Şimdi Ara

[03.05.2018] BYNOGAME KOMİSYONLARI GÜNCELLENDİ 50 TL altı 20% KOMİSYON (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
13.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1Life1Chance

Bugün bir adet ban daha geldi sanırım. Sabah saatlerinde site üzerinde gözüken itemlerim akşam vakitlerinde gözükmüyordu. Canlı desteğe sordum ve aldığım cevap:
    http://prntscr.com/jcgpkx
    Teslim ettiğiniz botun adı neydi? ve normalde satış yapıldığında gelecek tutar ile teklif edilen tutar nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Teslim ettiğiniz botun adı neydi? ve normalde satış yapıldığında gelecek tutar ile teklif edilen tutar nedir?

Alıntıları Göster
    Kasa anahtarı emanet etmiştim ben bota. İlginçtir ki anahtarı verdiğim bot ban yememiş. Anahtarı verdiğim bot:https://steamcommunity.com/profiles/76561198827330958

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Life1Chance -- 1 Mayıs 2018; 23:45:14 >

• Bunlara ne para kazandırıyorsunuz. Opskins sitesini kullanın miss gibi alış verişinizi yapın. %12 komisyon mu olur arkadaş. Opskins de sadece %5 üstelik çok daha hareketli piyasa. Ben genelde bu no game sen alıyorum opskins de satıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Life1Chance

Kasa anahtarı emanet etmiştim ben bota. İlginçtir ki anahtarı verdiğim bot ban yememiş. Anahtarı verdiğim bot:https://steamcommunity.com/profiles/76561198827330958

Alıntıları Göster
    Profilden göremezsiniz bu ban olayını.

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan4658

Bunlara ne para kazandırıyorsunuz. Opskins sitesini kullanın miss gibi alış verişinizi yapın. %12 komisyon mu olur arkadaş. Opskins de sadece %5 üstelik çok daha hareketli piyasa. Ben genelde bu no game sen alıyorum opskins de satıyorum.
    Opskins'te dolar kuru, banka hesabına alış derken miktar çok düşüyor
  • Hocam ben geçenlerde sattım. Daragon Lore 1500 küsür dolara. 51 tl kesildi

• quote:

Hocam ben geçenlerde sattım. Daragon Lore 1500 küsür dolara. 51 tl kesildi
    Cashout'u nasıl yaptınız?
  • Ah biraz araştırsanız. Bitcoin olarak çevirdim. Sonra bitcoin btctürk de sattım. Btc Türk ten de hesabıma çektm. Bütün işlemler için bu masraf çıktı.

• quote:

Ah biraz araştırsanız. Bitcoin olarak çevirdim. Sonra bitcoin btctürk de sattım. Btc Türk ten de hesabıma çektm. Bütün işlemler için bu masraf çıktı.
    Araştırmak değil. Bitcoin ile çekiliyor fakat 1% bitpay ve anlık çok yüksek gördüğü için TL'ye çevirirken opskins'in bitcoin oranı ile, asıl bitcoin fiyatı arasında dağlar kadar fark oluyor.

İşlemler 51 tl tutabilir fee oranı vb.

Önemli olan ele geçen miktar

• 25 nisanda benim de 17 early bird key vardı, komisyonu artırdıklarından beri satmıyordum denemelik koyayım dedim koyduğum gece ban yediğini iddaa ettiler. 125 yerine 100 tl verdiler.

bot >https://steamcommunity.com/profiles/76561198827185492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Mayıs 2018; 2:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

25 nisanda benim de 17 early bird key vardı, komisyonu artırdıklarından beri satmıyordum denemelik koyayım dedim koyduğum gece ban yediğini iddaa ettiler. 125 yerine 100 tl verdiler.

bot >https://steamcommunity.com/profiles/76561198827185492
    Dikkat ettysen onay ekranındayken botun 1 nisanda açıldığını görmüştürsün. Banlanan bütün botlar 1 nisanda açılmış. Ve şuan kullanılan aktif botlarda 1 nisanda açılan botlardan. Yani bunlarda her an uçabilir/uçacak.

Valve şakasını fena yapıyor.

• 03.05.2018 editlesem mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

03.05.2018 editlesem mi acaba?

kitap yazılır bu konu hakkında kaçıncı dalga ban bu 28 marttan beri?
  • Ben de Byrobot'a 13 tane Early Bird key teslim etmiştim bu bot üzerinden, o da 1 Mayıs günü huzura kavuşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 3 Mayıs 2018; 11:49:5 >
  • 4 weapon key vardı bir botta. Onuda yolcu ettik.

Pubg'nin güncellemesiyle byrobottaki keyler ve skinlerde; manuel ilanlarda durdu.

Bynogame yine zarar edecek.
  • Bynogame Güncel komisyon oranları;

* Komisyon sadece satıcıdan kesilir. Skin satış komisyon oranları aşağıdaki gibidir.

* 5-15 TL arasına sabit 3 TL
    * 50 TL altı %20
    * 100 TL altı %15
    * 100 TL ve üstü %12
    * 500 TL ve üstü %10

* CsGo ve PUBG keylerinden 1.5 TL sabit komisyon kesilmektedir.
  • Bynogame ne yapmaya çalışıyor? Opskins in de botları sürekli ban yiyo mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LIFE

Bynogame ne yapmaya çalışıyor? Opskins in de botları sürekli ban yiyo mu
    Opskins önceden ban yiyordu ama geri açıyorlardı. Opksins, bitskins, g2a ve kinguin gibi şirketler whitelist adı verilen listede yer alır.

Ama bynogame, skinsjar'ın hem trade hende kumar sitesi açıp bir e-spor'a sponsor olmasıyla, valvenin araştırması sonucu 90 botu banlatılarak 500.000$ dolar üzeri zarar etmesi gibi bugüne kadar çeşitli şekilde aynı mantıkla hareket edip Space Soldiers'e sponsor olmasının ardından fişi çekilmeye başlandı.

Bynogame, Pubg trade yasaklanmasıyla elden çıkaramadığı her gün hesap banlanması riski ile karşı karşıya. Bu pubg güncellemesi bir an önce açılmazsa, bynogamenin pubg sayfasındaki elde duran bütün skinleriniz hesapla birlikte uçacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.