Boy: 175
Kilo: 77
Yağ Oranı: %21
Fitness Geçmişi: 6 ay haftada 4 gün özel hoca ile idman yaptım, onun dışında hiç çalışmışlığım yok.
Yağ & Kas Geçmişi: 2 yıl önce 96 kilodaydım sadece diyet ile 80 küsürlere düştüm sonra 6 ay hoca ile kas kütlemi arttırıp yağ oranımı düşürdüm.
Şu an tek başıma aşağıdaki programı yapmayı düşünüyorum. Sizce yanlış ya da eksik bir şey var mı?
Haftada 4 gün.
Gögüs:
-Bench Press 4x12
-Incline Bench Press 3x12
-Cable Pec Fly 3x12
-Cable Creossover 3x12
Omuz:
-Seated Overhead Press 4x12
-Front Raise 3x12
-Lateral Raise 3x12
-Upright Row 3x12
Triceps:
-Cable Push Down 4x12
-Cable One Arm Overhead 4x12
-Cable Kickback 4x12
10dk kardiyo:
-2şer setten 3 ayrı hareket
-----------------
Sırt:
-Cable Row 4x12
-Lat Pulldown 3x12
-Dumbell Row 3x12
-Pull Up(Barfiks) 3x12 (Yapılabildiği kadar, sırt sıkılarak yapılacak)
Biceps:
-Dumbell Curl 3x12
-Dumbell Hammur Curl 3x12
-Barbell Reverse Curl 3x12
-Cable Biceps Curl 3x8 (Max ağırlık yavaş yapılacak)
Bacak:
-Leg Press 4x12
-Leg Extension 4x12
-Leg Curl 4x12
-Sumo Squat 4x12
Be Quiet Silent Base 802
Merhaba arkadaşlar. Şu an Be Quiet Dark base 700 kullanıyorum. Silent base 802 geçmeyi düşünüyorum. Acaba kullanan var mı? Artıları ve eksileri nelerdir? Türkçe inceleme ya da video bulamadım.
Arkadaşlar merhaba,
Makine çevirisi ile uğraşan arkadaşlardan çok büyük bir istekte bulunacağım. Resident Evil Village için makine çevirisi ile Türkçe yama yapabilirler mi?
Daha önce farklı oyunların makine çevirisi ile oynadım ve çok rahat anlaşılabiliyor dilleri. Konuyu devralmak isteyen birisi çıkarsa eminimki bekleyeni çoktur ve bağış yapmak isteyen de çıkacaktır.
Teşekkürler.
Gigabyte servis rezilliği (Rma servis)
Gigabyte markasının servisi olan RMA servis ile ilgili düşüncelerimi aktaracağım. Gigabyte markası ne kadar kaliteli olursa servisi bir o kadar rezil ve kötü ne yazık ki.
5 Ocak 2021 tarihinde Sinerji.gen.tr üzerinden Gigabyte RTX 3080 Aorus Master sipariş verdim. 7 Ocak 2021 tarihinde elime ulaştı. Kartı kasama taktım ve testlerini yaptım. Soğutması olsun, performansı olsun çok tatmin etti. Ancak kartta coil whine ya da fanların rulmanlarından kaynaklı bir ses sorunu var. Videoları ektedir. Sinerji ile görüştüm ve RMA servis ile görüşmemi istediler. RMA servis MSI markasının servisi olan servispoint ile aynı yerdeler ve muhtemelen aynı kurumlar. MSI markalı ürünlere kendiniz direkt servise götürebiliyorken RMA kabul etmiyor ve vektron elektronik yani Gigabyte distiribütörüne teslim etmenizi, onların göndermesini istiyor. 8 Ocak 2021 cuma günü işimden zar zor izin alarak kağıthane'de bulunan mevkilerine teslim ettim. Aynı zamanda 7 Ocak 2021 perşembe ve 8 Ocak 2021 cuma günleri RMA servisi ile sürekli mail yoluyla irtibat kurdum. Bana maille bile sorun olmadığını güç kaynağınızdan kaynaklıdır, kablolardan kaynaklıdır, desibel çok çıkmıyor denildi. 12 Ocak 2021 salı vektron elektronik çalışanı beni aradı ve kartımın geldiğini iletti. Kartı almaya gittiğimde sorun olmadığı yazılı bir kağıt yapıştılmış olarak verildi bana. Üzerine bir de Aorus stickerı yoktu içerisinde. Onu 'çaldılar' mı ya da kayıp mı ettiler bilmiyorum. Son olarak 14 Ocak 2021 perşembe günü istiklal caddesi'nde bulunan tüketici hakem heyeti'ne gidip şikayetimi ve değişim isteğim için başvuru yaptım.
