Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] %15 indirimli Steam Bakiye Satışı ($750)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
3 oyun aldım kendisinden, hızlı ve güvenilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 4 Haziran 2024; 13:27:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pm
-
pm
-
pm
-
Dostlar hediye kotam doldu şu an, yeni yöntemler bakıyorum.
Edit: Güncellendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 11 Haziran 2024; 11:46:9 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
9 kasa aldım kendisinden. Arkadaş güvenilir ve hızlı. Ayrıca kasaları aldığım gibi satışa koyabildim.
-
14 adet kasa alınmıştır. Hızlı ve güvenilir satıcı.
Önce parayı attım sonra takas işlemi yaptık.
İleride de alışverişlerim olacaktır. Teşekkür ederim.
-
kendisiyle alışveriş yaptık hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti, teşekkür ederim.
-
15 Adet aldım kendisinden. Çok hızlı gerçekleşti takas hiç bekletmedi. Ben de biraz kafasını şişirmiş olabilirim hakkını helal etsin çok teşekkürler.
-
28 adet aldım hızlı alış veriş oldu ve kasalarda 30dk sürmeden satıldı güvenilir ve ilgili satıcı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hızlı ve güvenilir
-
Arkadaştan 50 dolarlık kasa aldım alışverişi çabucak hallettik kendisine teşekkür ederim.
-
hızlı ve güvenilir, satış sonrası da ilgili
-
Guvenilir ve hizli donus yapildi tavsiye ederim.
-
Gayet güvenilir ve hızlı şekilde işlemi gerçekleştirdi, teşekkürler.
-
10 adet kasa aldım kendisinden işlem çok hızlı gerçekleşti biraz karamsar yaklaşsam da olumsuz bir dönüşte bulunmadı ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Tavsiye ederim
-
76 dolarlık bakiye alımı yaptım hızlı, güvenilir bir üye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X