Şimdi Ara

HIZLIAL 13-19 TEMMUZ KAMPANYASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.322
Cevap
1
Favori
270.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wertyon

%10 indirimin bence hiçbir avantajı yok,zaten daha öncede %8 kdv indirimi vardı....onu kaldırmışlar bunu çıkartmışlar

%8 kdv indirimi kalkmadı nerden çıkardınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

quote:

Orjinalden alıntı: wertyon

%10 indirimin bence hiçbir avantajı yok,zaten daha öncede %8 kdv indirimi vardı....onu kaldırmışlar bunu çıkartmışlar

%8 kdv indirimi kalkmadı nerden çıkardınız

Arkadaş şunu demek istemiş ; Hizlial KDV indirimi kadar indirim veriyoruz yani çift indirim diye kampanya yapmıştı , kendi yaptıkları KDV bizden kampanyasını bitirdiler . Arkadaş Bunu söylemiş sanırım
  • Hızlıal.com, Goldbilgisayar'ın sitesi. Sağlam şirket, kolay kolay batmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOYNER

Hızlıal.com, Goldbilgisayar'ın sitesi. Sağlam şirket, kolay kolay batmaz...

Evet haklısınız , Mavi hakkında da böyle konuşuluyordu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOYNER

Hızlıal.com, Goldbilgisayar'ın sitesi. Sağlam şirket, kolay kolay batmaz...

batmayacak firma yoktur... ama hizlial'ın iyi bir gidişi var görünüyor... bu tip kampanyaları önceden de yaptılar, yine yaparlar... maksat reklam ve tanınırlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm

Geçen yıl yaptığı gibi fiyasko olacak. Sanırım arkadaşlar hızlıal'ın geçen yıl yaptığı benzeri kampanyayı unuttular. Ürün heran açılabilir edasıyla herkes bilgisayar başında bekledi e sonra ürün çıktığı an site kitlendi. Sonradan nasıl olduysa birileri almış oldu. Forumdan alan olmadı bildiğim kadarıyla.

Hızlıal'a

ben geçen sene sony fotoğraf makinesini almıştım bütüngün site başında bekleyip..forumdan alan yok diye bilmeden konuşmayın lütfen..Evet stoklar az ama normal çünkü fiyatlar abartı derecede düşük..Yine bütün gün pc başında oturmayı hakeden bi fırsat bence

• geçen seneki kampanyada stoklar biraz daha fazlaydı sanırım. bende fotoğraf makinesi ile kumandalı ferrari kapmıştım. bu sefer ürünlerdeki indirimer daha cezbedici.. o yüzden talepde çok olacağından sıra gelmez sanırım bize. zaten siteyi takip etmeye zamanımda yok. ama böyle şeyler zevkli oluyor. aynı balık tutmaya benziyor. insana emek verip hak etmiş hissi uyandırıp haz veriyor. valla beleş kazansam böyle haz almazdım..
  • ya kımse bısey anlatmamıs mesela urun sıtede acıldı o anda sepete atmamız yeterlı olmuyor dımı..ana sayfadamı acılır yoksa urun sayfasındamı bılen bırısı varmı yardımcı olacak bırısı?
  • peki bu kampanya saat kaçta başlayacak. gece 12 den sonra mı, günün herhangi bir saatinde mi? öncekinde ne zaman olmuştu?
  • anasayfada bu ürün atıyorum "59 liraya" diye reklam çıkıyor aynı zamanda ürünün sayfasını da açıp sürekli yenilersen oradanda takip edebilirsin. zaten hangi ürünün hangi gün satılacağı belirtilmiş. sayfayı yenilediğinde zaten indirime girmişse direk indirimli fiyatın görüyorsun sonrası hızlı davranmaya kalıyor hemen sepete atıp ürünü sipariş etmen gerek.. sipariş onaylandımı işlem tamamdır. ama yakalayamıyadabiliyorsun çünkü herkes takiptee. sen ürünü görün sepete de attın dielim birisi o sırada işlemi erken davranıp tamamlamışda olabilir o zaman zaten belirtiyor ürünün fiyatı değişti diye.. valla gecen sene ürün indirime girdiğinde birer birer değilde beşer onar satıyorlardı. yanı en hızlı 5-10 kişi alabiliyordu.. bu sene birer birer satılacağa benziyor almak çok zor gibi yinede belli olmaz tabii. yani aç ürünü sayfayı sürekli yenile.. taktik bu!! geçen sene bi 10-11:30 arası satışları vardıı.. sonra 13:00-14:30 gibiydi sanırım. yani rastgele benim hatırladığım 11 de 2 de 4 te 6 da ve 7. de idi. akşam 8 den sonra satış yoktu.. tabi bunlar aralıklar.. saat başı değildi yani atıyorum 11:13 de gibi..