Bir markanın ürünü ne kadar iyi olursa olsun servis tutumu da o kadar önemli özellik Türkiye gibi elektronik ürünlerin çok fazla fiyatı olduğu bir ülkede. Normalde her zaman MSI'ya da ASUS ürünleri tercih ederim ve bu sefer tercih etmediğim için pişmanım.
https://www.sikayetvar.com/gigabyte/gigabyte-aorus-rtx-3080-master-yetkili-servis-sorunu
Kart videoları:
whatsapp video 2021-01-07 at 23.35.18
whatsapp video 2021-01-07 at 23.24.33
whatsapp video 2021-01-07 at 23.24.32
Videolara nazaran gelen CW sesi şu anda biraz daha artmış durumdadır.
Rtx 3080 için undervolt nasıl yapılır?
Merhaba. Konu açmıştım ancak kimse yorum yapmadı. Gigabyte RTX 3080 Aorus Master ekran kartına sahibim. Hafif bir Coil Whine sorunu yaşadığım için servise gönderdim. Muhtemelen geri gönderecekler. Yabancı sitelerde undervolt yapıldığında sesin ciddi derecede düştüğünü söylemişler. Yardımcı olabilecek var mı?
Gigabyte Aorus RTX 3080 Master coil whine mi var?
Arkadaşlar selam. Kart bugün elime ulaştı. Gigabyte sitesinden BIOS güncellemelerini yaptım ve yazılımlarını yükledim. Kart aşırı güzel. MSI RTX 3080 Ventus 3X kullandım daha önce. Assasin Creed Valhalla'da 2K Ultra ayarlarda 77,78 derece iken bu kartta 64-68 arasında geziyor. Tek sorunum coil whine var gibi ses çıkıyor. Aslında coil whine varmış gibi çok çıkmıyor ancak biraz irite ediyor. Şimdi servise versem ürün değişim kararı çıksa bile Türkiye'de stokta olmadığı için para iadesi yapacaklar. Ne yapmalıyım? Sizce coil whine var mı? Fanlar normalde dönmüyor 50-55 dereyece kadar. Kendim manuel 500 RPM geçirdiğimde ses başlıyor katlanarak artıyor. Ses fanlardan geliyor gibi geliyor. Cw mi yoksa fanlarında bir şey mi sürtüyor anlamadım.
https://eksiup.com/v/498112930
https://eksiup.com/v/498111891
Arkadaşlar merhaba. Son kararım olarak işlemci soğutucumu iade etmeye karar verdim. Kasamı da değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an elimdeki sistem şudur:
-İşlemci: Intel 10700K.
-Anakart: MSI Z490 GAMING Edge Wi-Fi.
-Soğutucu: Noctua nh-D15. (İşlemci soğutucusu 165mm buna istinaden kasa önerirseniz sevinirim.)
-PSU: Corsair RM850X.
-RAM: G.Skill Trident Z 16 GB 3600 MHz.
-SSD: Samsung 970 Evo 500 GB.
-SSD: Sanddisk 480 GB SSD.
-Ekran Kartı: Msi RTX 3080 Ventus 3X OC.
Şimdiden teşekkürler.
2500 TL'ye Anakart ve İşlemci
|
Hangi Gtx 1070 Modeli Alınmalı ?
|
Max 5500 Tl İle Oyun Kasası Toplama
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Anakart: Msi Z490 Gaming Edge Wi-Fi // Ram: Gskill Trident Z 2x8 GB 3600 Mhz // Ekran Kartı: -- // İşlemci: Intel 10700K // Psu: Corsair RM 850X // Kasa: Be Quiet Dark Base 700 // Soğutucu: Noctua D15 Black Fan: 2x Be Quiet Silent Wings 3, 3x Noctua NF-A14 // Monitör: Msi MPG27CQ2 // M2 SSD: Samsung 970 Evo 500 Gb
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 527
İkinci El Bölümü Mesajları: 58
Konularının görüntülenme sayısı: 26.294 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware