Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI

• Gerçekten çılgın fiyat gibi gözüküyor, fakat kimler alabilir bilemem
  • şakamı bu..:D
    kesin alamayız...
  • bu fiyatlar doğru mu yawwww...
  • Ürünler satışa sunulduğu anda site kilitlenecek ve biz de avucumuzu yalayacağız...
  • Nasıl olcak bu iş, ??
  • Bu tarz fiyatları kampanya olarak görmüyorum. Kimin neyi aldığı neyi sattığı belli değil. Adamın varsa alırsın yoksa geçmiş olsun. Peh...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sitede bu ilanı göremedim...
  • arkadaşım çok teşekkür ederiz, fiyatlar harika görünüyor. tüm gün pc başında oturup almaya bile çalışırım.

Fakat kafamı karıştırdı kampanya, %10 indirimse 1.100 liralık ürün 990 olur.%10 u fiyatına satılsa 110 lira.bi kırkayak var bu işte. bende sitede bununla ilgili bulamadım.sana mail mi geldi acaba.
  • 2 ayrı kampanya var hocam.
  • Lcd televizyonu şimdiden favorilere ekledim, umut fakirin ekmeği misali.
  • daha dün hızlıaldan alışveriş yapmıştım ya... %10 olayı hoş olurdu...

bu arada hızlıal ekibine dün sabah 9:54de verdiğim siparişi sabah 11:27de teslim ettikleri için teşekkür ederim... kurye teslimat olayı gerçekten çok işe yarıyor :)
  • Ahahaha açılmıyor site
  • nası yani bu nası olacak???
  • quote:

Orjinalden alıntı: OdeN

Bu tarz fiyatları kampanya olarak görmüyorum. Kimin neyi aldığı neyi sattığı belli değil. Adamın varsa alırsın yoksa geçmiş olsun. Peh...

Hocam , mağazadan satılan ürün olsa neysede adamlar internetten satıyor , ne yapacaklar ? sistemi durdurup kendileri satın alıp devam mı ettirecekler ? yada stoğı 10 değil de 9 olarak mı girecekler ne yapacaklar ?

İnternet mağazasında yapılan bir kampanya , yoğunluk olacağı kesin , hızlı olan 10 -15 kişi herneyse alır ürünü.
  • Geçen yıl yaptığı gibi fiyasko olacak. Sanırım arkadaşlar hızlıal'ın geçen yıl yaptığı benzeri kampanyayı unuttular. Ürün heran açılabilir edasıyla herkes bilgisayar başında bekledi e sonra ürün çıktığı an site kitlendi. Sonradan nasıl olduysa birileri almış oldu. Forumdan alan olmadı bildiğim kadarıyla.

Hızlıal'a
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm

Geçen yıl yaptığı gibi fiyasko olacak. Sanırım arkadaşlar hızlıal'ın geçen yıl yaptığı benzeri kampanyayı unuttular. Ürün heran açılabilir edasıyla herkes bilgisayar başında bekledi e sonra ürün çıktığı an site kitlendi. Sonradan nasıl olduysa birileri almış oldu. Forumdan alan olmadı bildiğim kadarıyla.

Hızlıal'a

Haklısın saatlerce bilgisayar başında beklediğimi biliyorum. Alanlarda nasıl aldılar anlamadım hala.
  • Pazartesi sendromu gibi belli saati belli bir düzeni olsa neyse. 24 saat içine dağıtılmış 10 tane ürün. Ekranda görüp tıkladığınız diyelim, alabiliniyormuda hemen sistem göçüyor hata vermeye başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm

Geçen yıl yaptığı gibi fiyasko olacak. Sanırım arkadaşlar hızlıal'ın geçen yıl yaptığı benzeri kampanyayı unuttular. Ürün heran açılabilir edasıyla herkes bilgisayar başında bekledi e sonra ürün çıktığı an site kitlendi. Sonradan nasıl olduysa birileri almış oldu. Forumdan alan olmadı bildiğim kadarıyla.

Hızlıal'a

o kamanyadan bir sony s730 dijital fotoğraf makinası birde samsung c26o telefon almıştım...
  • sallama bi afiş bu yok sitede boyle bir açıkalama?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.