arkadaşım çok teşekkür ederiz, fiyatlar harika görünüyor. tüm gün pc başında oturup almaya bile çalışırım.
Fakat kafamı karıştırdı kampanya, %10 indirimse 1.100 liralık ürün 990 olur.%10 u fiyatına satılsa 110 lira.bi kırkayak var bu işte. bende sitede bununla ilgili bulamadım.sana mail mi geldi acaba.
daha dün hızlıaldan alışveriş yapmıştım ya... %10 olayı hoş olurdu...
bu arada hızlıal ekibine dün sabah 9:54de verdiğim siparişi sabah 11:27de teslim ettikleri için teşekkür ederim... kurye teslimat olayı gerçekten çok işe yarıyor :)
Ahahaha açılmıyor site
nası yani bu nası olacak???
quote:
Orjinalden alıntı: OdeN
Bu tarz fiyatları kampanya olarak görmüyorum. Kimin neyi aldığı neyi sattığı belli değil. Adamın varsa alırsın yoksa geçmiş olsun. Peh...
Hocam , mağazadan satılan ürün olsa neysede adamlar internetten satıyor , ne yapacaklar ? sistemi durdurup kendileri satın alıp devam mı ettirecekler ? yada stoğı 10 değil de 9 olarak mı girecekler ne yapacaklar ?
İnternet mağazasında yapılan bir kampanya , yoğunluk olacağı kesin , hızlı olan 10 -15 kişi herneyse alır ürünü.
Geçen yıl yaptığı gibi fiyasko olacak. Sanırım arkadaşlar hızlıal'ın geçen yıl yaptığı benzeri kampanyayı unuttular. Ürün heran açılabilir edasıyla herkes bilgisayar başında bekledi e sonra ürün çıktığı an site kitlendi. Sonradan nasıl olduysa birileri almış oldu. Forumdan alan olmadı bildiğim kadarıyla.
Hızlıal'a
quote:
Orjinalden alıntı: storm
Geçen yıl yaptığı gibi fiyasko olacak. Sanırım arkadaşlar hızlıal'ın geçen yıl yaptığı benzeri kampanyayı unuttular. Ürün heran açılabilir edasıyla herkes bilgisayar başında bekledi e sonra ürün çıktığı an site kitlendi. Sonradan nasıl olduysa birileri almış oldu. Forumdan alan olmadı bildiğim kadarıyla.
Hızlıal'a
Haklısın saatlerce bilgisayar başında beklediğimi biliyorum. Alanlarda nasıl aldılar anlamadım hala.
Pazartesi sendromu gibi belli saati belli bir düzeni olsa neyse. 24 saat içine dağıtılmış 10 tane ürün. Ekranda görüp tıkladığınız diyelim, alabiliniyormuda hemen sistem göçüyor hata vermeye başlıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: storm
Hızlıal'a
o kamanyadan bir sony s730 dijital fotoğraf makinası birde samsung c26o telefon almıştım...
sallama bi afiş bu yok sitede boyle bir açıkalama?