Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gD

1 liranın altındaki ürünlere gene kargo ekleniyor. Ne yalancı adamlar.

İlk başta banada ekledi geri gel dedim tekrar kaldırdı.
  • harbi alıcam ben 12 taksit
  • ya arkadaş bune ya zımbada geri geldim ileri gittim sipariş tamamlandı dedi 0.24 lira
  • butun urunlerde %10 indirim yokmu benhttps://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=08.006.1695.0006 bu urunu alıcam ındırım yok bunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir

ya arkadaş bune ya zımbada geri geldim ileri gittim sipariş tamamlandı dedi 0.24 lira

Birileri almamıza engel olmaya çalışıyor. Yılmayın
  • Vestel lcd tv alıpta satmak isteyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDB

quote:

ya arkadaş bune ya zımbada geri geldim ileri gittim sipariş tamamlandı dedi 0.24 lira

ya bune mail geldi fatura bilgileri 0.24 lira kredi kartı numarası falan girmeden nasıl oluyo bu ya bu herifler kartın numarasınımı alıyolar acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TDB

quote:

ya bune mail geldi fatura bilgileri 0.24 lira kredi kartı numarası falan girmeden nasıl oluyo bu ya bu herifler kartın numarasınımı alıyolar acaba

hayrına gönderecekler galiba :)

keşkle laptopta vs ileri geri yapsaydın

Faber Castel - Silgi
    Toplam 2 Yorum

Mas Zımba
    Toplam 2 Yorum

zımbayla silgiye kim yorum yazar yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 20 Temmuz 2009; 19:57:36 >

• ya ben hayatımda böyle bişe görmedim arkadaşın dediği gibi kargo ücretli çıktı bende geri dedim sonra kargo parasının üstü çizikti sonra ileri dedim bi baktım fatura gibi sipariş numarası falan daha kart numarası girmedim taksit seçmedim:D
  • quote:

ya ben hayatımda böyle bişe görmedim arkadaşın dediği gibi kargo ücretli çıktı bende geri dedim sonra kargo parasının üstü çizikti sonra ileri dedim bi baktım fatura gibi sipariş numarası falan daha kart numarası girmedim taksit seçmedim:D

ben de aynısını silgide denedim bana da oldu cebe de msj geldi siparişiniz işleme alınmuıştr diye :)

aha açık, notebook vs de alırız şimdi :)

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 20 Temmuz 2009; 20:08:14 >

• Anaa 108 sayfa olmuş.
    Bana düşmez dedim pek fazla ilgilenmedim. İyikide uğraşmamışım. Yoksa epey küfür edermişim.
  • Bu kampanyaya kızanlar sonuna kadar haklı.Öncelikle böyle bir kampanya yapılıyorsa donanım yönünden kendini sağlama alacaksın ve kullanıcıları o kadar süre ekran başında durduktan sonra satış anı bir türlü ilerlemeyen,çırt pırt error.aspx'le muhattap olan kullanıcıları delirtmeyeceksin.Ki böyle kampanyalar yapıpda donanımları kaldırmayan ve her 1sn bir çöken sitelerde mevcut en azından onlardan ders alınabilirdi.Ne yapılabilir sadece bu iş için sunucu kiralanabilir ve oraya yönlendirilebilirde.Birde en önemlisi ürün stoğu aşıldığı zaman kimseye satılmaması gerekir.Hele birde alıpda sonradan aranıp özür dilenen müşteriler hepde haklı.
    İlk 2 üründen sonra durumun vahametini birde bunların üstüne boşa gidecek zamanları düşününce vazgeçmiştim diğerlerinden.
    Hele birde sadece hizliali ya**mak adına yazı yazanlar vardı aman aman düşman başına...
    Bugünlerde LCD'lere şöyle bir bakarken şansımı birde kampanyada deneyeyim dedim.Şansıma çok enteresan bir şekilde monitörü aldım.Baya bir uzunda ben kısa keseyim ^^.Ürün stokda olmasına rağmen Kredi kartı kısmında hiçbir banka adı yazmıyordu.Bunun üzerinede tek çare olarak hiç kullanmadığım havale seçeneğiyle aldım.Bu kadar uzun süre geçmesine rağmen kazanmışım bundan önceki ürünlerdede hizlial ilk denemede çalışsa bile ürünler direk bitiyordu enteresan.Demekki millet yeter **** deyip bıraktığı bir ana denk gelmişim^^.

Bu arada Hizliala gicik olan arkadaşlar ucuz ürün alıp boşuna sağa sola göndermeyin paranıza yazık.Bu tip şirketler kargo firmasıyla anlaşıyor,o tarihler arasında belirli bir ücret ödeniyor,yani ekstradan hizlial cebinden o 400 kuruşluk ürünün kargosunu vermiyor.Ha olsa olsa bu MNG ye eziyet olur^^

19tl ye monitör tamda 20Tlye pil siparişi vermiştim,piller daha pahalı yav^^Kol gibide ölü pikseller çıkıyormuş haha.FPS lerde 17' tüplü diğer işlerde LCD hepde şöyle yanyana koymak istemişimdir monitörleri^^

Alanlar güle güle kullansın,alamayanlarda abartı sinir yapmasın gerçekten kendinize yazık.(ib** aldında böle diyon demiiiii...(forum veletlerinin aklına gelebilir böyle şeyler^^Ayrıca benim değil hizlialin ib**liği o =))))

Not:Bu arada yukarda hizli ala verip veriştiren CrypticNSnin mesajı görünce aklıma mavi bilgisayar hakkında bir nokta geldi.Şikayet vara yazdığım mesaja bana hiçbir şekilde haber verilmeden haber verilmiştir yazmış mavi.Bende ".......Böyle gitmeye devam edin elbet birgün duvara toslarsınız bende o günü bekliyor olacağım" yazmıştım tabiki şikayet var bana hiçbirşey demeden ancak 5.ci yollamamda yayınlatabildiğim ilanı büyük bir zevkle silmişti.Ertesi günde Mavi battı.shayudghas uyanıklar beter olsunlar.

• üyeliği sildim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

ya ben hayatımda böyle bişe görmedim arkadaşın dediği gibi kargo ücretli çıktı bende geri dedim sonra kargo parasının üstü çizikti sonra ileri dedim bi baktım fatura gibi sipariş numarası falan daha kart numarası girmedim taksit seçmedim:D

ben de aynısını silgide denedim bana da oldu cebe de msj geldi siparişiniz işleme alınmuıştr diye :)

hacı aynısı işte ya bune böle

• 10 tane ürün için binlerce kişi aynı anda siteyi zorluyor, sonra vay efendim site kitlendi açılmamış nasıl olur

Şanslı olanlar alıyor işte, piyango gibi birşey bu... Alamayanlar ilkokuldaki "öğğ-rett-meee-neee söyyy-leee-ceemmm" diye gözleri yaşlı zırlanıyorlar burada...

komik bir konu gerçekten... herkese verecekler o fiyattan sanki.... team gözü yaşlı lamerler olmuş burası
  • Herkesi 1 Lira altı siparişe davet ediyorum
  • bende de oldu sistemde sorun var heraldecebede mesaj geldi hem silgi hemde zımba teline
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Gerçekten oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 20 Temmuz 2009; 21:15:23 >

• bunlar hızlı ala bişe yapmza bende bir ara hepsi buradada açık vardı aynısını yapmıştım 250 adet şiparişim var böyle ama değişen bişe olmuyor bide gelen kutuları açmakla uğraştım o kadar
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.