Şimdi Ara

[03.05.2018] BYNOGAME KOMİSYONLARI GÜNCELLENDİ 50 TL altı 20% KOMİSYON

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
13.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bynogame'de takas banından sonra 7% olan byrobot ilan oranı 10% 'a çıkmıştı. CS:GO güncellemesinin ardından 'sanal envanter' sistemine soyunup yenilik getirmeyi amaçlamışlardı.

ANCAK;

Binlerce cs:go keyleri, skinler ortadan kayboldu, botların adları değişti, manuel sistem diye tabir edilen bir sistem açıldı.

Sonuç mu?

* Komisyon sadece satıcıdan kesilir. Skin satış komisyon oranları aşağıdaki gibidir.

* 5-15 TL arasına sabit 3 TL
    * 50 TL altı %20
    * 100 TL altı %15
    * 100 TL ve üstü %12
    * 500 TL ve üstü %10

* CsGo ve PUBG keylerinden 1.5 TL sabit komisyon kesilmektedir.

Kaba bir hesapla; 1000 TL'lik bir bıçağınızı satmak istediniz ve bynogameye ekleyeceksiniz. Steam'den 20% uyguna koymalısınız ki hem bynogame anasayfasına yakın yerlere gelsin hem satılması daha kolay olsun (mantıken steam pazardan uygun olmalı)

1000 TL'lik bıçağınıza 20% indirim uyguladınız; 800 TL'ye koydunuz. Byrobot 12% keseceği için elinize geçecek para: 704 TL

7% iken 744 TL alacaktınız.

10% iken 720 TL alacaktınız.

Bynogame'de ürün satan/ satmak isteyen varsa fiyatlandırmalara dikkat etmelerini öneririm.

ZORUNLU EDİT: Bugün emanet ettiğim 2 botta 4 saat içinde banlanmış.

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BYNOGAME'NİN BOTLARINDAN UZAK DURUN, MANUEL TESLİMAT YAPIN.

27 Nisan EDİT: Yine bir bot banlandı.

30 Nisan 2.EDİT. YİNE demek istemiyorum ama tekrar banlandı işte.

EDİT:

* Komisyon sadece satıcıdan kesilir. Skin satış komisyon oranları aşağıdaki gibidir.

* 5-15 TL arasına sabit 3 TL
    * 50 TL altı %20
    * 100 TL altı %15
    * 100 TL ve üstü %12
    * 500 TL ve üstü %10

* CsGo ve PUBG keylerinden 1.5 TL sabit komisyon kesilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 3 Mayıs 2018; 18:9:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BYNOGAME Komisyonları Güncellendi: 50 TL Altı Satışlarda %20 Komisyon

BYNOGAME, kullanıcılarına skin satışlarından elde ettikleri komisyon oranlarını güncelledi. Yapılan güncellemeyle birlikte, 50 TL'nin altındaki satışlarda komisyon oranı %20'ye düşürüldü.

Bu güncelleme, BYNOGAME'de skin satan kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. 50 TL'nin altındaki satışlarda uygulanan komisyon oranının %20'ye düşürülmesi, kullanıcıların bu satışlardan elde ettikleri geliri artırmalarına yardımcı olacak.

Güncelleme sonrasında BYNOGAME'de skin satışından alınan komisyon oranları şöyle şekillendi:

• 50 TL altı satışlar: %20
    • 50 TL ve üzeri satışlar: %15

BYNOGAME, kullanıcılarına skin satma konusunda komisyon almaktadır. Bu komisyon oranı, BYNOGAME'nin platformunu kullanarak skin satan kullanıcıların elde ettikleri geliri etkilemektedir.

Yukarıda belirtilen komisyon oranları, BYNOGAME'nin skin satışı konusunda uyguladığı genel komisyon oranlarıdır. Bazı özel durumlarda veya etkinliklerde farklı komisyon oranları uygulanabilir. Güncel komisyon oranlarını öğrenmek için BYNOGAME'nin web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyndra -- 21 Haziran 2018; 11:54:56 >
  • Bizler yemesekte sonuçta oyun platformu ve cocuklarımız yoğunlukla kullanıyor sonuç itibariyle zarar edeceklerini filan hiç sanmıyorum gayette kazanırlar hocam uyarı yapmanız güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Nisan 2018; 2:34:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aklıma tek bişey geliyor oda 2.ban dalgası geldi bu zararı kullanıcılardan çıkarmayı düşünüyorlar.Steama gelen 1 haftalık ban olayından sonra 2 hafta geçti ama ellerinde olan bir sürü key satışda değil.Üstüne de bu komiyonları düşününce yine gabe kapılarını çalmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0ZMİK -- 13 Nisan 2018; 2:34:51 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyndra -- 21 Haziran 2018; 11:55:53 >
  • [03.05.2018] BYNOGAME KOMİSYONLARI GÜNCELLENDİ 50 TL altı 20% KOMİSYON

