene aynı çizgide. Bide son hafta 3-4-5 çözdüm 5 tane deneme herkes beğeniyordu ama çok çöptü bu kadar çöp bir deneme olamaz çözümleri bile çöp yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContortionist -- 26 Mart 2017; 22:51:6 >

• Up

• gngr2017 kullanıcısına yanıt
    Valla ben bilmiyorum ama çok üzülecez gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.