Şimdi Ara

+10.000 TL STEAM Bakiyesi/ İndirimli STEAM Oyunları Gönderilir! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
16
Favori
4.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Arkadaştan 300tlik oyun aldım. Yine herşey sorunsuz ve çok hızlıydı. Teşekkürler

• Konu ilk açıldığı dönem ilk sayfada iyi dileklerimi sunmuştum arkadaş için. Şimdi yapmış olduğu editleri görünce kendisine üzüldüm açıkçası. Yurdum insanımız ile uğraşmak maalesef kolay değil. Bol sabır diliyorum kendisine. Forumdan ayrılma ihtimaline karşı Steam'den arkadaşlık isteği gönderdim hocam. Üyelik ismi ile aynı.

• Merhaba. Duyarlılığınız için teşekkürler, açıkçası üzülecek bir şey olarak görmüyorum. Birkaç eş dost söylemişti forum kısmı için, hiç gerek yok canını sıkarsın diye ama hem ben denemek istedim hem de burada bulunan kullanıcılar da hizmetten faydalanabilsin diye düşünmüştüm ancak ufak bir kesim hariç önermenin doğru olduğunu birincil ağızdan teyit etmiş bulundum. Forum kısmına eskisi gibi devam etmekle birlikte oyun gönderme işine son vereceğim. Fark edilmeden devam edip bazı şeyleri takip etmek eskisi gibi iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. Kabul ettim  Görüşmek üzere.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.