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyndra

.
    Durduk yerde oran yükseltmek mantıklı gelmiyor. Sorunda burada. Bu diğer sitelerin eline koz verir.

Ban dalgasından sonra zaten 10%'a çektiler. Bu işte bir iş var diyorum.

CS:GO bölümünde 1 hafta takas banı desek zaten buna çözüm olarak sanal envanter getirildi botlarında duruyordu 1 hafta sonra o itemi alabiliyordunuz.

Mesela 3-4 gün önce satış listemde görünen pubg eteği site içerisinde 0 olarak görünüyor. Sordum, banlı hesapta dediler ödemeyi yatırdılar direk.

Unuttuğum pubg key taa ne zamandan beri alıcı onay bekliyorda kalmış.

6 saatte iptal olması lazım. Kaç gün geçmiş aradan. Hala onay bekliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 bin TL bakiye alımı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Durduk yerde oran yükseltmek mantıklı gelmiyor. Sorunda burada. Bu diğer sitelerin eline koz verir.

Ban dalgasından sonra zaten 10%'a çektiler. Bu işte bir iş var diyorum.

CS:GO bölümünde 1 hafta takas banı desek zaten buna çözüm olarak sanal envanter getirildi botlarında duruyordu 1 hafta sonra o itemi alabiliyordunuz.

Mesela 3-4 gün önce satış listemde görünen pubg eteği site içerisinde 0 olarak görünüyor. Sordum, banlı hesapta dediler ödemeyi yatırdılar direk.

Unuttuğum pubg key taa ne zamandan beri alıcı onay bekliyorda kalmış.

6 saatte iptal olması lazım. Kaç gün geçmiş aradan. Hala onay bekliyor.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyndra -- 21 Haziran 2018; 11:55:57 >

• Bayonet tiger tooth FN yi 625 TL den kapmıştım, nasıl sevindim. 1 hafta sonra takas banı bitti. Bu sefer bynogame yi bekledik, toplam da 10 gün sonunda 625 tl yi geri hesaba yüklediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arph

Bayonet tiger tooth FN yi 625 TL den kapmıştım, nasıl sevindim. 1 hafta sonra takas banı bitti. Bu sefer bynogame yi bekledik, toplam da 10 gün sonunda 625 tl yi geri hesaba yüklediler...
    Yani botlar banlandı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Yani botlar banlandı?

Alıntıları Göster
    haşim abi sen kaçtan alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwenzynnan

haşim abi sen kaçtan alıyorsun

Alıntıları Göster
    CS:GO skinleri 1 hafta takas banı yiyeceği için 60-65% oranıyla alırım sanırım. Keylerde alım fiyatı olarak 6.50-6.75 civarı denk geliyor.

• Garip olan nokta şu halihazırda önceden duran ilanları da bu sisteme direkt dahil etmişler. Yaptıkları yeni komisyon sisteminin elle tutulur hiç bir yanı olmamasına karşı önceki ilan sahiplerine de bir bilgilendirme yapmadan ve ilanlarını askıya almadan bu sisteme dahil etmiş olmaları çok ama çok saçma. 3 senedir Bynogame ile çalışıyordum son zamanlardaki bu saçmalamaları yüzünden artık bynogame'e gram güvenim kalmadı bugünden sonra da birdaha çalışmayacağım bynogame ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saduakaar

Garip olan nokta şu halihazırda önceden duran ilanları da bu sisteme direkt dahil etmişler. Yaptıkları yeni komisyon sisteminin elle tutulur hiç bir yanı olmamasına karşı önceki ilan sahiplerine de bir bilgilendirme yapmadan ve ilanlarını askıya almadan bu sisteme dahil etmiş olmaları çok ama çok saçma. 3 senedir Bynogame ile çalışıyordum son zamanlardaki bu saçmalamaları yüzünden artık bynogame'e gram güvenim kalmadı bugünden sonra da birdaha çalışmayacağım bynogame ile.
    Bu yeni sistemin öncesinde 10% kesinti şeklinde koyduğunuz skinden 12% mi kesilmiş? o zaman yeni sistem gelmeden önce siteye skin atan 15 TL altı bütün skin sahipleri 10% hesabı yaparken aslında 3'er TL kesintiyle alacaklar?

