Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada bugün maille geldi, var böyle bir kampanya. Sitedede vardı tıkladım üye girişi yapın dedi sonrada uçtu.
  • Pazartesi sendromundan farkı kalmamış 5-10 ürünü hangi talihliler kapacak belli değil.
  • Pazartesi sendromunda hangi saatte olacağı belli burda öyle birşey yok. Örnek: 1.ürün saat 03.30.18, 2.ürün saat 05.52.25 3.ürün saat 10.22.53 gibi.
  • Bu indirim kodunu nereye giriyoruz ya ben bulamadım, yoksa bu damı pazartesi aktif oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: apollonx

Bu indirim kodunu nereye giriyoruz ya ben bulamadım, yoksa bu damı pazartesi aktif oluyor?

hesabı güncellemiştirmeden girdim ama fiyatlarda bir değişiklik olmadı.
  • biirinci kampanya için saatlerce bilgisayar basında durmak gerekli...tüm urunlerde ½10 indirim galiba sistem pazartesi gunu aktif olacak....hizlial siteden cok alisveriş yaptim harika bırsey. bazi urünler piyasadan cok daaha ucuz.. 75 tl ustu kargo ucreti onemiyosunuz..ve mng hizli bır sekilde size ulasiyoo..
  • Sitenin tıklama oranı artsın diye yapılacak kampanyadır. Önceki senelerde de vardı.. usb belleği 5 tlye almıştık ama kolaydı. Bu çok çekişmeli olacak.
  • Bugün fiyatlara bindirim yapsınlar pazartesi %10 indirim yaparlar. Neyse fazla karıştırmayım. Ocak 2008 den bu yana alışveriş yapmadığım bir site daha ne olsun.
  • Daha önce de aynı kampanya olmuştu.Arkadaşım Vestel 26'' lcd tv götürmüştü 199 dan :)
  • tolgabc arkadaşıma katılıyorum sitenin tıklama oranı artsın diye yapılan bir cambazlık..Ayrıca site böyle bir kampanya göstererek mecburen kendisine üye kazandırarak mail adreslerini toplayacak
  • hizlial.com un yeni sitesi açılmış biraz önce goldpc de ki çalışan söledi

www.dopdolu.com.tr
  • kimse duymasın kampanyayı şşş sessiz olun
  • reziliğe bak indirim kodunu girdim denemek için 70 liralık ürünü sepete attım ödeme aşamasında ürün 74 lira oldu. %10 indirim değil de artırım mı yapıyor bunlar ya. hadi 4 lira kargo diyelim. başka büyük miktarsda ürünü attım hiçbi indirim falan yok. yoksa bu kod kişiye özel mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 11 Temmuz 2009; 17:38:49 >
  • İndirim kodunu nereye girdiniz ?

Üye giriş sayfasına girilecek diyor , bende aktif değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

reziliğe bak indirim kodunu girdim denemek için 70 liralık ürünü sepete attım ödeme aşamasında ürün 74 lira oldu. %10 indirim değil de artırım mı yapıyor bunlar ya. hadi 4 lira kargo diyelim. başka büyük miktarsda ürünü attım hiçbi indirim falan yok. yoksa bu kod kişiye özel mi

tarihe dikkat..13-19 temmuz arası indirim olacak
  • ben zamanında pazartesisendromundan çok ürün aldım 4850 ekran kartı f2180 hp yazıcı 32gb flash bellek birkaç şey daha almıştım rezillik olmuyor bu pazartesisendromunda artık birşey yok iyi oldu bu klima lazım banada bakalım inşallah alırım birşey dikkatimi çekti bu konu hakkında internetde hiçbir bilgi yok ne olacağını bilen varsa yada konuyu açan arkadaş yazarsa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 11 Temmuz 2009; 18:18:22 >
  •  HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI

Pazartesi bakıcaz bakalım samsung jet imiz gerçekten %10 inecek mi?Yoksa bindirimden
    indirim mi yapılacak.Eğer 873TL e inerse aldım gitti
  • indirim kodu maıl adresıne mı gelıyor ben goremedım hıcbıyerde kod felan
  • bana e-posta ile geldi bende paylaşmak istedim umarım önce bindirip sonra indirmezler
    13-19 temmuz arası 1.kampanya her üyenin 1 kez yaralanabileceği belli saatlerde belli ürünlere yapılacak indirimler, 2.kampanya tüm ürünlerde %10 indirim (4495425) kodunu girerek aktifleşiyormuş.2 kampanya birleştirilemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 11 Temmuz 2009; 19:02:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI

Pazartesi bakıcaz bakalım samsung jet imiz gerçekten %10 inecek mi?Yoksa bindirimden
    indirim mi yapılacak.Eğer 873TL e inerse aldım gitti

Henüz bindirim yapılmamış pazar günü yaparlar herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.