130tl lik oyun aldım sorunsuz geçti |
+10.000 TL STEAM Bakiyesi/ İndirimli STEAM Oyunları Gönderilir! (4. sayfa)
-
-
Arkadaştan 300tlik oyun aldım. Yine herşey sorunsuz ve çok hızlıydı. Teşekkürler
-
Konu ilk açıldığı dönem ilk sayfada iyi dileklerimi sunmuştum arkadaş için. Şimdi yapmış olduğu editleri görünce kendisine üzüldüm açıkçası. Yurdum insanımız ile uğraşmak maalesef kolay değil. Bol sabır diliyorum kendisine. Forumdan ayrılma ihtimaline karşı Steam'den arkadaşlık isteği gönderdim hocam. Üyelik ismi ile aynı.
-
Merhaba. Duyarlılığınız için teşekkürler, açıkçası üzülecek bir şey olarak görmüyorum. Birkaç eş dost söylemişti forum kısmı için, hiç gerek yok canını sıkarsın diye ama hem ben denemek istedim hem de burada bulunan kullanıcılar da hizmetten faydalanabilsin diye düşünmüştüm ancak ufak bir kesim hariç önermenin doğru olduğunu birincil ağızdan teyit etmiş bulundum. Forum kısmına eskisi gibi devam etmekle birlikte oyun gönderme işine son vereceğim. Fark edilmeden devam edip bazı şeyleri takip etmek eskisi gibi iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. Kabul ettim Görüşmek üzere.
- [SATILDI] XPG Gammix D30 Siyah AX4U32008G16A 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 DUAL RAM KIT
- LG FLATRON L194WT (19 inç) TFT Monitor DVI/VGA Girişler (Contrast 5k/ 5 ms)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X