Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bindirim yapmak için 2günleri var eğer bindirim yapmazlarsa kendileri düşünsünler
  • Bugüne kadar o kadar çok firmanın şaçma sapan ürünlerde güya yaptıkları indirimleri gördüm ki şu listedeki indirimler stokla sınırlı olmasına rağmen inanılmaz ve bir tane bile işe yaramaz diyecek ürün yok orası çok güzel.
  • Bende bu ürünü takip ediyorum bakalım gerçekten bindirim olacak mı???

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI
  • Neden farklı ürünlere bakıyorsunuz sadece resimdekilerde kampanya olmayacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-on!

Neden farklı ürünlere bakıyorsunuz sadece resimdekilerde kampanya olmayacak mı?

hocam stoklu kampanya dışında tüm ürünlerde %10 indirim kodu olayı var ya... acaba bu %10 öncesi bindirim yapılacak mı kontrolü :)

ben de taşınabilir HDD'lerden bikaçını tuttum aklımda... bakalım p.tesi ne olcak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 11 Temmuz 2009; 20:08:57 >
  • Bu arada 2.5 likharici olupta 500gb lıklardan hangisi tavsiye edilir bilen arkadaşlar varsa bi iki isim atarlarsa ortaya çok sevindirici olur:)
  • Ana sayfada mı çıkacak bu fırsatlar? Daha önce tecrübesi olan arkadaş bilgilendirme yapabilir mi acaba?
  • ben hiçbirşey anlamadım bu durumdan bilgilendirici bir mesaj yok sitede hatta konusu bile yok ne iş
  • Photoshop şakası falan değil demi bu?
  • tvde bile reklamını gördüm bu kampanyanın :D kapmak iyice zor olacak...
  • tv demi ? tv ye reklam verebilyosan böyle boş kampanya yapmanın anlamı ne ?

zaten zararına satıyosun onbinlerce kişinin akın etmesi yeter reklam için. kulaktan kulağa bile yayılır bu fiyatlar. tutupta böylesine boş bir kampanyayı tv ye vermişler. ayrıntıları yazmamışlardır yada alttan ışık hızıyla geçmiştir.

10 tane tv kime kalır yahu, yılbaşı ikramiyesinin size çıkma ihtimali bile bu kampayadakinden daha fazla bence.

firsatciyiz.com gibi bu tv yi versin 500-700 den 10 tane değil 100 tane 1000 tane satılır. alanda satanda memnun kalır. elektronikte kar marjı çok yüksek nede olsa.

mesela samsung notebook güzel fiyat verdiler yüzlerce kişi aldı. hem herkes faydalandı hem kar yaptılar hem binlerce kişi adını duydu firmanın. böyle adam gibi kampanya yapsalar keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 11 Temmuz 2009; 22:29:17 >
  • banada kampanya ile ilgili aynı mail geldi burada es geçilen bence çok öenmli bir olay var oda 13-19 temmuz tarihleri arasında kargonun bütün ürünlerde ücretsiz olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertaga -- 12 Temmuz 2009; 0:40:58 >
  • bu kampanya 1 hafta sürecek ve kampanya sonunda, muhtemelen bu hafta en fazla tıklanan alışveriş sitesi hızlıal olur. ciddi bir maddi kayıp olacağı kesin fakat reklam açısından çok büyük bir kazanç elde edecekler. yalnız bu tür kampanyalardan pek umutlu olmayın bence. şansınız 100 de 1 değil, belki de 1000 de 1 olacak bazı durumlarda.
  • %10 indirimin bence hiçbir avantajı yok,zaten daha öncede %8 kdv indirimi vardı....onu kaldırmışlar bunu çıkartmışlar
  • yıllar önce bascuda.com alışveriş sitesi benzer kampanyaların ardında battı. en son da türkiyenin ilk internet superstore si mavibilgisayar uçuk indirimler yaptı ve battı.
    gold bilgisayar da batmasın :D
  • 10 indirim ve bedava kargo demek kargaşa demek. o hafta ürünleri yollamakta gecikmeler olacağı kesin. bedava karo diye 5 liralık ürün bile alınabilir. ama olsun yine de iyi kampanya ne diyelim. ufak tefek ihtyiaçlar için hem 10 indirim hemde 75 lirayı doldurup kargo bedavaya gelsin diye uğraşmaya gerke yok. ha orada bi de şu tv yi alabilirsek ne ala
  • geçen seneki kampanyadan, site ile tek ilgim bir müşteri olmanın dışında bir şey olmamasına rağmen foto makinesi almıştım. hatta merak eden arkadaşlara nasıl hızlı alınabileceğini anlatmıştım. kimseye vermezler, adamlarına gidiyor falan hikaye. ben alabildim ve yalan olmadığını biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: balkan82

quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

Pazartesi bakıcaz bakalım samsung jet imiz gerçekten %10 inecek mi?Yoksa bindirimden
    indirim mi yapılacak.Eğer 873TL e inerse aldım gitti

Henüz bindirim yapılmamış pazar günü yaparlar herhalde.

önce hocam bi bindirim olur örn 980 ise 1080 aynı anda bide indirim 980 e (çoğu kez böyle yaparlar) bizde indirim oldu die seviniriz

• quote:

Orjinalden alıntı: potlika

yıllar önce bascuda.com alışveriş sitesi benzer kampanyaların ardında battı. en son da türkiyenin ilk internet superstore si mavibilgisayar uçuk indirimler yaptı ve battı.
    **** da batmasın :D

pardon mavi uçuk indirimler mi yaptı güldürmeyin allah aşkına ben mi kaçırdım cidden?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.