Herkese merhaba,
Örnek olarak o an ki satış fiyatı üzerinden satılan, 1000 TL'lik oyuna 900TL'lik nakit ödeme alınır. İndirim oranı bu şekilde %10'dur.
Kısa bir bilgi vereyim. Steam hesabımda devasa miktarlarda bakiye/item vb. şeyler mevcuttur. Yani benden istediğiniz kadar oyun talebinde bulunabilirsiniz.
Her ne kadar forumda çok aktif olmasam da(Hesap açılışım 13 seneye yakın) başka siteler üzerinden oldukça aktif takaslar gerçekleştirmekteyim. Kendi Steam hesabım 12 yıllık ve +15 bin oyun mevcut olan ve piyasa değeri en düşük seviyelerde bile +65.000 USD değeri olan bir hesap. En nihayetinde Steamtrades/reddit/barter üzerinden yüzlerce kez takas yapmış ve kimseyi dolandırmamış birisiyim. Aşağıda ilgili linkleri veririm oraya göz gezdirip kendi kanaatinizi verebilirsiniz.
https://steamdb.info/calculator/76561198028011423/?cc=us
https://barter.vg/steam/76561198028011423
Naçizane, teklifim ile ilgilenenler burası üzerinden mesajla belirtip, sonra Steam üzerinden ekleyebilir. Ne idiği belirsiz, sadece birkaç ay önce açılmış, gizli hesaplar yerine, sizin de kontrol edebileceğiniz, Steamtrades/Reddit/Barter vb. platformlar üzerinden yüzlerce kez takas yapıp sorunsuz bir şekilde bunları tamamlamış, güvenilir olan benim hesabımı tercih edebilirsiniz.
Teşekkürler.
EDIT 1: Sevgili Romalılar, sizlerden ricam şayet beni ekleyecekseniz veya eklediyseniz lütfen buradan özel mesaj yoluyla kullanıcı adınızı belirtirseniz çok iyi olur. Gün boyu hesabımı onlarca kişi ekliyor ve bunlardan büyük çoğunluğu ne yazık ki ya dolandırıcı olup saçma sapan link yollayan spam yapan tipler veya hesabında onlarca oyun olmasına rağmen oyun isteyen dilencilik yapan profiller. Bahsettiğim gibi özel mesaj atarsanız daha kolay bir iletişim kurabilir, işlemleri hızlandırabiliriz.
EDIT 2: Sevgili Romalılar, aramızda beni Steam üzerinden ekleyip o an ki şartlar, durumlar ve fiyatlar belli olmasına rağmen halen,
- Israrla indirim talep eden, düz şu fiyata bıraksan olmaz mı diyen
- İlanda her şey net biçimde yazmasına karşın şu oyunun fiyatı ne olur? Ne kadar indirim yapıyorsun? gibi ilanın tamamını okumaya tenezzül etmeden, konuya Fransız olup hizmetten anında faydalanmak isteyenler,
- xxxx kullanıcı zamanında bu fiyata satmış sen niye daha ucuza satmıyorsun diyen
- Paraya mı ihtiyacın var be biraz da hayır hasenat işlesen bize bedava oyun yollasan diyen
- Hayatında ilk kez muhatap olduğu birisine, “Bu kadar oyunu nereden yaptın? Keh keh” deyip karşısındakini madde ticareti mi yapıyorsun minvalinde şakalara, komikliklere maruz bırakanlar.
- Kendini kral, karşısındakileri tebaası zannedip, üstüne haddini aşıp, apur sapur konuşup konudan bağımsız olarak ortamı germeye çalışan kullanıcılar ile karşılaşmak gerçekten üzücü.
Ortada ücreti karşılığında verilen bir hizmet var. Kimse kimsenin kafasına silah dayayıp zorla bir şey satın aldırtmıyor. Daha uyguna veya daha iyi bir pozisyonda fırsat var ise oraya kanalize olup, oradan alışveriş yapabilir kullanıcılar.
Hali hazırda iki haftayı aşkın ilan süresi boyunca, kullanıcı başına oldukça tatmin edici satışlar yapmış bulunmaktayım(50+Kullanıcı). Bir bu kadar sayıda kullanıcı da yukarıda saydığım sebeplerden ötürü anında engellenmiştir. Beni ekleyen ve alışveriş yapan profillerin tamamı memnunken arada bu tarzdaki çıkıntılık yapanların olması beni kısa vadede verilen hizmetin bedelinin düşük olması ile ilgili düşünmeye itti.
Bu nedenle indirim oranını %15’e düşürmeye karar verdim. Beni daha önceden Bahar indirimleri ile ilgili alışveriş yapmak için ekleyenler ve indirimi bekleyip alışveriş yapmamış olanlar merak etmesinler onlara indirim dönemi boyunca taahhüt ettiğim aynı oran üzerinden yardımcı olmaya devam edeceğim. Ancak bundan sonra kullanıcılara %15 indirim oranı üzerinden yardımcı olunacaktır. Lütfen ısrarcı olmayınız. İlan şartları size uyuyorsa lütfen ekleyin. Yardımcı olmak için elimden geleni yapayım. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar.
