Şimdi Ara

2018 01-09 ENPARA SİNEMİA 18,99TL KAMPANYASI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
21
Favori
41.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 30.01de enpara üyeliğim bitiyor Şu rakama yenileyin diye mail gelmezse kaçtan yeniliyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemia kapancakmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sinemia müşteri hizmetlerinin dediğine göre,

Ayda 1 kere verilen özel seans hakkını kullanmak için 1 ay geçmesi gerekiyormuş.

Misal üyelik yenileme tarihi 5'i, 15'inde IMAX kullandınız. 5'inde üyeliğiniz yenilendi. 15'ine kadar IMAX hakkınız yok.

Bu nasıl saçmalık? Bununla karşılaşan başka biri var mı?
  • Arkadaşlar sinemia müşteri hizmetlerinin dediğine göre,

Ayda 1 kere verilen özel seans hakkını kullanmak için 1 ay geçmesi gerekiyormuş.

Misal üyelik yenileme tarihi 5'i, 15'inde IMAX kullandınız. 5'inde üyeliğiniz yenilendi. 15'ine kadar IMAX hakkınız yok.

Bu nasıl saçmalık? Bununla karşılaşan başka biri var mı?
  • arnold3528 kullanıcısına yanıt
    Nesi saçma adamlar kocaman madde yazmış ayda 1 ımax diye ah benim milletim hala okuduğunu anlama problemi yaşıyor...🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Nesi saçma adamlar kocaman madde yazmış ayda 1 ımax diye ah benim milletim hala okuduğunu anlama problemi yaşıyor...🙏
    Ne alakası var? Ayda 1 kere olmasında bi sorun yok. Üyeliği yenileyince IMAX hakkını da yenileseler, ayda 5 kere gitmiş mi oluyoruz?
  • arnold3528 kullanıcısına yanıt
    Sizi okuduğunuzu anlamaya davet ediyorum fırsatçılığa değil

• 2019'da kampanya olacak mı tekrar? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • Sinemia filn basi ek ucret kesiyor film ucretine gore... Tam yankesiciler.. Dikkatli olun.. Uyeligimi yillik yaptirnistim iptal edecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adilere paranızı kaptırmayın. Uygulama tamamen sorunlu hiç bir şekilde bilet vermiyor. Artık bilet başı da ücret kesmeye başladılar ücreti ödemek için kartı da kabul etmiyorlar . 1 haftadır bilet alamıyorum o kadar yazıyorum sorunu da çözmüyorlar. Üyeliğim bitecek haklarım ne olacak diyorum. Utanmadan sık sık girip deneyin diyorlar, sanki sinemada yatıp kalkıyoruz. Kartlarınızı siteden silin üyeliğinizi de sildirmeye bakın yakında batarlar bunlar.
  • 2 yıldır kullanıyorum tecrübelerimi paylaşayım. Öncellikle 3 adet cihaz değişim hakkınız var ama adı cihaz değişim programı sil geri yükle bir hakkınız gidiyor bu şekilde 3 hakkınız gittiği zaman hiç bir şekilde sinemia ya ulaşamazsınız maillere mesajlara bakmıyorlar telefonları hiç yok sadece uygulamadan mesaj atınca cevap veriyorlar cihaz hakkınız dolunca uygulamaya giremiyorsunuz web sitesi üzerinde canlı destek çalışmıyor. Son hakkınız da bittiğinde uygulama üzerinden mesaj atarsanız öyle 1 hak tanımlıyorlar onda da isteksiz isteksiz veriyorlar. Alırken verdiğiniz ücret harici hiç bir ücret alınmayacak diyorlar ama her chekin de ücret kesmeye başladı. Genele bakarsak gene uygun fiyata geliyor ama insanı keriz gibi hissettiriyor. Bu sistem tam saadet zinciri mantığı ile çalışıyor. Bir gün patlayacak ama ne zaman. Adamlarda müşteri hizmetleri ve müşteri ile ilgilenme 0 mü yaklaşımla yurt dışında nasıl iş yapıyorlar anlamak mümkün değil aslında biz hakkımızı arayabiliyor olsak sinemia ya bi dünya dolandırıcılık davası açılırdı.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.