|
Bildirim
|
Ne kadar sovulsede ovulsede bu kampanya gercekten on numara.
Maddi durumu orta halli bir insan olarak pazar gunu sinemaya 39.5 + gozluk parasi vermem. Bu karta 20 lira vererek ayda bir kere olan 4dx hakkimi kullandim ve ilk defa 4dx deneyimlemis oldum. Sirf bunun icin bile almaya degerken hala 3d/2d olarak 2 tane bilet hakkimin olmasi ise harika birsey. |
Internet sitsainden uyelik sayfasinda uyeligimi iptal et yazisi var ona tikliyiyoruz (belli olmasin diye kucuk yazmişlar) sonra 2-3 afimdan sonra iptal ediyoruz. Tekrar başlatacagimiz zaman uyeligi yenile diyince 18.99 dan tekrar başlıyor.
|
Bu ay yenilemez olaydım ne yeni kart geldi nede kartsız olarak bilet alınabiliyor. Uygulamadan canlı desteğe bile bağlanmıyor. Mail atıyorsun taş devrinde haberleşsen daha hızlı cevap gelir. Hiç tavsiye etmem.
|
çekkazan yada qumpara dan 25 tl ye 2 bilet rahat aliyorum ustune bide elimde urun oluyor 25 lira veripde sinemia ile hıc ugrasılmaz..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 1 Ocak 2018; 16:15:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 1 Ocak 2018; 16:27:44 > |
|
|
|
|
|