10 TL değerindeki skinden 9 TL beklerken 7 TL gelecek.

Byno büyük zarar etmiş belli oldu.

• Çinlilere ait olan BNG benzeri bir site skin satışından %1.68 ve para çekiminden %1 komisyon alıyor.İnsanın Çinli olası geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostOnYou

Çinlilere ait olan BNG benzeri bir site skin satışından %1.68 ve para çekiminden %1 komisyon alıyor.İnsanın Çinli olası geliyor
    Adamların nüfusu kalabalık. 1 kişiden 1.68% kazanmaları bile toplamda büyük bütçelere sebep olabilir normaldir.
  • Oranlar çok uçuk olmuş ama ciddi ticaret yapanların eli ayağı kesilecek sanırım siteden. Çocuklar kullanmaya devam eder ama,alıcı için sıkıntı yokta satıcıdan çok kesiyor. Çok çok acelesi olmayan kimse bu fiyatlardan skin koymaz siteye.
  • eski ilanlarda herhangi bir komisyon değişikliği olmamış. yeni açılan ilanlarda güncel komisyon uygulanıyor sadece. 4 günlük 400liralık eşya ilanım satıldı bugün ve 360 tl geldi hesabıma. yeni açacağım ilan için güncel komisyon fiyatlarını gösteriyor.

• Bynogame forumu takip ediyor.

Oranları düşürün sayın bynogame.

• Herkese merhabalar,

Sanırız konu ile ilgili bir kısa bir açıklama yapmamız gerekmekte. Son günlerde Steam'in son güncellemesi ile gelen yenilikleri hepimiz yakından takip etmekteyiz. Bu güncellemenin takas ve alım/satım işlemlerini derinden etkilediğini biliyoruz ve en kısa sürede geri çekileceğini umut ediyoruz.

İlk olarak, gelen bu güncelleme ile sistemimizin çalışmasına devam edebilmek ve alım/satım işlemlerinde oyuncu dostlarımıza daha kolay ve güvenli bir ortam sağlayabilmek için "Sanal Envanter" sistemimizi geliştirdik. Zaten uzunca bir süredir güncellemeden bağımsız olarak bu sistem üzerinde çalışmaktaydık. Güncelleme ile birlikte son düzeltmeleri yapıp yayına koyduk. Ama diğer taraftan Steam, kullanılan botlar için dünya genelinde tabiri yerindeyse "cadı avı" başlattı. Bu avın sonucunda sadece bizim değil, "white-list" dedikleri liste dışındaki tüm site botlarını teker teker avlamaya başladılar. Biz de buna istinaden, Steam ile yüz yüze görüşmeler başlattık ve bu durumun bizim için en azından "white-list" e girerek çözülmesini bekliyoruz. Şuan şirket CEO'muz Murat Kömürcü Amerika'da Steam yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirmekte ve kısa bir süre içerisinde tüm sorunların çözülmesini beklemekteyiz.

Durumlar bu şekilde ilerlerken, olası bir ban dalgasına karşın "Manuel Teslimat" sistemimizi geliştirdik ve yayına aldık kısa bir süre içerisinde. Yapılan işlemler tamamen yeni Steam güncellemeleri ve politikalarına karşı, kullanıcı dostlarımızın mağduriyetlerinin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Bununla birlike, bahsetmiş olduğunuz komisyon güncellemeleri sadece yeni ilanları kapsamaktadır. Yani güncelleme tarihinden önce yayına alınmış ilanlarda eski komisyon sistemimiz uygulanmaya devam etmektedir.

Yapılan güncellemeler ve politikalar geri alınmazsa, Steam'in ticareti bitirmeye çalışır bir durum sergiliyor. Biz de Bynogame olarak, değerli dostlarımıza güvenli bir ortamda alım/satım hizmeti sunabilmek için bu gelişmelere karşı direnmekteyiz. Ama bizim de gücümüz belli ve işlerimize devam edebilmemiz için bunu maliyetlere yansıtmamız gerekmekte.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.