• Bu milleti anlamıyorum.. Yok sayısı az, yok neden böyle bişe yapıo yok battı batacak.. Ya adamlar sizin evdeki eksikleri tamamlamak için yapmıyolar bunu.. Gayet akıllıca ve şimdiden ses getirmiş millet tartışıyo.. Ben de olsam böyle yapardım..

Hızlıal neredeyse tüm alışverişlerimi yaptığım sitedir. Her birini cok ucuz fiyatlara, sorunsuz ve en hızlı şekilde almısımdır. İsterseniz liste yapıp verebilirim. Mahalleden bile geliyolar artık şundan alsana bundan alsan sen bi bak bulursun kesin die.. Güvenim tamdır açıkçası. Bindirim yapar mı yapmaz mı bilemem, olabilir de.. Sonucta amaç reklam bunu unutmayın..

İşine gelmeyen varsa da hiiiiiç bakmasın siteye. Sayı biraz azalmıs olur bari..
  • Bu ürünleri adaletli bir şekilde vereceklerini sanmıyorum. İstediğiniz kadar hızlı olun karşı taraf izin vermediği sürece alamazsınız. Aynı şeyi okulda yapıyoruz her dönem. Son kalan kontenjanı hoca aracılığı ile açtırıp kimsenin olmadığı bir anda alıyorsunuz dersi .Millet te kontenjan açılcak diye beklesin. Siz dersi çoktan aldığınızda , millet sistemde ne ara açılıp dersin alındığına şaşıyor:D Uzun lafın kısası ,tanıdığı olan varsa her türlü alır kannımca...
  • Ürünü şans eseri bu fiyattan satın alsak dahi hızlı al yetkilileri ürünü aldıktan sonra temin edemiyoruz para iadesi yapılacaktır deme hakkına sahip. Kısaca gün içinde verilecek miktarın çok üstünde satış yaptırıp geriye kalan bir çok kişiyi üzebilirler. İnternetten alışverişin kötü yanıda bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 12 Temmuz 2009; 17:14:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Ürünü şans eseri bu fiyattan satın alsak dahi hızlı al yetkilileri ürünü aldıktan sonra temin edemiyoruz para iadesi yapılacaktır deme hakkına sahip. Kısaca gün içinde verilecek miktarın çok üstünde satış yaptırıp geriye kalan bir çok kişiyi üzebilirler. İnternetten alışverişin kötü yanıda bu.

keşke bu dediğiniz bana denk gelse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Ürünü şans eseri bu fiyattan satın alsak dahi hızlı al yetkilileri ürünü aldıktan sonra temin edemiyoruz para iadesi yapılacaktır deme hakkına sahip. Kısaca gün içinde verilecek miktarın çok üstünde satış yaptırıp geriye kalan bir çok kişiyi üzebilirler. İnternetten alışverişin kötü yanıda bu.

Hızlıal bu riske girmez , daha önce 2-3 defa uygun fiyatlı üründe satışları iptal etti ve çok başı ağrıdı.
  • şimdi gider gecenin 3 ünde açarlarsa ürünü satışa gel de gıcık olma...
  • yavaşttan binfirimler başlmış. sepetimdeki bazı ürünlerin fiyatı artmış
  • Benim baktığım ürünlerin hiçbirinde bindirim yok.Devamlı birşeyleri kötüleme peşindesiniz.
  • ben bindirim olacagına inanmıyorum bugun indirimli ürün varsa ona ek indirim yapmazlar sadece
  • iki adet opera browser açılır.
    birisi ürünün satın alınıp sepete konulduğu satış ekranına ayarlanır ve beklenilir. artık kaç paraysa, orası önemli değil. ikincisi ise 2 sn yenileme süresi ile ana sayfaya ayarlanır ki anında indirimi göresin. indirimi gördüğün anda siparişi onayla diyeceksin. iş burda kredi kartı bilgilerini hızlı girmeye bakıyor. özel mesajla birçok insan sormuş sanırım geçen seneki yöntemim buydu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.