EDIT 3: Saygı değer Romalılar diye lafa başlamak isterdim ancak ne yazık ki beni ekleyen birçok kullanıcı için bu tabir doğru gelmemekte. Yukarıda mesaj atıp alışverişlerinden memnun kalan kullanıcılara asıl ben teşekkürlerimi sunarım. Sorunsuz ve sıkıntısız gerçekleşen alışveriş için teşekkürler. Kısa bir özet geçeyim burası üzerinden bir aya yakın bir sürede 100+ kullanıcıyı aşkın alışveriş gerçekleştirdim. Sağ olsunlar oldukça tatmin edici seviyedeki rakamlara, bu satışlar sonucu ulaşmış durumdayım. Ancak alışverişler sırasında oldukça olumsuz olan gözlemlerim genellikle şu şekilde oldu:
- Kullanıcıların büyük çoğunluğu daha temel düzeyde, karşısındaki kişi ile iletişim kurma yeteneğine sahip olamayacak seviyelerdeler. Bir selam, merhaba demeden, ilanı okuma veya oradaki bilgileri anladıktan sonra istekte bulunma gibi davranışlara sahip olmayan bir güruh.
- Kullanıcılar 1-2 bin TL arası bir alışveriş yaptığında ısrarla “O kadarlık alışveriş yaptık bir indirim yapsan” (Evet halen o kafada olanlar var) modundalar. Kendilerine “Kusura bakmayın beyefendi, x kullanıcısı sizden bir saat önce 8 bin TL’lik alışveriş yaptı ne yazık ki ona dahi uygulamadığım ek indirimi size de uygulayamam” dedikçe sinirlenenler, haddini aşanlar, neyle neyi satın aldığının farkında olmayanların sayısı hala oldukça fazla. Yani kusura bakmayın dostlar ancak senin çer çöp doldurduğun +2 bin oyunu olan hesabının, benim gözümde göstermiş olduğun, bu şekildeki davranışlar sonucu hiçbir kıymeti bulunmamakta.
- Malum indirim dönemi ve oldukça yüksek yoğunluk oluyor. “Kullanıcıları sıraya göre alım yapıp yardımcı olmaya çalışıyorum” gibi bir mazeret belirtmeme rağmen halen ışık hızında hizmet bekleyen ve haddini aşıp klavye delikanlılığı yapan bir kitle mevcut. Benzeri lafları karşıma geçip söylemeye yeltenemeyecek olan güzel yurdumun bu vatandaşları klavye başında ne hikmetse asıp, kesip tehditlere varan hakaretleri kendilerine reva görebiliyorlar. Cidden bu şekilde patolojik duruma sahip olanların en kısa sürede profesyonel yardım alması, gerek kendileri gerekse de sevdikleri açısından geleceğe yönelik güzel bir yatırım olacaktır.
- Kullanıcıların yarısından biraz daha fazlası sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde alışveriş yapmış olmasına rağmen kendilerinden referans isteği konusunda oldukça pasif kalıyorlar. Şöyle ki, satış yapılan kullanıcılara bu istek üslubu ile iletildiğinde “Tamam, hallederiz ya” gibi ifadeler kullanılmakta ancak gereken aksiyon bir türlü gösterilmemektedir. Aynı kullanıcı bir başka alışveriş daha yapıp üstüne bu durum yine uygun bir şekilde kendisine ifade edildiğinde halen “Yapacağız be kaçmıyoruz ya” gibi ilkokul seviyesinde ifadeler kullanılmakta. Hayır en baştan “Yazamam, ilgilenemem vb.” gibi ifadeler kullanılsa zaten ortada böyle bir sorun olmayacak😊
- Beni buradan ekleyip üzerine 2-3 gün bekleyip sonrasında oyun listesi oluşturup, benim listeyi sepete atmam ve teyit için "Uygun mudur?) şeklindeki soruya "Hocam bana çok pahalı geldi, Bana uygun fiyatlı gözükmedi" diye söylenip (ki ilanda ne kadar indirim verileceği en baştan belirtilmekte) ekran başında kimi zaman yarım saate kadar yakın süremi hiç eden, üstüne hadi bana eyvallah diye söyleyip dalga geçer gibi hareket eden kullanıcılara edecek laf, söyleyecek söz bulmakta zorluk çekiyorum ( Aslında buluyorum da burası uygun bir ortam değil )
- Son olarak genel kullanıcı profili önceki bahsettiğim şekilde inanılmaz kötü (Bu gruba dahil olmayan beyefendi ve hanımefendileri tenzih ederim). Bundan önce bahsettiğim kullanıcı profilleri ise ayrı bir muhabbet konusu (Dilenciler, Aklı olmayıp fikri olanlar vs). Bu sebeplerle bir hafta kadar daha devam edip sonrasında komple bu hizmeti buradan vermeyi kesmeyi düşünüyorum. İşin komik yanı aynı hizmeti, Reddit vb. platformlar üzerinden de vermeme rağmen oradaki kullanıcı profili ve deneyimi başka seviyelerde. Engellediklerim ve benzeri çıkıntılık yapan kullanıcılar eminim düzgün olan kullanıcıların aldığı/alacağı bu hizmeti baltaladıkları için mutlulardır. Bende ekli olan arkadaşlar bana Steam üzerinden ulaşıp karşılıklı müsaitlik durumuna göre bu hizmeti daimî olarak almaya devam edebilirler.
Okuduğunuz için teşekkürler. Sürçülisan ettiysek affola. Herkese iyi forumlar.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.