Şimdi Ara

2017vs 2015(sıralama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu iki sınav birbirine çok yakın ikisinde de süre kullanma meselesi vardı o yüzden sıralamalar birbirine çok yakın gelecek goreceksniz

• İlk mesajınız hayırlı olsun
  • Foruma hg bro
  • Eyvallah kardeşim sagol
  • Hızlı bir giriş oldu
  • Ilk mesajdan baslik acma. Epey hizlisin
  • Beyler kafalar karışık ya her kafadan bir ses çıkıyor
  • Vaay katılır katılmaz beğeni kasmalar filan helaal
  • Bu sıralama mevzusu beni yedi bitirdi
  • Bu bataklığa Girdinmi birdaha kurtulamassın

Cehenneme hoş geldin
  • gngr2017 kullanıcısına yanıt
    Sen de bizi kopar
  • Hayranınızım bay certokar

Can gider hesabına bakarken

El olma bana yel ol sıcaktan yanarken

Ruhum sen bedenim sen

Terketme bu forumu ben seni severken

Ormanlar kadar yeşil

Ağaçlar kadar hayat dolu

Raslantı mıdır ne birtaneymişsin ben seni sayarken......
  • Hoş bulduk önceden bakıyorum soru falan çözüyorum en sonunda katılmaya karar verdim
  • keyssi kullanıcısına yanıt
    Sanane payına iş koyam
  • Aradaki fark şu, sınava girenlerin %90'ı sınava Türkçeden başlarken belki yüzde 10 u matematikten başlar. Ki Tmcilerin ezici çoğunluğu ve sözelciler Tr den sonra Sosyale geçer en son mat çözer.

2015'te herkes Türkçeden başladığı için, kafa yapan sorular karşısında insanlar afalladı. Denemeden 35-40 dakikada çözen adamlar saate bi baktı 75-80 dakika geçmiş ve adam daha Türkçenin 32.sorusunda. En hızlı olanların 60-65 dakikada zor bitirdiği, hiçbirinden de emin olamadığı bir Türkçe. Paragraf sorularının vermiş olduğu sıkıntı yüzünden ısınan beyin + sürenin giderek azalmış olmasından ve Türkçede hiç kaybedilmediği kadar zaman kaybedilmiş olmasından kaynaklanan büyük stres. Sonuç olarak bu beklenmeyen aksaklıkların matematiğe, Sosyale ve fene olumsuz yansıması. Doğal olarak 2015 in yığılma açısından zengin olmasına yol açan şeyler bunlardır.

2017'de ise insanlar Türkçede bırak 2015'i, 2016 kadar bile zorlanmadılar. Türkçeden sonra Sosyale geçenler Sosyali de hızlı geçebildiler, ancak Türkçeden sonra matematiğe geçenler özellikle problem ve geometri soruları nedeniyle biraz tökezlediler, zaman kaybettiler. İşte bu da sıralamaların 2016'dan daha iyi gelmesine yol açtı. 2015 gibi gelmesi için ya sadece Türkçenin çok zor olması ya da bu seneki Matematiğin yanına Sosyalin de çok zor olması gerekirdi, o yüzden 2015 imkansız. 2014 için açıkcası pek umudum yok, 2014'ün Türkçesi ve sosyali daha zaman alıcıydı. Ama umarım 14 gibi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karlmaxi

Hayranınızım bay certokar

Can gider hesabına bakarken

El olma bana yel ol sıcaktan yanarken

Ruhum sen bedenim sen

Terketme bu forumu ben seni severken

Ormanlar kadar yeşil

Ağaçlar kadar hayat dolu

Raslantı mıdır ne birtaneymişsin ben seni sayarken......

Her ne kadar aradaki "K" yı unutmuş olsan da emeğine sağlık.Çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Aradaki fark şu, sınava girenlerin %90'ı sınava Türkçeden başlarken belki yüzde 10 u matematikten başlar. Ki Tmcilerin ezici çoğunluğu ve sözelciler Tr den sonra Sosyale geçer en son mat çözer.

2015'te herkes Türkçeden başladığı için, kafa yapan sorular karşısında insanlar afalladı. Denemeden 35-40 dakikada çözen adamlar saate bi baktı 75-80 dakika geçmiş ve adam daha Türkçenin 32.sorusunda. En hızlı olanların 60-65 dakikada zor bitirdiği, hiçbirinden de emin olamadığı bir Türkçe. Paragraf sorularının vermiş olduğu sıkıntı yüzünden ısınan beyin + sürenin giderek azalmış olmasından ve Türkçede hiç kaybedilmediği kadar zaman kaybedilmiş olmasından kaynaklanan büyük stres. Sonuç olarak bu beklenmeyen aksaklıkların matematiğe, Sosyale ve fene olumsuz yansıması. Doğal olarak 2015 in yığılma açısından zengin olmasına yol açan şeyler bunlardır.

2017'de ise insanlar Türkçede bırak 2015'i, 2016 kadar bile zorlanmadılar. Türkçeden sonra Sosyale geçenler Sosyali de hızlı geçebildiler, ancak Türkçeden sonra matematiğe geçenler özellikle problem ve geometri soruları nedeniyle biraz tökezlediler, zaman kaybettiler. İşte bu da sıralamaların 2016'dan daha iyi gelmesine yol açtı. 2015 gibi gelmesi için ya sadece Türkçenin çok zor olması ya da bu seneki Matematiğin yanına Sosyalin de çok zor olması gerekirdi, o yüzden 2015 imkansız. 2014 için açıkcası pek umudum yok, 2014'ün Türkçesi ve sosyali daha zaman alıcıydı. Ama umarım 14 gibi gelir.

Matematik zor diyoruz sen 2014 sosyal diyorsun anladık kötümser bakalım ama senin dediğine göre 16 gelcek

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Her konuya girip kötü gelecek demekten bikmadin mi
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dahil tanıdığım çoğu insan mat tr fen sos yada mat fen tr sos başlıyordu sayısalcıların çoğu mat başlar

Son olarakta 2014 sosyali tüm sosyaller arasında ortalamaya bakarsanız en kolay sosyal olarak geçiyor tr net ortalaması yüksekti o sene bu sene matta yetiştiriyim diye çoğu arkadaşım sosyale çok az baktı ki tarih ve coğrafya eyvallah kolaydı ama felsefe ve din cidden zordu 2014ten kesin olarak daha iyi gelicek.

Ki koter arkadaşımız bunun konusunu açmıştı net ortalamalarını orada bulabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.