Şimdi Ara

+10.000 TL STEAM Bakiyesi/ İndirimli STEAM Oyunları Gönderilir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
16
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, yanıtladım. Steam üzerinden eklerseniz, sorunuzu hemen kontrol edip geri dönüş yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazarus06 -- 28 Şubat 2023; 21:10:50 >
  • Merhaba,

Konunuzu favorilerime ekliyorum, indirim zamanlarında görüşmek üzere :)

• İndirim zamanlarında görüşmek üzere. İyi oyunlar dilerim.

• Merhaba, ben birşey soracaktım. Steam cüzdan bakiyesini sürekli hediye olarak harcayan hesaba ban atmıyor mu? Aynı şeyi bende yapmıştım ve çok geçmeden banlanmıştım hediye göndermekten.

• duster21 D kullanıcısına yanıt

ark ekleyip bi kaç gün sonra yollarsan yemiyorsun,bi kaç taktiği daha var. Direk yollarsan bum :D

• Sorunsuz bir şekilde 455 tl lik alışverişi gerçekleştirdim kendisine teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubZeroWins -- 4 Mart 2023; 3:49:18 >
  • 3 adet oyun satın aldım. Oyun Alışverişindeki ilgi ve alaka için lazarus06 arkadaşıma güvenip alışveriş yapabilirsiniz.Teşekkür ediyorum kendisine.

• bakiye aktarimi yapıyor müsünüz? bir miktar ihtiyacım var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spitzig kullanıcısına yanıt

Üzgünüm, şu an için sadece isteğe göre oyun alıp yolluyorum, bakiye aktarımından kastınız, item vb. şeylerin takası ise o tarafla şu anda ilgilenemiyorum.

• Umarım ilkbahar indirimlerine kadar bakiyeniz bitmez :(. Beni sıraya alabilirseniz sevinirim.

• Steamden sizi ekledim. Destiny 2 Lightfall standart paketi almak istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevgili Romalılar, sizlerden ricam şayet beni ekleyecekseniz veya eklediyseniz lütfen buradan özel mesaj yoluyla Steam kullanıcı adınızı belirtirseniz çok iyi olur. Gün boyu hesabımı onlarca kişi ekliyor ve bunlardan büyük çoğunluğu ne yazık ki ya dolandırıcı olup saçma sapan link yollayan spam yapan tipler veya hesabında onlarca oyun olmasına rağmen oyun isteyen dilenci profiller. Bahsettiğim gibi özel mesaj atarsanız daha kolay bir iletişim kurabilir, işlemleri hızlandırabiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.

• 135 TL'lik sıkıntısız alışveriş yaptım güvenilir satıcı ++

• Para transferiyle neredeyse aynı anda oyunu Steam üzerinden hediye olarak aldım. 211,5 liralık oyun için 169-TL tutarında alışveriş oldu.

• 110 TL lik bi alışveriş yaptım hızlı bi şekilde halletik. teşekkürler.

• 380 tl lik alış verişim oldu hızlı bir şekilde oyunlarım geldi. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dm atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalsrol -- 11 Mart 2023; 14:43:41 >
  • Steamda arkadaşlık isteği gönderdim. Sizede burdan PM gönderdim. Geri dönüş bekliyorum..

• takip

• Sevgili Romalılar, aramızda beni Steam üzerinden ekleyip o an ki şartlar, durumlar ve fiyatlar belli olmasına rağmen halen,

-         Israrla indirim talep eden, düz şu fiyata bıraksan olmaz mı diyen

-         İlanda her şey net biçimde yazmasına karşın şu oyunun fiyatı ne olur? Ne kadar indirim yapıyorsun? gibi ilanın tamamını okumaya tenezzül etmeden, konuya Fransız olup hizmetten anında faydalanmak isteyenler,

-         xxxx kullanıcı zamanında bu fiyata satmış sen niye daha ucuza satmıyorsun diyen

-         Paraya mı ihtiyacın var be biraz da hayır hasenat işlesen bize bedava oyun yollasan diyen

-         Hayatında ilk kez muhatap olduğu birisine, “Bu kadar oyunu nereden yaptın? Keh keh” deyip karşısındakini madde ticareti mi yapıyorsun minvalinde şakalara, komikliklere maruz bırakanlar.

-         Kendini kral, karşısındakileri tebaası zannedip, üstüne haddini aşıp, apur sapur konuşup konudan bağımsız olarak ortamı germeye çalışan kullanıcılar ile karşılaşmak gerçekten üzücü.

Ortada ücreti karşılığında verilen bir hizmet var. Kimse kimsenin kafasına silah dayayıp zorla bir şey satın aldırtmıyor. Daha uyguna veya daha iyi bir pozisyonda fırsat var ise oraya kanalize olup, oradan alışveriş yapabilir kullanıcılar.

Hali hazırda iki haftayı aşkın ilan süresi boyunca, kullanıcı başına oldukça tatmin edici satışlar yapmış bulunmaktayım(50+Kullanıcı). Bir bu kadar sayıda kullanıcı da yukarıda saydığım sebeplerden ötürü anında engellenmiştir. Beni ekleyen ve alışveriş yapan profillerin tamamı memnunken arada bu tarzdaki çıkıntılık yapanların olması beni kısa vadede verilen hizmetin bedelinin düşük olması ile ilgili düşünmeye itti.

Bu nedenle indirim oranını %15’e düşürmeye karar verdim. Beni daha önceden Bahar indirimleri ile ilgili alışveriş yapmak için ekleyenler ve indirimi bekleyip alışveriş yapmamış olanlar merak etmesinler onlara indirim dönemi boyunca taahhüt ettiğim aynı oran üzerinden yardımcı olmaya devam edeceğim. Ancak bundan sonra kullanıcılara %15 indirim oranı üzerinden yardımcı olunacaktır. Lütfen ısrarcı olmayınız. İlan şartları size uyuyorsa lütfen ekleyin. Yardımcı olmak için elimden geleni yapayım. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazarus06 -- 15 Mart 2023; 12:59:29 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.