Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuda bi mesaj vardı o neden ya da kim tarafından silindi merak ettim.

Ürünü kampanya başlamadan önce hızlı al ile almaya çalışıp ödeme yapmayıp, daha sonra sürekli olarakhttps://www.hizlial.com/odemetursecim.aspx adresinin yenilenmesi gerektiğini ve bu şekilde suya sabuna dokunmadan sadece onaylayarak indirimli ürünün alınabileceğini söyleyen bir mesajdı.

bunu neden sildiler ?

sitedeki saçmalık ortaya çıkmasın diye mi ? ki ben de bunu düşünmüştüm, hatta konuya da yazmıştım, ama farklı browserdan deneyince olmamıştı, yanlış bilgi vermiyeyim diye silmiştim, meğer aynı pc ve browserdan devam edince bu taktik yiyomuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

konuda bi mesaj vardı o neden ya da kim tarafından silindi merak ettim.

Ürünü kampanya başlamadan önce hızlı al ile almaya çalışıp ödeme yapmayıp, daha sonra sürekli olarakhttps://www.hizlial.com/odemetursecim.aspx adresinin yenilenmesi gerektiğini ve bu şekilde suya sabuna dokunmadan sadece onaylayarak indirimli ürünün alınabileceğini söyleyen bir mesajdı.

bunu neden sildiler ?

sitedeki saçmalık ortaya çıkmasın diye mi ? ki ben de bunu düşünmüştüm, hatta konuya da yazmıştım, ama farklı browserdan deneyince olmamıştı, yanlış bilgi vermiyeyim diye silmiştim, meğer aynı pc ve browserdan devam edince bu taktik yiyomuş.

yaptıkları iş ilk günden beri sorunlu zaten. gece 2 de tv lerin hepsini ver sonra o gün içinde aslında satılmışolan ürünleri tekrar tekrar satışa çıkar.....

silinmesine/sildirtilmesine hiç şaşırmamk lazım.

her üye 1 defa yararlanabiliyordu hani ADEM BEY !!!!

HAKEM HEYETİNE BAŞVURSANIZDA ELİNİZE BİŞİ GEÇMEZ DİYEREK AHKAM KESMEKLE, İNSANLARI AÇIK AÇIK ENAYİ YERİNE KOYMAKLA OLMAZ BU İŞLER !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 21 Temmuz 2009; 12:59:55 >

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.